92

Анонимен

преди 9 години

-продължение на 107-Ако ти се доработи -седни-почакай и ще видиш че ще ти мине.

91

Анонимен

преди 9 години

За полицаите най подхождат десетте черногорски заповеди--Човек се ражда уморен а живее за да си почине.Обичай кревата свой като самия себе си.Почивай през деня за да можеш да спиш през нощта.Не работи защото работата убива.Ако видиш някой да почива--помогни му.Не прави днес това което можеш да отложиш за утре.Работи по-малко от това което можеш а онова което можеш прехвърли на друг.Спасението е на хладинка а от почивка още никой не е умрял.От работа човек се разболява-затова не умирай млад.

90

Анонимен

преди 9 години

МВР и ВОЕННИТЕ на 50 години пенсия,, ..другите на 70 години и по бързо да умират за да има увеличение на МВР пенсионерите

89

Анонимен

преди 9 години

до 66 и 72 --А когато ви пращат да биете демонстранти -защо не проявите съвест и да откажете да изпълните заповед която е насочена срещу народа.Нали и тези които ги биете имат семейства.

88

Анонимен

преди 9 години

до41---МВР са специална порода.Хранят ги и ги дундуркат за да пазят задниците на политиците а не моя и твоя живот и имот.

87

Анонимен

преди 9 години

Аз пък не разбирам защо е необходимо да чакаме до 50 годишна възраст -нека веднага след назначаване, още на другия ден да имат право да излизатв пенсия, да се взема тавана и да се брои по една брутна заплата (без никакви данъци)за всеки час от служба -така за един ден служба се получават 24 часа, следователно униформенитеимат право на 24 заплати още след първия ден.

86

Hayvanko

преди 9 години

Калфата нещо сериозно се е заблудил да реже привилегийките на милиционерския електорат на ГЕРП - май забрави че на власт е обслужващия персонал на БКП.

85

Анонимен

преди 9 години

След пенсиониране ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да им се отнема правото за притежаване на оръжие !!! Щом са толкова амортизирани / а те умствено са/ не трябва да носят оръжие.

84

aysha

преди 9 години

aiiii, premier pensioner, car pensioner, sinodist pensioner.....hasane, idvai da praim hora....dokat ni sme stanali pensioneri....

83

desislava

преди 9 години

Dori 55 sa malko,no na parvo vreme 55 i tochka!Da ne iskat da se izkarvat na tolkova natovareni,che veche i na nai golemia glypak my pisna da raboti i da ne dochakva pansia,a klatikyrtzi da se pensionirat rano,da lapat 12 zaplati i posle otnovo naznacheni s predimstvo.Obiknovenia chovek kycheta go iali!

82

Тра-ла-ла

преди 9 години

Че къде го има това?!Другарите полица казват на всички:Ние не работим, заслуги особенни нямаме но вие трябва да се страхувате от нас;Няма да плащаме осигуровки - това е ваше задължение;Ще се пенсионираме рано, на 50 години, щото "много" сме уморени;Ще ни плащате накуп 20 заплати при пенсионирането - ей така, заради особените ни заслуги в обгрижването на престъпносттаЩе получаваме високи пенсии не защото сме правили вноски, ами така - защото ни се полагат.Все благинки - на чужд гръб.

81

ТВ

преди 9 години

Ами нека полицаите се пенсионират още на 40, а всички бюджетни служители на 45 години. Така калпавата ни пенсионна системата, служеща основно да взема от частния сектор за да подсигурява с високи пенсии държавни служители и псевдо-болни, ще се срине достатъчно бързо, за да спре най-после да ни източва парите.

80

Анонимен

преди 9 години

Щом е така И аз съм на 60 г. и карам 61г с 40 г. реален стаж.Три пъти през годините ми вдигат възрастта и стажа!До 61г и точка-стига пенсионирайте ме-уморен съм!

79

edin

преди 9 години

А колкото до стресираните полицаи-ами те един друг се стресират.Зависи кой от кого взима допьлнителните,нали?

78

До 89 flus

преди 9 години

Кои са тези дето гонят бандюги? През последните 25 години не съм чувал за такива.

77

edin

преди 9 години

Нещо не е ясно.Значи 50г.За 30 г. трудов стаж колко пари ще влязат в осигурителната сметка на полицая и военния?Че те само за заплатите изплатени на куп не стигат!Друго.При провинения и нарушаване на закона да отпадат всякакви привилегии!

76

flus

преди 9 години

Не мога да разбера, това за униформените ли се отнася или и за всички чиновници от администрацията. Точно тук е уловката - една телефонистка или секретарка от тези ведомства има същите преференции, като тези, които гонят бандюги.

75

???

преди 9 години

А защо трябва да лишават полицаите от възможността и те да свършат нещо през живота си като ги пенсионирате на 50? До 50 години нищо не са направили, а след 50 ги пенсионирате, вместо да поработят за пръв път в живота си.

74

77777

преди 9 години

Как така чак на 50?! Направо да ги пенсионират след един ден работа! Толкова е стресиращо, а и няма да има никаква загуба. Който не става за нищо, става военен или полицай, най-вече катаджия.

73

Румбо

преди 9 години

До нервак до80Това да не може да получаваш пенсия ако работиш-няма да се получи,всички тия ще минат в сивия сектор!