124

235-до одисей

преди 9 години

До Анонимен--еми естествено че няма да разбереш--април 1945-в Германия--това не ти ли говори нещо????Ако не-тогава погледни глобуса--колко и какво растояние е......бах и "професора"си-----Самият факт,че се срещат в Германия,трябва да ти говори много за тази война,и за това кой Я е изнесъл на гърба си.......

123

РОСИ

преди 9 години

В БЪЛГАРИЯ ИМА ЛИ ГЕГОЙ КОИТО ДА СЕ БОРИЛИ ПРОТИВ ФАШИЗМА.КЪДЕ СЕ СПОМЕНАВА ЧЕ МОЯТ ДЯДО Е ВЪЮВАЛ В ГОРАТА ПРОТИВ ФАШИЗМА И КОЙ ДЕН СЕ ПРАЗНУВА 9 .09.ТОЗИ ПРАЗНИК ДЕН НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ФАШИЗМА ГО ОТНЕХА ОТ НАРОДА.КОГО ДА ПОМНИМ И СКОЙ ДА СЕ ГОРДЕЕМ.КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ ОТ СЕРЦЕ РАДИ БОГА КАЖЕТЕ МИ

122

Анонимен

преди 9 години

Икономиката на Европа работи за Германия. Една Чехословакия която капитулира без бой благодарение на Запада даде на Хитлер военната си индустрия. Същата, създадена от Запада и преди всичко Франция /Малката Антанта/ срещу СССР.Чешката армия е втора по техническо осигуряване и то собствено производство след германската в Европа.Всичко това на тепсия.При нахлуването в СССР в немските танкови роти от три взвода единият е с ,,Шкода'', понякога и два.

121

Анонимен

преди 9 години

Одисей--паки лъжеш---пряк въпрос--кога се срещат американци и руснаци на река Елба---Кога---като напишеш отговора,ще излезе че пак лъжеш в ком.221

120

ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ

преди 9 години

До Одисей 1--Финансирането на Хитлер от Англия е доказано с документи-има ги в Парижкият музей на войната-публична тайна е.А също така,че след тридневното посещение на Рудолф Гес в Лондон,Германия напада СССР-с благословията на Англия-пак има документи за това.А в Полша ,СССР влиза по молба на тогавашното полско правителство- за отстояване на полската идентичнос-друг е въпроса че това правителство избягва в Лондон и предава всички документи преди това на германците.....

119

Анонимен

преди 9 години

Русия /така наричат дори интимните приятели на Одисей СССР/ на практика воюва срещу почти цяла Европа. Освен германските войски, на източния фронт са италиански, испански, румънски и унгарски дивизии, Финландия от север. Във Вафен СС частите воюват представители на почти всички европейски държави, включително ,,сьюзниците'' Англия и Франция. Цели армии бандеровци заедно с генерали като Власов минаха на германска страна и т.н. Въпреки това, Русия победи!

118

Анонимен

преди 9 години

САЩ да бяха помогнали на Полша, Гърция, Югославия, Дания, Франция, Англия.... и тогава да кажем, че с тяхната решителна намеса е победен Хитлер. Защо все така става, че само Русия се жертва да предотвратява световни несправедливости и вместо малко уважение получава агресията на тези, на които е помогнала? Затова, Русия - мир и единство с Германия! Съюз, от който *** треперят!Вермахта бе славна желязна немска армия! Слава на Руския народ и Червената армия!

117

Анонимен

преди 9 години

До до одисей-204"англичани влизат реално във войната,когато е бил предрешен изхода и"Американци и англичани ПРЕДРЕШАВАТ изхода на войната.Без тях скапаната червена армия е вече глътнала вода и на пътя към загубата.Малко ли ракети са понесли англичаните през тази война? Ами ако бяха изпратени тези ракети към руснаците, вместо към англичаните???? Или викаш само едните трябва да се споменават?

116

Анонимен

преди 9 години

Сложете си днес като за Гергьовден по една хубава георгиевска лента и замълчете поне няколко дни! Или скрийте пияните си, мъгливи европедерастки картуни някъде, за да не пострадат случайно! Много ви разпуснахме, но победата е близо.!

115

до одисей-204

преди 9 години

Одисей-пак лицемерничиш--факт е,че американци и англичани влизат реално във войната,когато е бил предрешен изхода и..А юни 1944 правят прословутият си десант-тогава вече Червената армия е минала половин Европа,а американците се срещат с руснаците на река Елба-в Германия.Тогава американците посрещат руснаците като им отдават чест и стоят мирно-в знак на уважение...И последно-в ВСВ САЩ и Англия дават 500 хил жертви--по-малко от жертвите в блокадата на Ленинград--поне почитайте мъртвите без сорос

114

Анонимен

преди 9 години

Одисей, отново ще ти напомня, че съм ти фен, въпреки едни други неща. Ти си знаеш кои.

113

Анонимен

преди 9 години

Хитлер е бил финансиран от САЩ

112

Анонимен

преди 9 години

Русия има основна заслуга за победата над фашизма. САЩ се намесва накрая само за да спечели политически дивиденти и да въведе долара в европа чрез плана Маршал. До този момент САЩ са натрупали огромни суми инфлационни долари, войнат им идва като спасение. След войната инжектират тези хартийки в разрушена от хитлерисите Европа (Хитлер е финансиран от САЩ) и така зелената хартия започва да циркулира в европейкста икономика и става световна валута.

111

Анонимен

преди 9 години

Една тоталитарна военна супер машина бе победена от друга тоталитарна военна машина и мобилизацията на един народ, мобилизация, която само особени национални черти и идеологията може да постигне. Десет годишни деца са работили на струговете, цял един народ е търпял лишения, които никой друг не би устоял. Останалото за величието на запдните демокрации е *** кампания. Велика са в това да създават войни между другите, а те да се възползват отстрани.

110

Анонимен

преди 9 години

САЩ се включват във войната на края - когато изхода е ясен. Преди това Хитлер е премазал цяла Европа. Единствената заслуга за унищожението на фашизма има Русия. Америка се намесва не с цел да спре фашизма, а да спре марша на Червената армия към европа. САЩ и Европа са фашисти, видя се, че и сега поддържат фашизма в Украйна.

109

Анонимен

преди 9 години

До АнонименРУСИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА!

108

С нами Бог!

преди 9 години

Жертвите, страданията и усилията на руския народ през тази война е подвиг неизмерим. Никой не може да ви задължи да обичате Русия, но загиналите заслужават минутка размисъл. Иначе не се различавате от парламентарната група на ДПС, която се изнесе от залата като стадо диви прасета, когато другите почетоха с мълчание жертвите на арменския геноцид. Дори сте още по гадни, защото ДПС са турци и го приемат лично.

107

Анонимен

преди 9 години

До само питамукраинска фашистка пропаганда

106

Анонимен

преди 9 години

"Армията на САЩ са освободили Европа от нацистите според 43 % от анкетираните"Вече се убедих напълно че западняците са супер прости и ограничени!Ако не беше червената Армия най-вероятно в наши дни нямаше да съществуват такива нации като Англия,Франция о прочие!

105

Анонимен

преди 9 години

Аз пък искам само да попитам... КАКВО трябва да празнувам на 9-ти Май?!Това, че диваци от Азия са пречупили цивилизована европейска страна и ни върнаха с 1 век назад ли?!?!И това, че заради тия диваци от Азия, се нареждама в отбора на изгубилите?!?!Това ли трябва да празнувам?С какво Германския строй е бил лошия, а руския в бил добрия?!?! След като руснаците дори са правили по-големи зверства!!!