42

Анонимен

преди 9 години

80-тиКолко самолета пратили американците на руснаците като помощ 30 000? 45 000 танка? Малиииии, наркоманският ти мозък изобщо осъзнава ли тези числа?

41

Анонимен

преди 9 години

79, амо толкова ли плаща ***??!?!?! ооооо....

40

Анонимен

преди 9 години

77, bez amerika i angliq ra[a be[e KAPITULIRALA - 30000 samoleta, 45000 tanka i 100000...kamioni i koli po Land-Lease. Naprotiv - rusnacite pobediha samo Napoleon. Kapituliraha pred Germania pre 1wat a wojna i smo swetyt gi spasi ot wtora kapitulaciq

39

Анонимен

преди 9 години

74 А немците осъзнаха друго през годините- че никой не може да се с руснака нападайки ги физически. Хитлер последен си го помисли и Катюшите му изпепелиха третият райх барабар с танковете му. Направиха ги на течен метал. Къде ти е военното немско производство в този смисъл да попитам?

38

Серьожа

преди 9 години

Ой Ой ще загинем гладни преди 9-и май

37

ентусиаст

преди 9 години

До 10 До МислещКолега, и сега я има свободната енергия, само трябва да я вземеш!Слънцето например изгрява всеки ден.Направи си уред, или ако не можеш си купи.Енергийна ефективност и си икономисваш половината заплата.Ако чакаш някой да ти я подари, мнооого ще чакаш.Има много свободна енергия, но трябва да си учил, да знаеш и да можеш да я вземеш!

36

Анонимен

преди 9 години

61, германците освен дизеловия са измислили и бензиновия двигател. Първата кола е на Карл Даймлер и Забравихмумалкотоиме Бенц. Освен това Германциет са дали на света неизброими открития в технологиите, машиностроенето, и изобщо всичко, Дали са Моцарт, Бах, Бетовен, Вагнер и още 100ци световни творци. Е, това са откраднали всичко, че дори на Москвича слагаха двигател на БМВ, ама руските никога няма да осъзнаят това.

35

Мислещ

преди 9 години

Супер, иде края на петролното робство! Само не разбрах тая електролиза как се прави, че да си направя инсталацията у дома и да си карам без да пълня гушата на петролната мафия! Не го знам това какво е, но ме безпокои че започва с "електро", да не се прави с ток? Сега пък на НЕК ли трябва да пълня гушата , ваща леля ! Кога ще има ИСТИНСКА Свободна енергия питам, кога?

34

vlady

преди 9 години

До АнонименДиамантът е термодинамично нестабилен и сравнително лесно се превръща в графит. Обратното е доста по-трудно.

33

Анонимен

преди 9 години

Дълги години по родните бензиностанции творят техническа революция. Водата за нищо я нямат, и на дизел я продават и за бензин...*** новината

32

Бл.Благов

преди 9 години

По всичко изглажда , че до десетина години използването на петрол ще се ограничи неузнаваемо. Това го знаят големите производители и днес въпреки , че цената му пада те по-никакъв начин не искат да намалят добива на петрол.За тях е важно сега да измъкнат колкото се може повече печалби и това се отнася и за природния газ! Ако погледнем от наша гледна точка Южен поток щеше да е едно голямо набутване,заради голямата му цена и дадените кредити.

31

Анонимен

преди 9 години

Ушанките пак се развихриха да защитават интересите на роснефт и газпром. Истината е обаче в етанола и метанола, това са горивата на бъдещето, хем по-евтини , хем по-чисти и от възобновяем източник. Дерзайте ***, малко остава на бензиностанцията!

30

Поп Грую

преди 9 години

По време на Втората световна война швабите са правили горива по същата технология, революционен е фактът, че подобни *** статии се преписват от неграмотни драскачи.

29

Анонимен

преди 9 години

Много умници са писали и плюли по идеята. Ама никой не спомена, че ако такова гориво реално се произвежда загубени държавици като нашата ще са по-енергонезависими от разни араби и руснаци. А това е ценно нещо, не се мери с 2, 5 или 10лв/литър.

28

а дано, ама надали

преди 9 години

Това "революционно" откритие на Ауди датира от далечната 1925-та година и се нарича процес на Фишер-Тропш. Но щом са рекли, нека е революционно :). На който му е интересно може да погледне в wikipedia. На български статията е доста кратка, но пак става.

27

младен

преди 9 години

"При лансирането на горивото министър Йохана Ванка наля пет литра от него в служебния си автомобил "Audi А8"."...и ко, запалил е и е угаснал? Само като прочетох как се прави ми се струва че се влага 5пъти повече енергия от колкото се изкарва

26

Чекист

преди 9 години

До Анонимен 51Не знам за гео политиката, но пише вода и въздух. Ако водата е прясна, сигурно пак ще е внос от РФ :))

25

Анонимен

преди 9 години

47 никй не те разбира какво си писал.Кви батерии бе пич.Ако нямащ ток в контакта с къв х-ъ ще ги заредиш.

24

Анонимен

преди 9 години

"Революционно: Audi направи дизел от въздух и вода"Революционно: дизела си го има в земните недра, 100 пъти по-евтин и няма нужда някой да го открива...

23

юбералес

преди 9 години

До АнонименЦената на този дизел според института ще е между 2- 2,4 евро за литър на дребно с включени данъци. Технологията трябва да е има, друг въпрос е кога ще е удачно да се използва.