126

Анонимен

преди 9 години

До Гошо 136haha sega ostawa da obqsnish samo kak uspq da razdelish na 0 i moze i da ti powqrwam na smetkite :)))ako 10x0=5x0 => 10=5 wtf ?towa e matematika za purwi klas priatelu, ti neq ne znaesh a mi goworish za ... Einstein

125

ГРАЖДАНИН

преди 9 години

ДАРЕТЕ МУ НА ТОЗИ МАЛКО ПАРИ ДА СИ НАПРАВИ ЧЕНЕТА... МОЖЕ И ДА ЗАПРИЛИЧА НА ЗЕМЛЯНИН...

124

Анонимен

преди 9 години

До 190. Фашист !!! Путин е най-високия човек живял някога/човек е условно казано,защото е ясно,че той е Бог/. На теб ти изглежда нисък,защото американците ти слагат аспартам в храната и така получаваш халюцинации. Същи и 24 кадър в телевизията ти пречи да видиш нещата. Споко,скоро ще минеш на чиста руска диета и много неща ще ти се изяснят.

123

Анонимен

преди 9 години

да точно, особено с този алчен манталитет на хората и космоса ще им стане малък , ех btw тоя първо да каже ,кака се живее в харония на земят и после да дрънка за космоса и

122

Анонимен

преди 9 години

Няма страшно. Путин отдавна е бил до края на Вселената и обратно.Всъщност той е създал самата Вселена. Дръжте се за него и няма да сбъркате.

121

Анонимен

преди 9 години

Би било страхотно, ако го превземем, жалко, че няма да го доживея. И все пак, за мен най-притеснителното е количеството хора, и темпото, с което се увеличаваме. Може би ни трябва нов Хитлер, а не Хокинг.

120

До проф.Елица Павлов

преди 9 години

Отговори ми, защо се преподават тези теории а не теориите на проф.Елица Павлова и ще си отговориш сама. Много точно мнение си написала че зомбита не са нужни, но да казваш нещо, без да го подплътиш те превръща в .... лицемер.с Уважение,акд. д-р. ф.н. Кочо Идиотев

119

До Д-р Гроздев

преди 9 години

Не те знам какъв доктор си ама айде...по името ти се сещам.Карнобатски беше преди нъл тъй :-) Казано е с алкохолици и невменяеми не спори!!! Те нямат какво да губят

118

проф.Елица Павлова

преди 9 години

Не ви знам познанията по физика и елементарна логика ,но понеже гледам неохотни сте да си напрягате мозъците особено и всичко в главите ви е една боза та..ома още наивници вярващи в глупостите на Айнщайн и Нютон.Направо се чудя дали си заслужава да продължавам дискусията и да ви вдигам нивото тук в форума .Едва ли оставям ви развивайте се и четете повече .Зомбита на никому не са нужни.

117

До различен

преди 9 години

Ето, почна сама да си пише, д-р Гроздев ти го каза много хубаво, послушай го ;)

116

До Ели

преди 9 години

Е каза си гонай накрая. Дразни те че един кравар го е казал (Нищо че е от Англия) а не светилата на руското космическо изследване. Почвам да си мисля че това е поредната опорна тока на Кутев. Плюй по краварите, независимо дали са прави! Ти прочете ли какви глупости си написала?!?!?

115

антиЕС

преди 9 години

предния ми пост беше до 171

114

различен

преди 9 години

....Един от малкото съм,които приветствуват Ели!Браво,моето момиче,че така открито и честно споделяш мислите си,на които повечето тук могат само да завиждат!И в *** си,ограничено и елементарно "мислене"могат само да злобеят на такива като теб!....Нали не си и очаквала тук в тази клоака някой *** да мисли като теб!Много ми е приятно,че-напук на всичко-все още има ХОРА тук-там между нас!Привет от мен!

113

антиЕС

преди 9 години

до 172много добре съм запознат с Херметизма и изумрудените скрижали

112

Анонимен

преди 9 години

kosmosa ne ni iska. mnogo sme izostanali, ako ni iska6e 6te6e da ni pokani na planeti, koito sa s vyzduh, a ne da jiveeme v skafandri i parnizi i edna avaria iiii niama ve4e hora.

111

до 167

преди 9 години

не слагай херметиците в една графа с другите изброени. първо се запознай с философията им и тогава ги плюй." познай себе си и ще познаеш вселената и боговете" - Орфей.

110

Анонимен

преди 9 години

Елито май е попрекалила с комиксите за конспирация! Да беше прочела като за начало учебниците за средно образование пък после коментирай!

109

Анонимен

преди 9 години

До антиЕСти си знаеш

108

антиЕС

преди 9 години

до 156а ти недей да четеш толкова много езотерика и не се уповавай на херметичните закони и на някой лъжеученич ,такива като на Зеланд,Кехоу,Ани Безант,Ошо ,Рьориховците,Щайнер Алис Кроули,Питър Карол и темподобни ,изчел съм ги всички преди да стигна до БОГ ,но за съжеление минах по този грешен път

107

Анонимен

преди 9 години

i koi shte se preseli v kosmosa pak tia niakolko, koito imat pari pyk drugite da mryt.