28

M

преди 9 години

Там е работата, че нивата на поскъпване на петрола пак не могат да се мерят с нивата на поскъпване на горивата тук.

27

Анонимен

преди 9 години

Американците също не задължават да купуваш ток от тях, може да го внасяш от русия примерно ...

26

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАко трябва и по 10 лева за литър ще плащаме да се диверсифицираме с шистов нефт и да угодим на господартите ни от Вашингтон.-------Ще плащаш не ами и хоро ще играеш!

25

до салахадин

преди 9 години

Аре стига писа за тия фарове бе , психар ли си къв си години вече идно и също пишеш .Като ти пречат не ги пускай .

24

Салахадин

преди 9 години

До 32.Да вече за 2 години от наредбата сменявах 1 реле вече.така че ето ти ползата.Ще има и още!!

23

Анонимен

преди 9 години

Ако трябва и по 10 лева за литър ще плащаме да се диверсифицираме с шистов нефт и да угодим на господартите ни от Вашингтон.

22

Бобий

преди 9 години

До СалахадинОправи си колата, вместо да ревеш, че харчи повече.

21

Анонимен

преди 9 години

Само тесла за баламите,още трябва да поскъпва. *** обеща приравняване на пенсиите в Крим с руските...

20

Анонимен

преди 9 години

Лукойл вдигнал цените.Ами Шел, ОмВ, ами Ромпетрол защо и те са на същитецени? Картел, и то международен. И ако европейските цени са поносими, нашите заплати са непоносими!

19

Салахадин

преди 9 години

Колеги, пропускате и тихото ограбване 100 грама на 100 километра отново поради лобисткия закон за "ФАРОВЕТЕ".За една фирма с транспорт това е много разход за цяла година.Говорим за хиляди левове!!Но като гледам,Рапоня ви пречупи и ви го наложи да карате на 40 градуса на фарове!!За лека кола са към 180 лева на година.Хак да ви е!!

18

Анонимен

преди 9 години

В Македонея мечката заигра. Въпроса е кога и у нас да се смаже корумпираната и продажна *** от ГЕРБ - БСП - ДПС? Тикваров колкото и охрана да има не ще му помогне ако мечката заиграе. Да помисли преди да се замисли.

17

не зареждай

преди 9 години

за съжаление в България всичко е монопол къде са европейските ценности за конкуренция? Оправяй икономиката на русия,плащай данъци на европа такси на нато живей в мизерия добре дошъл в ***

16

коректив

преди 9 години

Лукойл е собственост на Ротшилд чрез сламения си човек Вагит Алекперов. Единственото руско във фирмата е регистрацията и на територията на Руската федерация!

15

Чекист

преди 9 години

Дано по-скоро нашите американски братя ни докарат и нефт. Тока вече е без пари. Даже ми е неудобно да го ползвам безплатно. Мисля, че ако господин ПреЦендент помоли за още повече демокрация и НАТО, то до 1 година и бензина ще е без пари. Да живее Америка, да са вери вери гуд наште американ брадари.

14

аз

преди 9 години

Има ли правителство,което да каже нещо или са по- важни предстоящите избори

13

Анонимен

преди 9 години

boyko MACHKAY TOYA NAROD NE ZASLUJAVA NISHTO

12

Анонимен

преди 9 години

и ако петрола се върне на цените от миналата година, бензина ще отиде над 3 лева :)) живи и здрави да са лукойла, големи играчи са евалата :)

11

Данъкоплатец

преди 9 години

Убу де, наш'те задокеански партньори като ни тикат към независимост от злия руски петрол - що не ни снабдят от техния, американския, дето е по доларче галона?Нали сме ортаци?

10

бахти мошенгиите

преди 9 години

Е как става това един "умен" чичко обясняваше как бенза бил вързан с петрола е как мамка му петрола се вдигна с 4 Долара и бенза скочи с 30-40 ст.. И много ми е интересно как при 54 долара барела бенза е 2,29 а при 117 долара за барел беше 2,55!?!?!?!?!? Нещо ни лъжат здраво

9

Анонимен

преди 9 години

През Януари суровия петрол бе 60 долара за барел, днес е 66,35 долара за барел. Тоест скока е 10% а на бензиностанциите скока е с около 21-22%. и тази машинация се прави при всеки скок и спад на цената. Петрола пада, цените едва мърдат, петрола малко скочи и цените моментално скачат двойно повече. За сравнение давам лятото на 2008г. тогава суровия петрол бе 150 долара за барел. А на нашите бензиностанции бензина бе 1,90лв. а дизела 2,05лв.Днес при 66 долара за барел бензина е 2,27 а Дизела 2,35