104

Анонимен

преди 9 години

Човека каза прийути ....а сега де

103

до Кирил Софийски

преди 9 години

"ГКПП та са отворени за всякакви бежанци. Няма нито един спрян ,няма нито един върнат!"Глупости, не си запознат:Нашите имат уговорка с турските граничари да връщат бежанците от тяхното КПП, затова те атакуват браздата, заради което е оградата, която обаче няма да помогне, щото и всичко да оградят, онези ще почнат с лодки. Тогава нашите ще трябва да ги давят (вместо само бият като сега) и ще стане още по-голям скандал.И недей нарича баш пък янките "глупави", щот се излагаш максимално.

102

Кирил Софийски

преди 9 години

Глупавите Янки пак се исказват неподготвени ! Това не е Българска , Шенгенска ограда ! ГКПП та са отворени за всякакви бежанци. Няма нито един спрян ,няма нито един върнат! Оградата е против нелегални бежанци и терористи !

101

Анонимен

преди 9 години

Сега ще видите как Тиквата ще се окаже негодника който причини смъртта на 700-теудавили се край Италия.С издигането на ограда по турската граница българите се оказаха хитлеристите на 21 век.

100

Баба Меца

преди 9 години

До Анонимен 150 С тия "танкери", дет' ги предлагаш, ще ги карат в наливно състояние, нали? Само че първо трябва да ги втечнят...а е известно кой "втечняваше" хора и да ги обръщаше в "газообразно" състояние...Та, това ли искаш?

99

Анонимен

преди 9 години

Kude e nashiat chehlio, prezidenta, za da no zashtiti

98

Реалист

преди 9 години

До бгАма то ограда имаше - *** евроатлантиците я бутнаха :)))

97

Реалист

преди 9 години

Тия от щатите явно ни мислят за аборигени - *** то тва си заслужаваме с днешните управници - алооо демократите от щатите - вие що си не разградите границата с Мексико например - ай сиктер ...

96

бг

преди 9 години

2 000 000 бежанци към самолетите и марш в САЩ и Германия. Тук имаме достатъчно талибани които неплащат нищо а ги рантутим с нашите данъци. Оградата трабва да бъде изпълнена

95

Анонимен

преди 9 години

Като са толкова загрижени да докарат два танкера в Европа и да натоварят колкото събере и хайде към САЩ. Ми нали това им е плана унищожаването на арабския свят и европейската общност заедно.

94

Галя

преди 9 години

До 129!Браво!!!

93

Анонимен

преди 9 години

Пропаганда като от времето на Студената война. "Гласът на Америка" пак граче лъжи, "Свободна Европа спира бежанци", а "Дойче веле" пак си плюе по България.

92

Христаки

преди 9 години

Не знаех,че в Нюзуик работят турци.То зер не други не виждам да им пречи оградата.

91

Анонимен

преди 9 години

Да ги товарят на самолети и да ги пращат в САЩ или Германия. Защо ги спират? И защо Мексико е оградено с бетонна мрежа и рушат тунелите на свободолюбивите мексиканци?

90

А

преди 9 години

САЩ винаги са били със двойни стандарти. Обвиняват ни за оградата, а тяхната ограда с Мексико ??? А това че там също умират емигранти ??? Да не би границата на САЩ да е отворена ???? Да не би да нямат ограда ?!?!? Ех тия двойни стандарти бе , ц ц ц ц

89

Граничар с куче

преди 9 години

Какви бежанци, бре? Аз доколкото знам, у турско война нема, начи нема как да има бежанци. Любопитно ми е, тия същите дето напъват да идват у нас, ако вземем да им ги телепортираме на американците par avion, как ще реагират? Щото тия "бежанци" колкото е логично да са у нас, толкова е логично и да са в щатите или в Индия.

88

Хо

преди 9 години

Израел спряха проникването на атентатори самоубийци, благодарение на изградените високи, бетонни огради. Това предизвика много критики на международно ниво, но спаси и спасява човешки животи.Истината е, че когато ножа опре до кокала започваш да пееш друга песен и вече не ти пука от мнението на другите, които нямат този проблем.

87

ba4e kiko

преди 9 години

ЛОС ЗЕТАС СРЕЩУ КАРТЕЛ ДЕ БАНКЯ

86

Анонимен

преди 9 години

Няма човек в България (освен продажниците от ХК), който да не иска здрава и надеждна ограда срещу натрапниците!

85

Анонимен

преди 9 години

По цялата граница с Турция трябва да има огромна, висока, масивна ограда, с мрежи и шипове, да тече ток с голям волтаж и минно поле 100 метра.