17

калвача

преди 9 години

Ако не беше червената армия, Америка днес щеше да е японски протекторат.

16

От Агенция Фокус.

преди 9 години

The American Conservative-Вашингтон;Фалита на САЩ ще сложи край на войните по света.Сериозните проблеми в икономиката на САЩне позволяват на страната да продължи провеждането на военни операции по света,пише консервативното американско издание. В статията пише още ;Дефицита по търговсикия баланс на Вашингтон е 51,37 милярда $,а ръста на икономиката зот началото на 2015 г.е само 0,2 %фалита на САЩ вече е очевиден и това води до стремителния възход на Китай,завършва изданието.

15

до 26

преди 9 години

Абе то рано или късно всичко ще свърши, ама годините си летят, и като погледнеш на зад осъзнаваш че за вече е късно. Те и за България дават че 2020 ще сме добре, ама до тогава знаеш ли колко време има.

14

Анонимен

преди 9 години

Русия победи във войната, но да видим последиците. Къде са сега Русия, и къде са Япония, Германия, Франция, Люксембург ?

13

Анонимен

преди 9 години

А приятелите му от Десен сектор ще празнуват ли днес?

12

Анонимен

преди 9 години

Присъствието на този, водещ война с народа си, е гавра с паметта на жертвите на украинската ССР през Втората световна.

11

Анонимен

преди 9 години

Ей ***! Руснаците победиха фашизма! За да го установят в Русия днес! Пропаганда, милитаризация, анексия на чужда територия, выорыжаване и изпращане на войски (без означаване като началото на Блитцкрига в СССР между другото)... открийте приликите между Хутин И Питлер.

10

uu

преди 9 години

Тъжно, много тъжно и мрачно е това отбелязване, с цел да се угоди на САЩ...САЩ не знаят какво е война, но Европа знае и не бива да го забравя!

9

Анонимен

преди 9 години

70 години след войната благодарение на Путин & Со руският "Прогрес" в буквалния и преносен смисъл изгоря.

8

???

преди 9 години

То по-голям нацист от джуджето има ли в момента по Света?

7

Анонимен

преди 9 години

Бах и лицемерието--снимки на върлуващи фашисти из Украйна бол...а сте ни сложили главният фашист тук....ае стига бе...

6

Анонимен

преди 9 години

И за честването на края на най-унищожителната война, решихте да публикувате позицията на военопрестъпник и отговорник за продължаващият геноцид в Украйна. Да бяхте толкова услужливо обективни и миналата година, когато Порошенко изнасяше реч в Мариупол мъртво пиян, или на вас са ви забранили да му рушите имиджа с истината?

5

Анонимен

преди 9 години

Кремълската клика отбелязва 70 годишнината от ВСВ с демонстративно шоу за третата СВ.

4

Анонимен

преди 9 години

"С тържествени събития и двуминутно мълчание европейските лидери ще почетат паметта на загиналите."Ех, къде, дъде си е по-престижно да празнуваш победа във война която сам си я разпалил и да се фукаш пред света с картонени танкове.

3

Анонимен

преди 9 години

Честват се 70 години от края на войната, а този *** използва трибуната, за евтина украинска пропаганда, дори не спомена нищо за ВСВ.

2

Анонимен

преди 9 години

намерил кой да призовава Петро Порошенко с изцапани до раменете в кръв ръце призовава за мир

1

Анонимен

преди 9 години

Как така само 1.3 милиона, къде отидоха 6-те милиона евреи? Вероятно са си актуализирали данните, че да ги докарат до вярното число.