47

Анонимен

преди 9 години

Цифрите сами по себе си нищо не означават. Важна е покупателната стойност в конкретния момент. В 2029 година това може да е цената на кутия кибрит, защото инфлацията е изяла всичко. Еквивалента на пенсиите трябва да е свързан със покупателно съответствие.

46

ludaka

преди 9 години

Май, ще се бачка до края.А осигуровките остават в джоба на политиците.

45

Анонимен

преди 9 години

абе Калфа,до 2029 сегашните пенсионери няма да са живи,пък тия младежи дето не се осигуряват ще вземат пенсия на дедовия. КОЙ ЩЕ ТЕ ЧАКА ДО ТОГАВА

44

Анонимен

преди 9 години

След 15г ще кажат, че работещите намаляват, а тези, които се нуждаят от социални помощи се увеличават и даже не ще увеличат пенсията ами сигурно ще я намалят. Нали трябва да се издържат *** някак си. Те са по-приоритетни от работещите и нормално живеещите.

43

хаха

преди 9 години

Калфин, това са 700евро. Сега един скапан грък взима толкова! Не лъжете хората, а направо им кажете, че ще работят докато умрат. За да живеете вие.

42

Анонимен

преди 9 години

1400лв пенсия до 14 години, бем ти инфлацията....

41

Vans

преди 9 години

Може и милион, когато хляба стане два

40

ИФ-ЦЦ-ББ

преди 9 години

Тогава си ходете! ОСТАВКА!

39

Икономист

преди 9 години

През 2029 година в България можело да има пенсия от 1400 лв = 700?. В момента /2015/ минималната пенсия в Германия е 850?, в Англия - 516£ (близо 1400 лв по днешен курс). Интересно какви ли ще бъдат пенсиите там след 15 години че 1400лв да е "адекватно"...

38

Анонимен

преди 9 години

Като се пенсионираме на 80 години ли?

37

ee

преди 9 години

tiya pari togava shte sa segashnite 140 lv.

36

Пегъзий Музовски...

преди 9 години

От тая коалиция трябва да бъдат освидетелствани много министри... Има психично болни!!!

35

Евроатлантик

преди 9 години

За ниските пенсии и заплати са виновни комунистите които за 45 години през руската окупация съсипаха икономиката и изнесоха богатствата на България в Русия. Сега Брюксел и Вашингтон наливат милиарди в България за да можем да живеем добре като евроатлантици.

34

Анонимен

преди 9 години

Няма да съм жив дотогава, така, че не ми пука от бръщолвенията на Калфин. Едно време написах в блога му, че имаме нужда от Майсторов, а не от Калфин. Изтри ме, но след моя протест, върна текста ми. Нещо, което тукашните изтривалки не правят! Нарочват те и си аут, демократчета наужким!

33

Либерален Демократ

преди 9 години

Всичко е пазарна икономика, търси се на пазара - плаща се добре. Трудът и хората са стока - HR, human reosource, ейчар. Ако правиш продукт която не се търси на пазара - живееш като бедняк, ако работиш нещо което се търси на пазара имаш пари и живееш добре. Пазарната икономика и демокрацията са най-справедливите системи.

32

Анонимен

преди 9 години

да само Радан е умен и почтен , докато го има има надежда

31

КАКТО Е

преди 9 години

Махни комунисти4еските разбойници и ТЕЗИ ПАРИ ЩЕ ГИ ИМА ДНЕС

30

Анонимен

преди 9 години

мръсен лъжлив комунист толкова може да взема гоце и другите бандюги от ДС дано си отиват един по един, сякаш крадените милиони са им малко и сега един комунист престъпник взема 840 лв. , а един нормален бг 200, значи тогава един комунист ще взема 1400 лв, а е дин нормален бг 350 лв

29

Фен на Калфин

преди 9 години

2029 ще сме приели еврото. Хипотетично дори и да стане (което е невъзможно), 1400 лв са 700 евро. Дотогава животът ще е поскъпнал няколко пъти. И инфлацията ще ги е "изяла" многократно. Умувайте как ще се живее със 700 евро през 2029. Пак ще сте мизерници, уважаеми бъдещи пенсионери.

28

Как ни лъжат отново

преди 9 години

При оцеляло 10 процента население, сигурно ще раздават комплект лъкове и кочани със стрели. Кой жив, кой умрял, що не наречеш през 2129 година. При Соца бяха ми втръснали с обещанията. Нищо не сте забравили, нищо ново не сте научили, о, вий деца на патриции. Плебеите трябва да се надяват.