15

До 12

преди 9 години

Разбира се че е прекрасна, толкова колкото си я направят хората, които живеят там. А не като "нашата" родина, където вършеят разни *** от еуропката, неуспели покерджии и крадливи юпита. Защо ни управляват отвън? Какво добро ни донесе тая скапана еуропка? Превърнахме се в битак! А за руснаците не се кахъри, те овреме разбраха какъв номер им готвят "либералните" реформатори и бързо-бързо ще се пренастроят. Ние да му мислиме, не виждаш ли че изчезваме, ***? Пфу, *** неграмот

14

Анонимен

преди 9 години

И КОЛКО РУСНАЦИ СТОЯТ ЗАД ТЕЗИ "ОПОЗИЦИОНЕРИ"?

13

Анонимен

преди 9 години

"Забрави да споменеш и Ходорсковски, който чрез връзки си присвоява нефтени активи в началото на 90-те, не плаща данъци и организира тъмни сделки с чужди компании."Муахахахахах, а олигарсите на Путин дето източиха всички заводи какви са бе, кавал?Ама вие сте адски *** парчета, Путин дали подозира при какви едноклетъчни му отиват парите, вие даже и за пропаганда не ставате, той поне е добър в това.

12

Трудовакъ

преди 9 години

Другарят Михаил Касянов явно окончателно е превъртял! Господ, когато иска да накаже някого, най - напред му взема акъла! Случаят е за психиатър, дори за консилиум, защото симптомите показват комплексно заболяване и многопластово душевно разстройство, с ярко изразено раздвоение и разтроение на личността. По неговата логика "журналистката" Клеър Стърлинг и стотиците знайни и незнайни същества като нея, какви са? Друго да, но не и журналисти! На Касянов в Русия отдавна никой не му обръща внимание.

11

ssssmm

преди 9 години

Следя редовно Соловьов и съм на мнение, че е доста обективен. В ТВ предаването му има поне един (в повечето случаи двама или трима) представител/ли на обратното мнение - и американци, и поляци и украинци. Той наистина изразява и своята гледна точка, но нали и журналиста трябва да има позиция по въпросите, за които е поканил хората в студиото. Нашите псевдо журналисти ги знаем: само "правилната" политическа линия на управляващия се допуска!

10

до 6

преди 9 години

И след това, тия хубавци от руската опозиция, обикновения руснак как да ги уважава?

9

до 7

преди 9 години

Ааа Литвиненко, дето е бил агент на КГБ, който се опитвал да продава конфеденциална информация и като го пипнали, избягал в Лондон ли? Да бе чували сме го, ха ха ха...За Политковская сме чували, маргинална журналистка, която за да се изфигне ударно и с пафос, в кариерата, реши че ще взема интервюта от теросристи и масови убийци. Забрави да споменеш и Ходорсковски, който чрез връзки си присвоява нефтени активи в началото на 90-те, не плаща данъци и организира тъмни сделки с чужди компании.

8

Аз

преди 9 години

О Анонимен рано те събудиха господарите от Американското посолство. Време е да пишеш и плюеш по мислещите хора че господарите ти не разрешават това :)

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 4Точно така както Първанов и ВОлен Сидеров ходят в Кремъл всеки месец.

6

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, ако не мислиш като "вожда" и зомбираните му васали - то си посмешище, в най-добрия случай, а може и национален предател, изменник, и не на последно място по вероятност - мъртвец. Питайте Литвиненко, Немцов, Политовская и други знайни и незнайни инакомислищи.

5

Анонимен

преди 9 години

И защо не отидат в Европа, а в Сащ?! При господарите !

4

един от всички

преди 9 години

Защо не пищят така и за убития журналист в Украйна бе? Нали и там го убиха от омраза? Ех тая хамериканска хранилка. Те с право руснаците си мразят лЕбералите, защото всички са на хамериканска хранилка и не ги интересува либерализма а само кинтите...

3

Анонимен

преди 9 години

Въобще интересно е, как руската опозиция, ходи да се обяснява пред американския конгрес...Незнам, незнам...ама обикновения руснак, е наясно.

2

Анонимен

преди 9 години

Руските опозиционери, дали осъзнават, че в очите на самите руснаци са се превърнали в посмешище? Е да, забравих че като цяло, са на хранилка в американското посолство, затова и им е все тая и действията им са като шизофрения...

1

с Русия сме

преди 9 години

Кой ли още е на американска хранилка? Подлостта не знае граници. Пуснаха Ходорковски с германско ходатайство и пак взе да ги яде. Трябва пак да го приберат.