119

Венелин

преди 9 години

до Андре, МакедониаСтойте си, ние какво ви пречим? И какво лошо сме ви направили? По време на Втората световна война дедите ви са писали молба на цар Борис да иде да ги спасява, посрещали са българските войници с цветя - има го на филмова лента - виж, ако не вярваш. Сега мразите българите - няма проблем. Ние не ви мразим. Не ни пука за вас.Само да не закачате българите там, които не са с промити мозъци като теб! Защото това вашето не е и от 7-ми век. На нивото на макаците сте още.

118

Анонимен

преди 9 години

Сърбия винаги е имала исторически апетити да излезе на Адриатика през Албания. Когато се сформира албанска държава Сърбия, затворена от север и запад от Австро-Унгария, окупира Вардарския край за сметка на България. Оттогава Сърбия винаги се е стремяла да смачка каквото и да е българско влияние в Македония. А сега конкретно интересите на сърбите са да държат Македония дестабилизирана, за да може при евентуалното разцепване да присъединят територии към Сърбия.

117

до Андрей

преди 9 години

Ако ние сме ви душмани, значи албанците са ви приятели. Целивайте се с албанците като братя. Нас не ни гледайте.

116

Анонимен

преди 9 години

Македонци молете се сърби да ви помогнат, ако се случи ескалиране на конфликта.България е продадена на САЩ и НАТО, които създадоха Косово.България 1-ва призна Косово за държава, факт !

115

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че всичко случващо се във ФИРОМ става с ясното съзнание на сърбите. Никакъв европейски съюз за тези шумадийски свинари, които извършиха геноцид над българите във Вардарска Македония, само ще спомена Идрисово и Голи Оток. Всичко се знае за "македонизацията" им не без помощта на Москва, но крият архивите в Белград, а нашите политици мълчат.ФИРОМ трябва да се подели между България и Албания.

114

Ясновидеца

преди 9 години

Анрдюшка, оти послагуваш латински букви у бугарската азбука бре серсемино ньеден?

113

Анонимен

преди 9 години

До ШопПич кой създаде Косово и отвори пътя на албанските терористи, наркопласьори и дилъри на човешки органи да се правят на политици? кой постави началото на процеса за обединяване на Албания с Косово? определено са ***, но са от другата страна на Атлантика - наричат се САЩ

112

Ислямски провлак

преди 9 години

Целта е да се създаде "ислямски провлак" - от Албания, през Македония, Родопите, Турция, чак до близкия изток, от който ще може да се притиска Европа. ЦРУ действат упорито.

111

Андреј, Македонија

преди 9 години

Бугарски фашисти, едно нека ви е асно. Се додека постои и еден Македонец, е постои и Македониа. Не НАТО, не ЕУ, не шиптари, нико не може да а уништи Македониа. А Вие Бугарите моментално сте наголемите душмани на Македониа, затоа што и в 21 век живеете како да сте в 7 век, како да сте заостанали од времето на создатело на вашта Бугариа - татарино Хан Аспарух. Вие и Грците сте наголемите фашисти в Европа. И в 21 век продолжувате да ги негирате Македонците. Затоа ве мрази цела Македониа.

110

Анонимен

преди 9 години

Нека да благодарим на миризливата ви Русия затова, че създаде тази изкуствена държава, че ги македонизира насилствено и само разривът на отношенията между Тито и двамата хомо-другари Сталин и Тарабата спря македонизирането и на пиринския край. Ама не, не - Русия е велика и най-близката ни братска дуржава. Ай ше ви........................

109

kk

преди 9 години

I za kakvo sa ni tiq 4ukari,vsi4ki nazionalni katastrofi sa zaradi Makedoniq ,pak i tam otdavna nqma Balgari,i armiq nqmame i politizi s topki sa6to nqmame ,taka 4e po dobre da ne se zanimavame s maketata

108

42

преди 9 години

АМИ КАТО НЯМА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ НИЩО НА БАЛКАНИТЕ НЕ ВЪРВИ.

107

Васо

преди 9 години

Сърбия мина през тая Голгота. Време е да се помисли за общия ни интерес, а не само да се набляга на това дето ни разделя. Рожбата на Коминтерна ще каже някой. И ще е прав, но не съвсем. Щото тази рожба е един практичен буфер и за двата ни народа. Всяка друга позиция е проалбанска. В случая те проявяват агресия под формата на необходимост от жизнено пространство.

106

Анонимен

преди 9 години

Както преди 9 сентември, българската върхушка пак предаде Македония.

105

Васо

преди 9 години

Интереса на България диктува Македония да съществува. В противен случай албанската инвазия *** на вратата ни. И тогава наистина ще имаме нужда Бог да е българин, защото сами не можем да си помогнем. Заселят ли се на наша територия и 1000 албанци, след 20г сме свършени. Те имат девиза: "Където има албанци, там е Албания". Тъй, че да искаме разпада на Македония в момента означава да вървим срещу нас си. Парадокс, но е такава ситуацията.

104

до 390

преди 9 години

курорти на средиземно море сме щели да имаме? да ги наблъскаме с бетон и да налазят мутрите с чалгаджийките? не, мерси, гърците умеят по-добре да си пазят природата. и какви 70 км от истанбул - всичко щеше да е в джамии и прекрасен достъп на всички 'бежанци' от азия и африка. каквото и да си говорим, териториите около константинопол никога не са били постоянно наши, напротив - трябва да видим прекрасните ни 'братя' румънци, сърби и македонци какво правят с изконните български земи!

103

Анонимен

преди 9 години

През 1894 г. Стамболов предлага на султанАбдулХамид всичките европейски провинции (Княжество България, Македония и Одринско) да станат един Урумели-бейлер-белък, като престолонаследникът бъде Урумели бейлер-бей. Турската армия окупираБългария. Нищо ново, националните предатале са и днес на власт.

102

различно мнение

преди 9 години

Албанците, каквито и да са, имат право на собствена държава и не може да става дума за 'Велика Албания'. Косово е 11.000 кв.км. с 2 млн албанци, Албания - 28.000 кв.км. с 4 млн, а в Македония са още 600.000 с 5.000 кв.км исторически техни земи. Сегашната Република Македония НЕ Е историческата географска Македония, а юго-образувание, получена след окрадените от сърбите албански земи. Албанците, също като нас, не искат нищо чуждо - вижте старите карти на Тетово, Гостивар и Призрен.

101

antiES

преди 9 години

много жалко,така и не разбраха кои са им истинските приятели

100

Анонимен

преди 9 години

За огромно наше съжаление (и все още глупаво подценявано), заради тъпите мънкедонци, сме изгубили Северна Добруджа! Повярвайте, не е само някакъв си достъп до Средиземно море или някакво си жито най-ценното - на север са 250 км морска ивица, всичкият румънски петрол се намира там, контролира се делтата на р. Дунав (7 държави) и Констанца е най-източното ЕС пристанище. Огромни загуби за икономиката ни, да не говорим за 'топлата връзка' с 600.000 българи в Украйна и 100.000 в Молдова.