15

дпс

преди 9 години

само дпс и атакада живее корана и тв7 само дпс и атакада живее анадола и тв7само великолепният векза който света ни нарече масови убийци и престъпници срещу човечествотосамо дпс и атака победааавеликата тв77 и корана само волен и серго са поголеми от пророка местан

14

До 3

преди 9 години

Така се изказваш, сякаш всички останали властвали партии са чисти като ангели и е нямало двойни стандарти. Аман от лаещи, неразбиращи и псуващи по всичко де що се движи. По времето на тато ти Сергей имаше не двойни, а тройни стандарти, но вероятно на теб ти е харесвало, защото ти е оттървало. Като имаш свое виждане работи за създаването на истинско гражданско общество, защото в противен случай ще си останеш само едно скимтящо във виртуалното пространство никому ненужно пале.

13

Грешиш

преди 9 години

До ????Приятелю, живея в блока отсреща, на ул. Александър Суворов. Пред бизнес сградата имаше точно две коли на полицията и 5-6 човека полицаи. Чак след като се разгласи и дойдоха мнооого хора, се появиха и повече полицаи. Нищо необичайно. Ако искаш и снимки от прозореца ми ще ти дам.

12

Сляп щраус

преди 9 години

За първи път виждам МВР да дава разрешение за да се излъчи новинарска емисия(тв7 15;00 часа)!Чаушеску ряпа да яде пред Брисов!

11

Анонимен

преди 9 години

На мястото на ТВ7 не може да е БТВ или Нова, защото те никога не са били зависими медии. Никога служителите не са получавали по 30 000 лв. месечно от депозитите на хората, никога Бареков не е работил там да прави поръчкови предавания като това за Костинброд и това пред къщата на Бойко Борисов и т.н. Честно казано аз съм разочарован, че ТВ7 събират някаква подрекпа при положение, че всички знаем какво представляват. Те са точно такива каквито са и КТБ.

10

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

Интересно, ако на мястото на ТВ 7 бяха НОВА или BTV дали властта щеше така да се престарае ?!

9

Анонимен

преди 9 години

Разбира се че всичко е законно, нали не мислите, че те ще отидат там ей така. И телевизията е била предупредена, и решението е законно. Естествено, че телевизията ще спре - тя е фалирала, изземват и каквото има вътре и я затварят, какво друго може да стане? И кога да го направят, за да не прекъснат ефира - през нощта като паризани ли? Всеки човек с просрочен кредит му се случва това нещо, само ТВ7 явно са свещени.

8

Анонимен

преди 9 години

А бе оставка на целото правителство и народен съд за парламента!

7

до ХА ХА ХА

преди 9 години

Ти гледай да не закрият и тв алфа ,че и тя е папала от тая паница.

6

лапам

преди 9 години

само дпс и атака искаме си телевизията на бкп тв7да живее местан волен корана и тв7великолепният век победасамо дпс и атака победаааа

5

Анонимен

преди 9 години

3,5 млрд. заем за една източена мутренска пирамида и нямаше нито един протест ей на това му се вика *** народ, хайде сега да изтеглим още 1 млрд. да платим сървърите на тв 7 какво ще кажете?

4

Анонимен

преди 9 години

Оставка на лелката министърка, която твърди ,че не знае какво става в министерството и. Ако пък знае, значи лъже !!!

3

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Всичко е законно, ама прилича на политическа поръчка !Очевидно телевизията пречи на властта. Точно в техниката и се прицелиха, за да я спрат.Защо не са така прецизни властите в други случаи ? Защо не са така взискателни ?Двойни стандарти !Всъщност цялото управление на ГЕРБ е пълно с двойни стандарти.ГЕРБ делят хората на "свои" и "врагове".Явно делят и телевизиите на такива !

2

Анонимен

преди 9 години

това, което иска ''НАРОДЪ'' -намесва се да спасява положението/по ТВ7 колко часа пискаха ББ да се намеси и да им помогне.../

1

SOS

преди 9 години

E, ako e zakonno, kakvo pravi Tikvata=====