41

eve1

преди 9 години

Дали е предизборно,следизборно или по време неизборно едно е ясно,че кметовете на Пазарджик,Хасково,Белово и още много други са крали та чак са се оляли,но ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩО те са все още на свобода,недосегаеми,местни феодали в техните имения?

40

вера

преди 9 години

***, защо не вземеш да поработиш малко днес и да изтриеш коментарите свързани с Русия, или да ги преместиш някъде, че не ми се струва да са по темата.

39

Анонимен

преди 9 години

Не не е виновен само кмета. Общинските съветници са за затвора всичките. Изобщо има ли смисъл от тази институция. Ами че те утре може да решат да продадат улиците, тротоарите, въздуха който дишаме.

38

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТака е. Мога само да добавя,че нашата демокрация е демоНтация от "демонтаж" - разбирайки разруха, или ще я наречем демонизация ... все ще сме точни - никаква прилика с реалното значение на думата.

37

войвода

преди 9 години

Е добре,след като се изчерпят всички земи,държавни ресурси и средства за крадене,към продажба на хората ли ще прибегнат???Реално погледнато,именно защото хората в държавата са продажни,се случват тези кражби...

36

До експерт 27

преди 9 години

Пич, не си много прав за това, че държавата е лош стопанин. Остави тия неолибералистични мантри. Не трябва да те притесняват доказателствата 'ЗА', а опроверженията. Най-пресен пример - болница Св.Иван Рилски. Държавата е имагинерно понятие, което обаче добива материалност чрез изявите и действията на облечените във власт хора/мат'риял на определени позиции. Поредният пример за мераклия за членство в клуба на бързо забогателите за сметка на обществото в рамките на 1 мандат. Щото 2-ри няма да има!

35

Влади

преди 9 години

Айде пак ДПС-то ви е виновно!Дори не си направихте справка да видите че ДПС няма нищо общо с тази община!! И кмета е станъл такъв от Георгьовден!

34

до 41

преди 9 години

Средната заплата в Русия по информация на тяхното мисистерство на икономиката за 2014 г. е 500 долара, не 850 евро. По информация на същото министерство за м. март средната заплата вече е 460 долара, или намаление с 8.5%. В БГ за 2014 средната заплата е 865 лв (около $500)Кажи на шефовете си, да проверяват опорните точки, преди да ви ги спуснат, че се излагате доста и дори и ***, които ви взимат насериозно ще спрат да го правят.Лека работа.

33

citizen

преди 9 години

Почвате да ставате смешни с русия това, русия онова. Това постоянно натякване само вреди и отблъсква хората. Ама то какво да обясняваш на прости ***. Разни там странджи, мравки, тина, мина, куна и т.нПроблемът на Белово се казва ДПС и Дървена мафия.

32

Анонимен

преди 9 години

Алооо, правителството, какво става, бе, нали щяхте да прилагате строги антимонополни мерки, и да се грижите за дребния и среден производител ?! Докато се мотаете, ще станем и първата частна държава !

31

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

30

Анонимен

преди 9 години

Има ли възможност такива сделки да се развалят.Ако има актьорите от тоя филм на топло--но ефективно -без никакви замени облекчения и т. н.

29

Ботев

преди 9 години

Добре че не намериха гроба на Левски--да не гледа резила на тоя нещастен народец.

28

Анонимен

преди 9 години

муахахаха :D Некви платенковци пишат политически булшетинги и хората им се връзват :D Ква Русия, къв САЩ, ква Турция бе грездеи?!?!?! Имате си купчина безочливи крадци и убийци на върха и нищо друго. УБИТАЦИ СТЕ!

27

Анонимен

преди 9 години

Незабавно да се заведе дело срещу кмета и браво на журналистите.

26

Tina

преди 9 години

До АнонименУспокойте се малко.Изпадате в истерия и започвате да губите почва под краката си, когато се спомене Русия. Това не е добре за вас, особено ако сте платени тролчета. Няма да оправдаете ефективно средствата за вас и могат да ви ги спрат...Не защитавам, в случая, Русия.Само казвам, че България трябва да съсредоточи силите си срещу "вътрешния враг", това което сами си причиняваме, а не да пилее сили срещу измислен враг...

25

Анонимен

преди 9 години

Баси далаверата!

24

Анонимен

преди 9 години

Двете мутри дет са си купили земята никой нема ги барне /ПАК!/щото си плащат където трябва, ама кметчето си иска:БОЙ, Йе..НЕ и пак и пак и пак-като щетите които ще му бъдат нанесени, да бъдат на стойност щетите които той е нанесъл. А тва са си доста бой и йеб...не....мхм...

23

МЛАДЕНОВ

преди 9 години

До АнонименИ "ЦАРЯ" Е КОМУНИСТ !?

22

вера

преди 9 години

Ако по някаква нелепа случайност прокуратурата реши да се възползва от правомощията си и се самосезира, дано наблюдаващият прокурор, или разследващият полицай да знаят, че изтеглена, или не, обявата оставя следи в интернет пространството и много лесно може да се разбере имало ли е такава, или не.