54

Анонимен

преди 9 години

Стига с това българи, на всички ни е ясно за какви "българи" става дума! Така, че стига петнихте името на България заради тоя! Обаче жалко за детенцето! Никое дете не заслужава такава съдба, без значение дали е българче, *** или китайче!

53

дракула

преди 9 години

да и аз в цялятя си кариера не съм се натъквал на такъв ужас.хората скъсаха гласни струни да викат,че трябва да се върне смъртното наказание но на кой му дреме.престъпниците вилнеят защото знаят че ще се разминат с бесилото

52

Анонимен

преди 9 години

Няма съд направо коршум

51

Българин

преди 9 години

Има ли вероятност да накарат този иверг даотреже едната си ръка, да я свари сам и да си я хвърли в двора, а после и другата, и двата крака,но всичко едно по едно. Накрая да му извадят очите едно по едно и да го накарат да си ги изяде. Все пак нали затворът е за хора,а този не е от тях.

50

Исмаил

преди 9 години

Българска работа.Бито бебе от акушерка , редовно малтретирано бебе на 2 години в Търговище , сега това извращение , какво става с тая държава!

49

Анонимен

преди 9 години

Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните!!!

48

men

преди 9 години

мекицо,пак ли ПУТИН е виновен, или този път не.

47

има

преди 9 години

има ли доказателства?

46

Анонимен

преди 9 години

Bashtata Balgarin ILI GREEK ? NA TIA DOGIVOTNI PRISADI !

45

...

преди 9 години

Стига моля ти се, вие българите какви сте.... Психопати и *** има от всякакви националности.Въпросният психопат заслужава да се мъчи цял живот, и то дълъг живот.

44

o. Krit , Viki

преди 9 години

... Tuk xorata naistina sa shokirani. Tozi *** petni tsialata ni natsia!!! Dnes vsi4ki v rabotata mi kazvat.... vijdash li, Vie balgarite kakvi ste..... tsial den 4uvstvax sram zaradi tozi lud 4ovek!!! Jalko za xubavoto momi4entse!!

43

.?

преди 9 години

Разбира се виновен има и това е народа да народа не политиците за всичко е виновен народа (къде са ранобудните горивата скачат )не бяха платени ама хич

42

Анонимен

преди 9 години

Greek society is in a shock. Not because of his nationality, we are neighbours and good ones. But because a monster kill an innocent child. Monsters are everywhere. Rip Annie we love you.

41

vivian

преди 9 години

Както и незабавна кастрация на двамата *** "майката" и "бащата" - такива хора не бива да се размножават.

40

vivian

преди 9 години

Тоя трябва да го обесят с главата надолу на площада! Смърт за ***.

39

lollypop

преди 9 години

Не е виновна България, но е виновна държавата, защото не налага никакви наказания и всякаки *** си правят каквото си искат. Ако за едно-две зверства, каквито се случиха напоследък се изпълни публично смъртно наказание, малко или много ще има превантивен ефект върху следващите "кандидати за слава"

38

една майка

преди 9 години

До От 17Ето това е човешко отношение"да се извиниш", което в много от хората около нас са загубили.Няма проблем, случва се.

37

Непознат

преди 9 години

Няма никакво значение от какъв етнос е детето, НО има значение,че е от България и е с български имена, естествено като е с бълга.имена си е чисто българче.Честито, пак се изср...ме в някоя хубава страна.И много жалко за детето.Психиката ми не го побира един народ убива собствените си деца, защо?????Може би по случая отговора ще намерим в тази поговорка ""Този, който угажда на страстите си, кани дявола в душата си!" Нищо по невинно и красиво няма от погледа на едно дете.

36

Бивш юрист

преди 9 години

Ха сега за това престъпление да питат нашето Вице-Марга Попова /Скандална Попова/ какво мисли за смъртното наказание конкретно за този случай. Да й чуем доводите против ,тъй като тя е винаги много хуманна и "европейски ориентирана" Това да не е като да ходиш до Испания на конкурси за надарени българчета от фондацията на дъщеря й и с европейски пари които Маргето е отклонила като Вице

35

Анонимен

преди 9 години

Веднага България била виновна... Няма друг такъв народ да се мрази сам себе си... Другите скучни, стиснати, радикални, грозни и не спират да се хвалят а българина нищо не му липсва ама все е най-зле...