127

потрес

преди 9 години

Ненакрадоха се...

126

Анонимен

преди 9 години

Вместо министри като в Румъния, сега тоя ще го отнесе и готово.

125

до 149

преди 9 години

Абсолютно си прав ! Но това с оградите по закон да има прозирност отдавна умря. Всички мутраци си правят дувари ,за да не се вижда къде са откраднатите пари, пък и се пазят от "случайни" куршуми.

124

я

преди 9 години

Комисята Кушлев може да се размърда и да провери имотите и доходите на тоз кмет, ама дали ще го направи? .......

123

помнещ

преди 9 години

Спомняте ли си и Плевнята като беше министър летя над едни китни къщи на митничарско село-нещо да стана?Събориха една къщичка на пенсионери.В ход е колко добре работи новия орган срещу корупцията.За пореден път се хвърля пясък в очите на хората-по документи имението може да струва и 50000лв.Трябват патриоти в ДАНС и МВР,за да се вкарат в затвора плеядата знайни и незнайни мафиоти-чиновници,които уж трябва да работят в името на гражданите.Как с една мършава чиновническа заплата живее като бей?

122

Е

преди 9 години

Колкото и да го оплюват, човека пак ще спечели кметските избори. Истината е, че направи и продължава да прави много за града, както и за селата. Предишните само лапаха и нямаше и една свястна градинка, един нов път.

121

Анонимен

преди 9 години

Тодоре, лаком г....кръв с....! Какво значи лакомията. Очите и като Рилските езера. Големи и дълбоки.

120

БЪЛГАРИН

преди 9 години

ПОЗДРАВЯВАМ ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА КЪДЕ ФАНАХА ОНАЯ С ФАЛШИВИТЕ ДИПЛОМИ.Сега ДАНС и прокуратурата да се самосесират и да почват расзледвания.малии,кой знай колко фалшиви доктори или инженери има у България.като оная калинка ли беше,ква беше.

119

роки 1

преди 9 години

маруля колко сруа..а?

118

НОВА СИЛА

преди 9 години

Русия,Китай,Япония..новата световна сила.Ще видите кво ше стана с Америка.Ши са пръснат кат БИТАЛСИТЕ.

117

пипи

преди 9 години

Е, кучетата лаят кервана си върви. Та в този град се вършат кървави неща от години. Лае се и се забравя. Задавайте правилните въпроси, каза областния управител в БТВ. Задавайте. Кой е той? От кой град е? От кой град е спрягания с убийството на сестрите бивш управник? Кой е доставчика на хляб, подарил скъпото возило - вуйчо на обвинения за убийството. Къде са намерени телата? - край града от който са и двамата управници. Кой печели поръчките за хляб? - вуйчото на обвинения. Питайте! Мислете!

116

пещерен комунизъм

преди 9 години

на българите им треа комунизъм-пещерен..не разбират от демокрация.

115

до бившата ДС

преди 9 години

Вярно,наистина се оакаха нашите отрочита.По нашо време немаше такива работи.

114

Анонимен

преди 9 години

Що му завиждате на човека?Струпал си там една къщичка да има де да си навре главата,направил си една градинка да има де да седне на въздух,а вие ще го изядете.

113

Анонимен

преди 9 години

Ранобудните спят до късно, а симпатичните протестиращи не питат "Кой?", не ги интересува вече.

112

бивша ДС

преди 9 години

Ако има живи набори от нашата ДС,не от онази крадливата,моля да им изземите апаратурите за подслушване,защото има паралелни апаратури,и с една дума има паралелна държава.Който и да дойде на власт различен от БСП иДПС ,ще бъде подлаган на тормоз.Ей тва е смата истина.

111

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИ НЯМА ОПРАВИЯ В НАШАТА СТРАНА. ЯВНО ЩЕ ТРЯБВА ДА БЯГАМЕ АКО НЕ ИСКАМЕ И ПОСЛЕДНАТА КОЖА ДА НИ СМЪКНАТ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ-ПОЛИТИЦИТЕ !

110

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ В БЪЛГАРИЯ СА ТАКИВА. САМО ,ЧЕ ТОЗИ ЯВНО НЕ ГО Е ШУБЕ ОТ НИЩО ,ЗАЩОТО НАРОДЪТ Е САМО ЕДНА ПОСЛУШНА РАЯ И СИ ПОКАЗВА НАГЛОСТТА ПРЕ ЦЕЛИЯТ НАРОД А ОСТАНАЛИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО БЕЗИМОТНИ И КЪТАТ МИЛИОНИ В ЧУЖБИНА !

109

Анонимен

преди 9 години

Този наглец е крал, няма как всичко да е от бизнеса на жена му. Но е давал нагоре да си краде спокойно е да си има чадър. Нима е трудно ДАНС да го разбере? Никакъв проблем. И сега какво, след като някой плати на БТВ да не се говори повече след 3 дни ще е забравено. Има един Цацаров, за какво се е смушил в прокуратурата, не трябва ли да подхване случая или и на него ще се плати.

108

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Да живей България