218

Боби

преди 9 години

До Анонимен 327Смешко В Европа мандатите са по 4 години. И всички тези хора са били еднолично управляващи.Желязната Лейди не напразно има такъв прякор или Дьо Гол който в края на краищата освободи френските колонии независимо от призивите за още военни действия.

217

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 325Съгласен съм, Обонго е терорист!

216

Анонимен

преди 9 години

До теренНаложително бе да смажем тероризма, за да опазим Русия!

215

терен

преди 9 години

Слабичък игрален филм е. Актьорите съвсем не са се справели със своята работа. Имаше и по-хубави руските филми. В друг път ще трябва да намери други актьори.

214

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен. И ТИ ЩЕ ДОЙДЕШ НА МОИТЕ ГОДИНИ. ДА ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЧЕ СЪМ ЗЛЕ СЪС ЗРЕНИЕТР СИ.НО ТИ ВИЖДАШ ДОБРЕ ЧЕТИ И ДА ЗАПОМНИШ ГОЛЕМИТЕ БУКВИ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНАТ ДА ПО УМНЕЕШ ГЛЕДАМ ЧЕ СИ МАЛКО КАЛПАВИЧЪК.НЕ РАЗБИРАШ КЪДЕ Е ДОБРОТО И ЗЛОТО .КОЛКО ДЪРЖАВИ САУНИЩОЖЕНИ ОТ РУСИЯ.НИТО ЕДНА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ СА УНИЩОЖЕНИ ОТ САЩ.ЮГОСЛАВИЯ.ЛИБИЯ УКРАЙНА.БГ НЕ ВИ ДАВАТ ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ.МОИТЕ РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ НАУЧИХА ИСТИНАТА ЗА 2 МАЙ В ОДЕСА.НАЩЕ ИНФОРМИРАХА ЧЕ САМИ СЕ ЗАПАЛИЖА

213

Анонимен

преди 9 години

До до пешо.ТРЯБВАШЕ ДА ГЛЕДАШ ФИЛМА КРИМ ПЪТЯ КЪМ РОДИНАТА СИ.ИЛИ 15 ГОД.ПУТИН ПРЕЗИДЕНТ.ТОГАВА ДА ГОВОРИШ ЗА ВОЙНА РУСИЯ ИМА НАЙ СЪВРЕМЕНАТО ОРЪЖИЕ И НАЙ СИНИЯТ ВОЙНИК.ГЛЕДАЙ ПАРАДА НА 9 МАЙ КАКВО ОРЪЖИЕ ЩЕ ПОКАЗА РУСИЯ О ТНАЙ БЕДНАТА СТРАНА 90 ТЕ ГОДИНИ.СТАНЕ НАЙ ЬОГАТАТА.ПУТИН ЖИВЕЙ И РАБОРТИ ЗА РУСИЯ.ЧЕСТНО ПРОЗРАЧНО ОГЛЕДАЛНО

212

Анонимен

преди 9 години

Калпав си и затова си нямал нищо в Германия.А затова, че сега си добре, защото работиш за Русия е лъжа, ти си *** и копейките не ти стигат за нищо.Пишейки с главни букви не си по-убедителен, напротив ;)Тролски мишок ;)

211

Анонимен

преди 9 години

До БобиДе Гол е президент от 8 януари 1959 28 април 1969 т.е. 10 години, Рузвелт 12 години,Тачър пък въобще не е била президент, *** :) а Путин е на власт от 1999 г. вече 16 години, и между впрочем сам инициира промяна в конституцията, скоято ад си гарантира още поне 2 мандата, което е смешно и комично

