9

Анонимен

преди 9 години

Явно наистина трябва всички да се преселим в София, Пловдив, Бургас, Варна и останалите места да пустеят защото държавата не може да си позволи да покрие нуждите на всички от здрави и безопасни пътища, образование, и медицински грижи... Всичко се концентрира в големите градове а после се чудят някакви хора защо ли България намалява с над 40 000 души само миналата година. Нищо не се прави за да се даде алтернатива на тези хора, които не са имали късмета да са родени в големите градове.

8

Анонимен

преди 9 години

Експериментът "Демокрация": Една България, един ад за всички"Поне ги няма телените мрежи по границата, ако не ти харесва, просто сменяш държавата.

7

Кърт

преди 9 години

Преди да снимате от Днес БГ идете при арх.Диков да ви представи програмата и сроковете за изграждане на улици, които ги няма ( той надлежно е издал Разрешения за строеж на безброй сгради) и след това със снимки контролирайте дейността му. Иначе тези къртичини са истината за София.

6

ИБ

преди 9 години

Влизайте в сайта на общината sofia.bg , отивате във виртуалното деловодство и подавате жалба за проблема. До 24 часа идва вх. номер, до 30 дни трябва да получите писмен отговор. Ако не ръчкате общината да работи, няма как да станат нещата. Столична голяма разпределя парите за София и всички проблеми се решават там. В конкретния случай, ако идете в община Красно село, на чиято територия е ул. Кюстендил ще ви кажат, че няма пари, но от столична голяма ще решат проблема проверено. Не ги жалете

5

КК

преди 9 години

Хора, елате и се разходете из град Козлодуй - ще останете очаровани от пътищата :-).Ще ви стане мило и драго за родната ни страна и атомната столица.Елате да видите региона тук и да прецените с какво се сблъскваме всеки ден ние.А за пътя Алтимир-Търнава-Бяла Слатина.... това е класика! Трагедия-сатира-комедия-драма.... като цялата ни страна....

4

-10

преди 9 години

Заглавието би трябвало да бъде:Експериментът "Демокрация": Една България, един ад за всички"------Като гледам, тази улица по времето на руското робство пак не е била направена!

3

Анонимен

преди 9 години

В сливен целия център стоя разкопан половин година. В ямбол цял квартал - половината от улиците са недостъпни за коли понеже няма никаква настилка а само кал и дупки. Айде малко да пооправим и провинцията. Не може цяла българия да дойдем в София да живеем, че да караме и ние по здрави улици.

2

младен

преди 9 години

"Експериментът в Dnes.bg: Една улица, един ад за всички"Заглавието би трябвало да бъде:Експериментът "Демокрация": Една България, един ад за всички"

1

небойте се

преди 9 години

Тиквата тегли толкова милиарди, сега ще ги закърпи!