128

до 155

преди 9 години

До Анонименличи си кой е въшката :)) засегна те истината.Горкото селско бече си правеше сметката да падат пачки ,пък сезонът не потръгва -я англичани ,я руснаци ,я украинци -няма кой да дере ,персоналът -иска заплати /МОЛЯ ВИ СЕ КАК СМЕЯТ/ .Не го знам този с 40 лв къде е ходил но цените във Варна,ЗЛ.Пясъци са още по високи -горките ''продавачи'' не вдяват че ''тъпите чужди туристи '' могат да видят разликата и огромните надценки ,които има слагат-щото ''е сезона''

127

ген.Луков

преди 9 години

Хаааахаха.....Море с асфалтирани плажове,свлачища и камънаци,смрадливи тоалетни и престояла храна."Благодаря....."Гуспудата депутати като отявлени патриоти да дадат пример и вместо навън да си киснат дирниците тук.

126

Горския

преди 9 години

Когато обслужването се подобри и туристът стане Клиент, а не бройка - Туристите сами ще започнат да посещават нашето черноморие. Аз от 6 г. не съм стъпвал за повече от 2 дни годишно на нашето море. Ходя за 2 дни в началото на сезона - за тен и да проверя дали нещата вървят в правилната посока. Но засега не...

125

Анонимен

преди 9 години

За хора които не сте стъпвали по Българското черноморие доста компетентни сте станали.. ....40лв скумрия (болен ли си) .. само на 'кумбарето,' имаше подобни цени, но там не беше за такива въшки като теб

124

Анонимен

преди 9 години

Сл.бряг. е трети по големина(легова база) курорт в европа... там ако няма бетон и хора ...къде да има.

123

charger-co

преди 9 години

По-добре на планина и спокойствие на минерален басейн, отколкото в блъсканицата и свинщината на БГ морето...5 години откакто последно бях в иначе прекрасния Созопол, но тогава беше наистина ужасно-няма място да се разминеш и на плажа и по улиците- айде мерси, по-добре на спокойствие

122

БАШ ГЕРОЙ с БМВ

преди 9 години

тук малка скумрия 40лева не мерси бегам си в турция или гръцко на същите пари масата е пълна културно чисто приятно тук да идват пияни англичани да чупят викат и бият по цяла нощ

121

партиен член

преди 9 години

Кой където иска да ходи.

120

Анонимен

преди 9 години

На море на нашето Беломорие.

119

Не не не

преди 9 години

На българското море при селяните, мутрите, феодалите и простаците! Не на намръщените сервитьори, не на замразената и развалена храна, не на бетона на брега на морето, не на платените чадъри и шезлонги, не на липсата на безплатен паркинг, не не и не!!!!

118

браво!

преди 9 години

До Елена - Няма да стъпя смъжа ми и двете деца повече в тази мутро *** с платени шезлонгидано да има голяма маса хора като теб. Концесионерите ще се повъртят, повъртят без тарапана и ще се разкарат, заедно с шезлонгите си. Това чакам. Възраждане на безлюдните плажове.Иначе, както сама казваш, пази си изнежената кофа.

117

Алекс

преди 9 години

До КрайКрайчо, не ми е нужно твоето одобрение за каквото и да било, нито ме интересува баба ти (или ти самия) на какво си доволен. От обикалянето по света по аз не заобичах България, по скоро ми стана тъжно за нея. В крайна сметка България сме ние и погледнато обективно всичко което страна е в момента сме си го направили сами, включително съсипването на туризна си. Това за възможностите или опита по света е пълна глупост и щях да те нарека *** ако не подозирах, че си обикновен платен ***.

116

Анонимен

преди 9 години

ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ НА НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ СЪМ ХОДИЛ ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1995 ГОДИНА НА АХТОПОЛ В БУНГАЛО. СЛЕД КАТО НАШИТЕ МУТРИ ПРЕВЗЕХА ЧЕРНОМОРИЕТО ИЗБУТАХА БУНГАЛАТА И ГО БЕТОНИРАХА ПОВЕЧЕ НЕ СЪМ ХОДИЛ И НИКОГА НЯМА ДА ОТИДА.

115

Анонимен

преди 9 години

Антибълтарска статийка. Една лъжа като се повтори 100 пъти може и да се превърне в истина. Другия път платените *** да се сетят , че тия 3 милиарда идващи в държавата ни от летния ни туризъм им строят магистралите и издържат болниците ни. И платения журналист да отговори къде в "евтината" чужбина можеш да си на олл инклузив да ползваш безплатно шезлонг,басейн,интернет,кабелна,фитнес, да имаш климатик и телевизор в стаята за 35 евро на човек в най-скъпия сезон юли-август.Това са цени Сл.бряг.

114

Край

преди 9 години

Излезна нещо като мода да се оплюва българското черноморие - нещо като плюенето по новогодишната програма на БНТ едно време. От 1 до 4 януари всички критикуваха новогодишната програма. Приятното прекарване на почивката както и на празника е във вашите си ръце. Едни го могат - други не.

113

Анонимен

преди 9 години

ZA VSI4KI AL4NI XOTELIERI NA NASHTO 4ERNOMORIE *** OFF

112

антон

преди 9 години

кой нормален би дал пари да пие фалшив алкохол, да яде *** и да се къпе във фекални води

111

Край

преди 9 години

На Елена коФата ме кефи - искам да я вида -толко бяла и фина е. Еленче Еленче баба ти Ленка се на Гръцкия плаж узо е пила и окткоподи яла.

110

Край

преди 9 години

Катоходех по Гърция още не бяхте получили свободен достъп. Гърция беше екзотика за мен както ви е сега на вас. Ще ви мине. Пообиколете света за да си ЗАОБИЧАТЕ БЪЛГАРИЯ. Това неминуемо ще стане. Нашето черноморие харесва на доста повече походили от вас с доста по добри възможности от вашите. Освен ако тук не сте се събрали на ККиров сина, Домузчиев, В Арабаджиев, ДПеевски Цв. Василев и се такива.

109

Андрейчо

преди 9 години

Откакто мама и тате ме заведоха в чужбина на курорт преди десетина години все там си ходим -ча дърите и шезлонгите са безплатни,обслужването е на висота,няма музикално оформление на нощите от ресторанти и гърмящи дискотеки - всичко е в името на почиващите и техните интереси Да си ползват нашите курорти тия,които ги заграбиха!