7

Ispolin4eto

преди 9 години

Или взимай душ с дрехите - същата работа :)

6

До 10

преди 9 години

Определено!

5

опарен

преди 9 години

Охооо идеални неща за жената. Може и ги има вече дори. До сега ме следеше в нета-влизаше ми вкомпа, във фейса, в пощите и къде ли не. Няма какво да крия и съм е оставил да рови, но вместо да се успокои, че няма нищо му прави проблеми за бивши съученички, приятелки, познати. Изляза ли от къщи без нея по няколко пъти ми прави проверки по телефона, като се обажда уж за нещо да ме пита или каже. Джобовете на дрехите непрекъснато се преджобват, а портфейла проверява.Това болест ли е според вас?

4

Анонимен

преди 9 години

Аз моя без да го дебна го хванах. И негативите са за мен. Той си живее живота -живее при Мама и хойка по млади гаджета. Аз се чудя кое по-напред - да работя ли, децата ли да гледам.Така че, ако си хванете половинка в изневяра, не се знае кой ще плаща сметката после.

3

кръшкача

преди 9 години

Под достойнството ми е да тръгна да следя човека с когото живея. Тези джаджи са за хора с много комплекси. Вместо да се наслаждават на живота, тръгват да тровят своя и на другите. Психиатрите наричат това състояние параноя. Лошото е, че повечето, вместо да се лекуват се задълбочават в това да следят и контролират живота на другия и състоянието им се влошава.

2

Анонимен

преди 9 години

znae6li kak e*a

1

rainbou1

преди 9 години

Както е казано - хайде да не се дебнем, че ще се хванем :)