443

Анонимен

преди 9 години

навремето в армията имаше влекачи маз двутактов дизел. Вървяха много и бяха безпроблемни машини.

442

sw.

преди 9 години

Аман от Русофили,и глобалисти=злото на земята!!!Нямали Българофили бе хора!??Невиждатели светът в какъв хаос живее?!!Ащо до Русия тя е велика страна,знаете ли че 1968г.Бълагария купуваше нефта от Русия за 4стотинки за тон,не за барел за тон!!!Колкото до военната мощ на братушките ,никоя ама никоя страна от земята неможе да ги надмине!!!това е!

441

до 564

преди 9 години

"С 1 /ЕДИН/ вертолет ... Сегашните *** и американски ***"Противоречиш си - точно американците ни карат да се въоръжаваме (да не ни пазят само те) а ние се скатаваме (както и другите европейци) за да си харчим парите за друго (докато те ни пазят). Ако бяхме американски *** да сме с армия като турската.

440

Анонимен

преди 9 години

Пияни руснаци и военна техника.. Да смеем или да плачем...?

439

Анонимен

преди 9 години

На Червения площад ще преминат 194 единици военна техника

438

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБРАВО НА ПУТИН!!!

437

Анонимен

преди 9 години

Начело на механизираната колона ще бъдат исторически машини танкът Т-34 и самоходната артилерийска установка СУ-100, се казва в съобщение на руското министерство на отбраната.

436

Анонимен

преди 9 години

В парада ще участват над 16 500 военнослужещи, 194 единици военна техника, както и 143 хеликоптера и самолета.

435

Анонимен

преди 9 години

До АнонименРУСИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА!

434

Анонимен

преди 9 години

"За първи път на Червения площад ще бъдат представени най-новите образци въоръжение на Въздушно-десантните войски БМД-4М и многоцелевият бронетранспортьор "Ракушка", както и подвижният ракетен комплекс на Ракетните войски със стратегическо предназначение "Ярс".

433

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 562АРГУМЕНТИ.ВСИЧКИТЕ ВИ КОМЕНТАРИ ТУК СА ПЛОД НА БОЛНИТЕ ВИ МОЗЪЦИ

432

до 560

преди 9 години

"Техниката, особенно военната, трябва да е проста и лесна за експлоатация"Точно американската! Не като руските таралясници - 1 час експлоатация - 5 дни поддръжка."АВИАЦИОНЕН дизел"Точно това показва мизерията на руснаците - налага се от пръдня боя да правят, толкова са слаби - индустриално, организационно, всякак...

431

АК-47

преди 9 години

До Анонимен 554С 1 /ЕДИН/ вертолет !!! Олигарсите, политиците, депутатите, управляващите, да си изкарат джиповете и частните самолети, белким се отсрамим пред предците си. Баща ми е участвал във Втората световна война, има кръст за храброст, има орден Червена звезда, стигнал е до Унгария в състава на Трети Украински фронт, а е бил само на 23 години. Сегашните *** и американски *** ще се скрият в миши дупки пред подобна опасност. А за Путин - ето така се прави, а не с робски поклони.

430

гладе бляд

преди 9 години

Патрулирали натовски войник и украинси войник да украинската граница . По едно време навлезли в "минирана територия" от руски *** на . Украинския войник казал: -Тука са с рали руски солдати и са навлезли в Украйна. Натовския боец го попитал: - По какво позна? -Ами виж глистите ,залитат. Или са пияни или залитат от глад.

429

Анонимен

преди 9 години

Пияни руснаци и военна техника... Уникална комбинация!

428

Анонимен

преди 9 години

Кой откраднал или взел "назаем" и всякакви русофобски вопли!!! А ние с какво ще се похвалим на парада на "армията"??? С плевнелиев ли? ха ха ха . Тъжно е!

427

.....

преди 9 години

Списание Bild: "Т-14 это единственный танк в мире, который может всесторонне защитить себя. И, более того, представлять собой угрозу для других танков, низколетящих самолетов и вертолетов. Новейшие технологии должны также сократить время реакции экипажа. При схожей мощности двигателя, и у танка "Армата", и у танков Leopard 2 и Abrams она равняется 1500 лошадиных сил, российский танк значительно легче, в среднем на 10-20 тонн. Производство стоит горозда меньше"

426

до 552

преди 9 години

"А защо според теб Т 34 все още е в ТОП 10 на най добрите танкове в света?"Щото си гледал детски клипчета в тубата.Т 34 е в ТОП 1 - по най-много унищожаван танк в света - германците са ги пукали като великденски яйца - по десетина наведнъж.

425

До анонимен 555

преди 9 години

С джипове и камиони 'Мерседес'. Може специално да ги боядисат в розово. Може и рота кадрови войнички да ги пуснат да измаршируват лебедово езеро по цвички.

424

Анонимен

преди 9 години

А ние утре с какво ще се похвалм :)