256

Анонимен

преди 9 години

браво безплатен обяд няма.Дължат пари какво общо има тука прокуратурата,вземат вещо лице и всичко се разпродава, така беше с TV 7 дни преди 18 години на друг измамник агафонов

255

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Еми то преди две години Бойко Борисов бе нон стоп в ТВ7. Той комунистически *** ли е ?

254

Анонимен

преди 9 години

До куран Е сега като управлявате с ДПС? Нали заема го взехте с благословията на Доган. Бюджета на също с благословията на ДПС. Сега на съвета при президента също и т. н..Та ГЕРБ си управлява с ДПС само че тайно .

253

Анонимен

преди 9 години

Отмъщението на Бойко Борисов за костинбродските бюлетини.Призна си го в ефир.А бюлетините си бяха автентични и ако не бяха хванати ГЕРБ щяха да ги използват за фалшифициране на изборите.В днешния случай обаче журналистите нямат вина за боричкането между тоя и оня.

252

местана

преди 9 години

ами сега къде ще се плюнчат местан и станишев вероятно в алфа тв хахахадпс и атака победа само нашата майка партя БКП и ТВ7един е анадола и атака е нейната славадпс и атака победа само тв7

251

Анонимен

преди 9 години

288 ти гейберастче ли си???

250

до ТВ7

преди 9 години

Кадиев не е критерий за истинност *** овца..!

249

Анонимен

преди 9 години

Как се гънат журналята в ефир, "*** ние съжаляваме ,носиме бремето на предишни раководства на телевизията", "ние не сме искали така да отразяваме сега страдаме заради това" Алооо господата със свободата на словото защо не се бонтувахте като ибрика ви дърпаше конците ,а ся се изкарвате едвали не свободна медия!

248

до 290

преди 9 години

аноним -идиото,точно ти блажеши 20 години,*** Бойко като ви спря кранчетата ,го заляхте с помия.тв 7 са простаци.

247

ььььььь

преди 9 години

До до ТВ7Бойко си живее като цар, а неговото наследство (16млрд ) ще си остане векове за правнуците, радвай се!Той не е винове, той само взима, той няма нищо общо, той няма вина, че е мутра..той не е виновен, че изтегли 16 млрд лв и хората нямат заплати и пари, той няма нищо бе ..просто мафиот

246

Анонимен

преди 9 години

До геноцитTV7 работи с руски пари, така че е нещо като мейнстрийм копие на Алфа.

245

геноцит

преди 9 години

само дпс и атака победамайка бкп ще възкръсне отново и заедно с дпс и бсп и атака пак ще има тв7турция има още пари и ще ни даде за още една телевизия!дпс и атака победааааа

244

майор Деанов

преди 9 години

ШЕХ.........ШАХ .......и МАТ ! ! !

243

Анонимен

преди 9 години

Малиииии, що герберасти събраха да слагат плюсове на Вожда Слънце. Блажите ли, блажите ли продажници? За по 10 лева що помия докарахте тук. Но не е учудващо, какъвто кормчията такъв и екипажа.

242

куран

преди 9 години

Какво ви трябваше да се зайгравате с доказаните масови убийци от дпс и с доказано серийните убийци от бспхахаххакато лапахте на серго и на местан не ви ли болеше ааа??сега ще лапате в анадола където е мястото на всички престъпници срещу човечеството!

241

до 285

преди 9 години

Аноним -идиото,кви полицейски кви мутренски работи ми дрънкаш бе.Точно такива кат тебе разбиха държавата 20 години .Ти си фашист.

240

Моме Калино

преди 9 години

тралалалалааа,моме калино,моме Юлия що си така алчна за пари,защо се продаде на бареков и му се водихте по акъла.така ви се пада.И ва питам когато България се оправи ВИЙ ОТ ТВ7 КВО ШЕ РАБОТИТЕ?

239

Анонимен

преди 9 години

Много тъжно за българската демокрация!!! Какви проверки,какви 5 лева? БЕЗОБРАЗЕН ГАФ ОТ УПРАВНИЦИТЕ И ДЪРЖАВНИТЕ ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ! НЯМА ТАКАВА МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА!!! ПРОСТО ОСТАВКА ЗА ПРОИЗВОЛА НА ФАШИЗОИДНОТО ПОЛИЦЕЙСКО ПРАВИТЕЛСТВО!!!

238

1234

преди 9 години

Хайде чудото свърши и заляха реките от реклами! Ще си позволя да направя обобщение случката е следната група нстръхнали и наплашени журналисти коткудякаха като кокошки срещу изпълнението на съдебно решение! Сега продължават да си придават важностти и да се изкарват някакви жертви!

237

журналята

преди 9 години

НЮЗ РУМ,това не е телевизия това е ТВ7.