138

Боби

преди 9 години

До Анонимен 253Данните които съм дал са от Википедия и са за 2006 г и са точниза 2014 САЩ 684 млрдРФ - 90Китай - 166Япония - 60ВБ - 60САрабия - 56Франция - 59Индия - 46

137

Боби

преди 9 години

До Анонимен 250Военен бюджет на РФ около 30 Млрд Долара Военен бюджет на САЩ 600 милярда долараВоенния бюджет на САЩ надвишава военния бюджет на всеки 10 произволно избрани страни в света (включвам и Китай)

136

анонимен

преди 9 години

248,защо все си мисля,че и американците правят същото???

135

Боби

преди 9 години

До Шоп 245"Смяташ, че руснаците имат право да обстрелват с ракети мирното население ли?"Кога Руснаците са го правили или правят в момента? Кои други са го правили? Кои други го правят в момента?

134

ЧАР

преди 9 години

До ШопАМИ НЯМА ЛОШО. А ПУШКАТА ЗНАЕШ ЛИ ОТКЪДЕ СЕ ДЪРЖИ ? ИЛИ СИ ОТ НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ НА НАЕМНИЦИТЕ. САМО ЧЕ ПРИ ЯНКИТЕ ТЕ СА ГЛАВНО ЧЕРНОКОЖИ А ТУК ....БЕЛИ РОБИ НА ЯНКИТЕ ИЗБИВАЩИ ГИ ПО МИСИИ.

133

Боби

преди 9 години

До Анонимен 234Лел колко си задръстен ама колко си задреъстен.Защо единствените страни САЩ и РФ нямат оперативно тактически ракети от 500 до 2500 километра? Заради втората ракетна криза или Пършинг кризата.Тези ракети летят прекалено малко време до целта за да реагират и се разберат страните.Ние винаги сме били в обсега на ракетите с шахтово базиране в централна Русия повече от 5000 км или Ракетите на северния флот повече от 3000 кмНо до сега нямаше военни цели на наша територия

132

Шоп

преди 9 години

До БобиСмяташ, че руснаците имат право да обстрелват с ракети мирното население ли?

131

Боби

преди 9 години

До Шоп 240Ами американците да вземат да продадат на ЕС Ф-22, да добавят два ф-35 за Китай и Ф-35 и Ф-22 от всичките модификации по две бройки на РФ - Техни са си що не ги продадат.Като успееш да отговориш смислено на този въпрос ще разбереш защо не е трябвало да го правят и защо Украйна е най-продажната страна на света.

130

Анонимен

преди 9 години

До Боби Източна България е в обсега на руснаците само защото заграбиха Крим и разположиха ракетите си там. Така че колкото по-скоро ги изметат оттам, толкова по-добре.

129

Шоп

преди 9 години

До ЧАР Виждам, че ти е много кофти, но НАТО е и мой военен съюз за безчинства по света, аз съм български гражданин. И то не от смесен брак.

128

Боби

преди 9 години

До Шоп 235Шопе от това надупване на НАТО реално вече Източна България в областта където ще е новия Хамерикански Пърдон НАТОВСКИ КОМ пункт е ЦЕЛ НА ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ НА РФ. Това означава неминуем удар като минимум с класическо оръжие при конфликт. Или Може да гръмнат едан бомбичка при нас та да разберат САЩ че не се шегуват. Нас и САЩ и РФ не ни бръснат за слива. Дупедавци са нашите политици и такива си остават.

127

Шоп

преди 9 години

До Боби Е, защо да не ги продаде? Всичко това си е тяхно, решили са - продали са го. Нито Китай им е пряк опонент, нито САЩ, защо да не изкарат някой долар? Порошенко е предател на държавно ниво, такива всеки народ ги обесва без обяснения. Как може да избягаш в съседна държава, да помогнеш за разпалване на гражданска война и да одобриш откъсването на територия от собствената си страна? Но Божието наказание вече го намира - единият му син се удави в Байкал.

126

ЧАР

преди 9 години

До АнонименНЕ ИСКАМ ДА ОБИЖДАМ НИКОГО НО МИСЛЯ ЧЕ СИ АДСКИ ОГРАНИЧЕН ЧОВЕК. РУСИЯ СИ Е НА ЧЕРНО МОРЕ А ЯНКИТЕ СА ПРЕЗ ДЕВЕТ ПЛАНИНИ В ДЕСЕТА. НЯМАТ МЯСТО ТУК А НАТО Е ТЕХЕН ВОЕНЕН СЪЮЗ ЗА БЕЗЧИНСТВА ПО СВЕТА.

125

Боби

преди 9 години

До Шоп 231Украйна е най-продажната страна в света - факт. 90те години на миналия век продаден на САЩ Т-64, Т-72, Т-80, БМП-3, Тунгуска, ракети Р-27 и Р-73 както и "Гърбави" МиГ-29. По късно продадена Китай прототипите на Су-33 и тежки десантни кораби клас Зубър с ПРОИЗВОДСТВЕНА ДОКУМЕНТАЦИЯ. По това време единственото секретно нещо което знае Янукович е кой Олигарх колко вероятно е откраднал. И надупчения ескорт не предполага арест, а убийство.

124

Анонимен

преди 9 години

До БТАЧечения и лично Рамзан Кадиров започват да не признават федералната власт на РФи жужо пак изчезна. Като го преобуят в чисти ританки пак ще се появи :)

123

Шоп

преди 9 години

До ЧАР Не ние се дупим на американците, а вие, полурусначетата, се дупите на ***. Не знам на какво се надявате. България е съюзник в НАТО, това е отговора.

122

Анонимен

преди 9 години

До ЧАР Аз също питам, чий го дирят руснаците в Черно море. Ама рубладжиите мълчат. Чий го дирят руските бази в Крим?

121

ЧАР

преди 9 години

АМА ИМА ЛИ В ТОЗИ ФОРУМ ПОНЕ ЕДИН ТРЕЗВОМИСЛЕЩ ДА МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ЧИЙ ГО ДИРЯТ ЯНКИТЕ ТУК И КАКВО ПРАВЯТ КОРАБИ НА НАТО В ЧЕРНО МОРЕ. ПРАВЯТ СИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С НАС А НИЕ СЕ ДУПИМ. КАКВО ПАДЕНИЕ !

120

до БТА

преди 9 години

Ха ха ха ,докато руснаците затъват в "Новорусийското" блато ще изгубят Чечня,а може би и цял Кавказ барабар с Поволжието.

119

Шоп

преди 9 години

До Бобизаконно ли е Янукович да го гонят въоръжени отряди по цяла Украйна за да го Убият?------------- Защо реши, че са го гонили да го убият? Гонили са го да го арестуват, за да не избяга в съседна страна. Все пак бившият Президент знае куп държавни тайни, не могат да го оставят да ги изнесе просто така на враговете.