29

АТАКИСТ

преди 9 години

ти си полиран в мозъка !!!

28

АТАКИСТ

преди 9 години

до 41Гулаг е сероизен претендент на Заксенхаузен, но в Гулаг не се убиваха масово хора в газови камери. В Гулаг не се бесеха деца, които са се провинили. История от Заксенхаузен: Хващат гладно русначе което е откраднало, хляб нацистите и го водят до бесилото, а то си държи хляба в ръце. Слагат му въжето и го провисват, обаче въжето се кътса, а рунсначето падайки на земята започва да яде от хляба...толкова гладно.Един немец от СС не издържа и го прострелва в главата.Толкова по темата и теб!

27

Анонимен

преди 9 години

a на комунистите какви бяха

26

Анонимен

преди 9 години

Кой ми сложи 3 минуса? Че каква е разликата м/у нацистите и останалите изброени: КПСС............... аз само споменах за комунистическите концлагери и червените памперси ми сложиха 11 минуса ... :) в този сайт другарите са на пост като при окупацията на Сталинград.

25

АТАКИСТ

преди 9 години

до 36Наистина Адолф щеше да е велик, ако се беше обединил с Йосиф и да намажат канчето на Рузвелт.

24

Аналог

преди 9 години

Кой ми сложи 3 минуса? Че каква е разликата м/у нацистите и останалите изброени: КПСС, Китайската Компартия и Режима в Камбоджа? Забравих да добавя и Северна Корея. Като нацистите са и БКП и компартията на Чаушеску

23

ХОРА БДЕТЕ

преди 9 години

САМО ТРЯБВА ДА НАПОМНИМ ЧЕ ХИТЛЕР Е ЕВРЕИН ОТ РОДА НА РОТ-ШИЛДБАЩА МУ АЛОИЗ Е НЕЗАКОНЕН СИН НА СОЛОМОН РОТ-ШИЛД, ВТОРИЯ СИН НА ФАМИЛИЯТА

22

Analog

преди 9 години

Имат аналог: лагерите на ГУЛАГ - Сталин, Хрушчов и Брежнев в Сесесере, Комунистически Китай на Мао, Камбоджа. И всички членове на КПСС, които не са се отрекли от компартията са все едно нацисти. Дори у нас лагера в Белене е като нацистките, но Мирчо Спасов какво прави?

21

АТАКИСТ

преди 9 години

ГЕРМАНИЯ И СЕГА ПРОДЬЛЖАВА НАЦИЗМА --С ПОМОЩА НА САЩ ПОРОБВАТ ИКОНОМИЧЕСКИ ЦЯЛА ЕВРОПА А СЬС ПОДПИСВАНЕТО НА АТПТ--ЦЯЛ СВЯТ

20

Рето

преди 9 години

Не подкрепям убиването на невинни хора, но не може да се отрече, че евреите са опасен народ. Всеки човек, който следва Талмуда т.е. евреин е опасен за другите, които не са родени от еврейка. Вярата им е много агресивна, поради което със сигурност не заслужават нормално отношение от страна на другите. От друга страна разлика между немските фашисти и американските ционисти в момента няма. Само че първите откровено избивали "опасните", а вторите "раздават демокрация" на невинните.

19

Анонимен

преди 9 години

За нас в България е чест и гордост, че британските и американските самолети .....................За нас в България е чест и гордост, че комунистите направиха в България концлагери по съветски образец където физически унищожиха българската интелигенция и превърнаха българския народ в стадо подсмърчащи ***.

18

чест и гордост

преди 9 години

За нас в България е чест и гордост, че британските и американските самолети ни бомбардираха през Втората световна война. Бяха убити над 4200 души. Ако не ни бяха бомбардирали, ние щяхме да потънем в неизвестност. И никой нямаше да знае за нашето съществуване. 70 години по-късно, като благодарност за бомбардировките, ние станахме васали на американците и доброволно си подлагаме долната част на гърба за третиране от тяхна страна.

17

без страх

преди 9 години

Факт е, че Червената армия Освободителка, заедно със съюзниците си от Сащ, Англия и Франция, победи фашистка Германия и освободи човечеството от тотално унищожение. Факт е, че Сащ, Нато и Ес, 70 години след Хитлер, полагат огромни усилия да възродят фашизма в Украйна и да покрият цяла Европа с кафявата чума!

16

Анонимен

преди 9 години

До anonimenTъп и неграмотен, следователно си булгаротатарин!

15

по заповед

преди 9 години

По заповед от Фашингтон, Щайнмайер насъсква украинските фашисти да провокират война срещу Русия. Затова в Германия не го обичат.

14

Анонимен

преди 9 години

Червените кхмери също не им отстъпват.Всъщност, това са двете страни на една и съща монета - комунизъм и нацизъм!АНАТЕМА !

13

Кукувица

преди 9 години

Искам само да припомня, че при преговорите за капитулацията на Япония, японците са имали само едно условие- да не се закача техния Кайзер Хирохито. Американците не са се съгласили и са пуснали две атомни бомби с несметни жертви. (над 200000). Япония е обявила безусловна капитулация, а американците са оставили Хирохито.Как може тази най-демократична държава в света да убие за нищо над 200000 души и да проповядва хуманизъм в света?

12

42

преди 9 години

НАПРОТИВ ПО- ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ЛИБЕРАЛНИТЕ НЕОКОМУНИСТИ И ЦИОНИСТИТЕ НЯМА ДА СЕ НАМЕРЯТ НИКОГА, А ПЪК НАЙ- МАЛКО ТЕ И С ТАЗИ ЕВТИНА ПРОПАГАНДА ЩЕ ДОКАЖАТ, ЧЕ ВИСШИЯТ БЯЛ ЧОВЕК НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ МОТОР НА ПОСТИГНАТОТО ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ДОТУК.

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимно 15във верния "сайт" си

10

Анонимен

преди 9 години

В Европа трябва да има само 3 държави - Турция, Германия и Русия! Всичката друга *** трябва да се изчисти.