210

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

До Боби.ДОКАТО РАБРИХ В ГЕРМАНИЯ.И ВТОРА УПОТРЕБА НЯМАХ.КОМП.КАКТО СЪМ ВЪВ МОСКВА ИМА ДВА КОМПА И НОУТБУК.И СА НОВИ В ПАЗАРДЖИК КУПИХ ОЩЕ ДВА НОВИ.КОМПА.КАК НЯМА ДА УВАЖАВАМ ПУТИН ЧЕ ДАДЕ НА МОЕТО СЕМЕЙСТВО ВЪЗМОЖНОСТИ ДА РАБОТИМ В МОСКВА.СТИГА ДА СИ ПЛАТИШ ДАНЪЦИТЕ.В БГ ДА ПЛАТИШ ДАНЪЦИ И ДА НЕ ПЛАТИШ ПАК НЯМА ПАРИ ЗА ПРЕХРАНВАНЕТО НА СЕМЕЙСТВОТО СИ

209

Анонимен

преди 9 години

Терорист, терорист смазва, но вторият остава !

208

456

преди 9 години

До Анонимен321Що така !?! Ами да похвалим страната вкоято фамилия буш управлява общо ТРИ мандата /12 години/ и сега се кани да пробута и брато ,,та белким още два мандата! И колко годинки ще им се съберат на династия буш???Айде бегай с измислената си краварска демокрация! Беше тя ама отлетя!

207

до пешо

преди 9 години

Скоро миролюбивият социалист Обама ще напуснеБелия дом и на власт отново ще дойде достоенрепубликанец като Роналд Рейгън ,па тогава ще разберат руснаците какво е глад и санкции,както и фалит по бързата процедура,ще им се изясни какво е звездни и междузвездни войни иракетни щитове и куполи,Злото кагебейско Жуже миниатюрен Жудист иПАЗИТЕЛ на МУМИЯТА на АНТИХРИСТА в Кремълще вие от болка и унижение ,а демокрацията ще възтържествува по целия свят.

206

Боби

преди 9 години

До Анонимен 321За твое сведение изкара 2 мандата след това президент беше Медведев и сега пак е на власт 3ти мандат. Рузвелт в САЩ е бил на власт 3 мандата.Маргарет Тачър е била на власт 3х4 годишни мандата Дьо Гол - 44-46 и 58-69 втори път на властТези политици уважаваш ли ги?

205

Анонимен

преди 9 години

Не ми хвалете страна, в която един човек може да е презиеднт с неограничена власт повече от 15 години

204

Боби

преди 9 години

До 316Ако имаше заелени човечета на Путин с адекватно въоръжение проблемът Украйна щеше преди зимата да бъде разрешен.За твое сведение:2.14 - преврат3.14 - Легализация на Нац Гвардия - Започва терор срещу всеки който не е съгласен с Киев2.5.2014 - Одеса - има убити9.5.2014 - Рали по улиците на Луганск и Донецк с БМП и опит на десен сектор с оръжие да заеме месните парламент и община - има убити22.5.2014 - първа престрелка между ВСУ/Нац гвардията/Нац батальоните и Опълченци3 месеца ТЕРОР

203

Анонимен

преди 9 години

Путин е прав, само жалко, че неможе да нарита по-ефикасно щатите. Все му повеждат по точки.

202

до 315

преди 9 години

я погледни пак мебелите, да не се окажат китайски

201

Боби

преди 9 години

До Анонимен 310Анонимни аз съм ИТ и не си хвърлям думите на вятъра. Всяка заложна къща е пълна с компове втора употреба. Много хора могат да си позволят 25 лв кабелна и интернет и те нямат супер комп в къщи щото им трябва само скайп за да се чуват с челядта зад граница. Така че замълчи.

200

до 314-SS

преди 9 години

Не е вярно, Путин пробута първи своите "зелени човечета" по Донбас, съчетано с агентура и "водачи" да организират "референдум" подобно на Кримския сценарий и разчитайки да успее пак така безкръвно. Отделно същите започнаха да дестабилизират всячески (вкл. и с оръжие) работата на държавните органи. И кво, Порошенко басма ли да им цепи?

199

!

преди 9 години

До Анонимен 307Телефона ми Китайски,компютрите ми Китайски,телевизора ми Китайски, ел уредите ми Китайски, мебелите ми Български, касетофона ми е от Малайзия.Да живее Китай ! ! !