11

Анонимен

преди 9 години

Това е положението в севрозападнала България и политиците го знаят добре.Път от Видин за София вече почти няма въпреки,че мост има.Правителството на Орешарски имаше някакви планове,но не можа да ги реализира.За съжаление сегашните управляващи явно имат други такива.

10

бунзен

преди 9 години

До некой ситолкова, колкото и ндсв, дпс, герб и пр, демек - нищо.

9

Анонимен

преди 9 години

...А, ВИКАХА ---ЧЕ ВСИЧКО ПРИ КОМУНИЗМА ,БИЛО .."ОТ ВЕКОВЕ --ЗА ВЕКОВЕ"..ха,ха,хаааааааааааКЪДЕ СА .."НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ", БЕ МИШО.....ВИЖДАШ ЛИ КАК ПРЕЦАКАХА и "ПЪТЯ КЪМ КОМУНИЗъМА" .... КАТО ТОВА ШОСЕ....??!!!!ТО И "СОЦИАЛИЗъМА" ВИ БЕШЕ ТАКЪВ.......СЦЕПИ СЕ И ПРОПАДНА ОТ ВСЕКЪДЕ....ха,ха,хаааааааааа

8

Цветанка

преди 9 години

Ако имам Власт,една стотинка няма да отиде за строеж на пътищата!?...Изкарвам затворниците да строят пътищата и слагам унгарски специалист да показва как се правят първокласни пътища....А не да ми потъват милиони евра за нищо,както правят нашите мошеници....

7

Анонимен

преди 9 години

Не бил в Северна България, а в Северна Корея!

6

Анонимен

преди 9 години

Общо взето снимката е перфектна показва какво направиха на България другарите за последните 25 години - крадоха и оставиха кратери във всички сфери.

5

бумеранг

преди 9 години

Да вземете да се съберете цялата партия и ДПС и да влезнете вътре па вижте колко бързо ще я запълнят орицата на доброволни начала.

4

бай Петко

преди 9 години

Бойко за това ни го натресе ***, щото разбра какъв министър си е избрал, а пък будалите, с отворени, *** уста, възхваляваха назначаването му за "главнокомандващ" армията, 1/4 бременна или в майчинство !

3

Шаран -БГ

преди 9 години

Жалкото е ,че парите се "хвърлят" няма значение за магистрала ли е, за третокласен път ли е. Явно всичко се прави без всякакъв контрол и кой колкото може да открадне краде и не му пука!

2

преди 9 години

Др. Миков, ей тая яма я запълни с кюлчета злато, за да добиеш ясна представа колко отраднаха твоите съпартиици и другарчетата ви от ДПС. И после що имало разбити пътища...

1

Анонимен

преди 9 години

внимавай че земята ща глътне