103

Аспарух

преди 9 години

194 отговарям ти малко със закъснение.Аспарух и братята му,тръгват по принуда,тъй като отсъпват пред експанзията на Хазарите.Същите приемат юдеизма,изгонват Българите от територията включваща и Крим,след което се настаняват там и образуват държава,която през 10 век е разбита от Рснаците.Хазарите се разселват из цяла Европа,най вече в Русия,сегашна Украйна и Полша,самоче сега ги знаем като Евреи,тъй като освен тях юдеи са семитите населяващи Близкият изток.

102

Васе

преди 9 години

Руснаците са като блудния син! Откъснали са се от Украйна и сега плюят срещу нея и я ненавиждат, но един ще им посветне и ще се покаят за да се върнат там от където са тръгнали!

101

.....

преди 9 години

Този е много грозен отчайващо *** много крадлив все едно гледам нашите как да му вярва човек :)

100

Анонимен

преди 9 години

До украининформУкраинския ДЕЗинформатор - Я да да духнеш чорбата, и така неколко пъти

99

Кр.Георгиев

преди 9 години

Обявил съм им бойкот - много внимавам да не би по случайност да купя нещо украинско. Не че преди съм купувал техни стоки, но сега внимавам особено много.

98

украининформ

преди 9 години

Няма такова нещо като велика отечествена война.Историяти ни го казва много ясно--Германия и СССР бяха съюзници и войната може да бъде наречена само по един начин----Междусъюзническа.

97

Хм

преди 9 години

До АнонименНе четеш, а коментираш. Типично БГ.

96

Анонимен

преди 9 години

Точно така е , междусъюзническа война е, Хитлерчо и Сталинчо ухилени до ушите си поделят Полша, после станало кой ми *** в гащите и отечествена война :)

95

Анонимен

преди 9 години

Чеченци защитавайте родината на ***, той ще ви даде евтина газ (250$ /1000куб м)!

94

коко

преди 9 години

Я да попитам кой е агресивен : САЩ военни разходи-610 милиарда долара, Русия-84.5 милиарда долара,Китай 216 милиарда.

93

Анонимен

преди 9 години

"русия ще води война с украйна до последния останал чеченец !"Чеченец е баба ти. Даваха я ония ден на фронта, да ободрява укропите ;)

92

Анонимен

преди 9 години

русия ще води война с украйна до последния останал чеченец !

91

Анонимен

преди 9 години

Нема такава държава Украйна.

90

коко

преди 9 години

До АнонименПред коя , тази дето гореше жени на кладата, тази дето гореше евреи, тази дето гореше испанските евреи, тази дето изби много хора в колониалните си владения ли? Изглежда се прекланяш и пред онази задокеанската , която единствена използва ядренибомби, която е опасала света със военни бази и тероризира, бомбардира или унищожава цели държави?Много си зле с това клиширано мислене.

89

юбералес

преди 9 години

До АнонименКазваш че САЩ преди ВСВ са били една изостанала аграрна държава, а в същото време са финансирали Германия - най-развитата икономика в света по това време. Как точно става така, били го обяснил.

88

д

преди 9 години

Браво на украинците.

87

Анонимен

преди 9 години

Неонацизма се възражда в Украйна, ФАКТ. Зад това стоят *** от САЩ и Европа, предимно банкери, които си печатат вече 100 години едни фалшиви хартиики наречени долари, които не струват нищо, ама нищо. Много скоро украйнския народ ще избеси на майдана цялата фашистка хунта, в Киев, която се състои предимно от ***.

86

Анонимен

преди 9 години

Що никои емигрирал не иска да се върне в държавата българия членка на ес

85

коко

преди 9 години

До АнонименАааа, не си разбрал, дядо му , баща му и той са те направили 9 месеца преди да се родиш бе пиленце глупавичко!!!

84

Анонимен

преди 9 години

Хитлер и нацистката партия в Германия са лансираниот САЩ за да може американските олигарси да спечелятот световната война в Европа.Лично дядото на Джорш Буш - Прескот Буш е финансиралХитлер.Преди 2-та световна война САЩ е била една изостанала аграрнадържава. След войната заграбват всичкото богатсво на Европа игерманските учени. Това им е тайната на успеха.