7

bobiimanjra

преди 9 години

ЕВАЛА НА БАТ БОЙКО СЕГА ДА ОПРАВИ ЗАКОНА ЗА АНТИКИТЕ И МОНЕТИТЕ ЧЕ ДА МОГА ДА СИ РОВЯ СПОКОЙНО И ДА НАМИРАМ ЗАРОВЕНИ СЪКРОВИЩА

6

Анонимен

преди 9 години

браво

5

Анонимен

преди 9 години

С толкова много евросредства, София трябваше цялата да е покрита с метромрежа, но ГЕРБ явно са откраднали повечето от средствата за метрото.

4

Анонимен

преди 9 години

Прогнозите в статията са верни, колкото е вярно, че аз съм китайски император.Да, наистина ще има няколко човека, за които метрото ще спести 20 минути, но за други метрото няма да спести толкова, а само ще им излезе по-скъпо. Вместо както пътуват сега - с един автобус, сега ще трябва да използват един автобус, за да стигнат до метрото, което е далеч от комплексите в Младост. После пътуват бързо с метрото и пак се прекачват на друг автобус, за да стигнат, където им е нужно.

3

Калоян

преди 9 години

Хвала на бате Бойко и Герб.

2

Валентин

преди 9 години

При всяко новооткриване на 1км отсечка обявяват, че трафикът щял да намалее с 20%, с 30%...По мои изчисления отдавна трябваше да е спрял.

1

архитект

преди 9 години

Ето това са новини и това е правителство на място . Само за 10 години Борисов и Фандъкова промениха облика на София. Столица от Европейски вид и мащаб . Браво на ГЕРБ . Сега Борисов прави същото и за цялата държава . Само след няколко години няма да познаете държавата. Тогава и най големите му критици ще замлъкнат .