61

Монк

преди 9 години

То тука коментаторите все едни разбирачи...Информирани не от медиите, ами от глас свише...Веднага се ориентират кой виновен, кой невинен

60

Анонимен

преди 9 години

и сега, като й наизлязат едни хемороиди като топчета за голф, като закуцука с едни патерици, веднага ще я пратят на домашно лечение!

59

Анонимен

преди 9 години

ZAzarov koga sche e kato 4inalova sledsveni

58

Анонимен

преди 9 години

На правосъдието сте навредила г-жо Ченалова,най-вече на него.

57

****

преди 9 години

Тази заслужава да я вкарат за тримесеца в затвора,но в мъжкия,нека това и е присъдата.

56

Анонимен

преди 9 години

Мярка за наглост - 1 чинал или една чиналка.

55

Мнение

преди 9 години

Предполагам, че се е шашнала с белезници, защото се е смятала за недосегаема.Беше изключително нагла, а сега е по-скромна.Май трябва всички съдии да минат по този път за да си знаят....

54

Анонимен

преди 9 години

Госпожо, навредила си на много честни хора, на които не си отсъдила справедливо. Къде са убийците, които ти пусна? Срещу каква сума го направи? Много голяма, нали? Не ти ли е неудобно да се показваш по екраните, за да се оправдаваш? Мислиш ли, че някой ти вярва? Не, не останаха вярващи, защото ти и другите като тебе обезвериха хората. Мястото ти е в затвора. Рано или късно възмездието идва. Нека ти да платиш за престъпленията си, а не твоите деца. Повръща ме се от такива лъжци като тебе.

53

Анонимен

преди 9 години

Не се чуди Ченалова,има Видов ден,оня с бялата брада всичко вида,може да забавя,ама не забравя!

52

Анонимен

преди 9 години

По времето,когато беше зам.окр.прокурор в Ст.Загора/ мутренските години / името и беше синоним на на низост,безчестие,нечисти сделки и афери свързани с определени дела. Когато беше адвокат изведнъж клиенти и бяха всички най-долни и нагли *** от подземния свят! Като съдия се видя: връзки и многобройни контакти с Красьо Черния,убиецът от Соло-невиненсамо дето не го предложи за орден Стара планина,схеми с делото срещу французите и кой знае колко още подобни неща!

51

уйо

преди 9 години

Ченалова, не знаеш ли че в тая държава съдиите не решават сами а чакат да им се обади някой посланик я от САЩ я от Европата, е....прескочила си това и сега си обвиняема. Същото ще се случи с всеки и най-вече с Бойко и цялата дружина около него, затова говорят неща които са им написани.

50

КИД ШЕЛИН

преди 9 години

Малкият Нострадамус се прибира на обяд и пита : ,, Мамо,мамо ,какво ще обядваме,, ? А майката отговаря : ,,Ти ли не знаеш,гадинко малка... Та и тая така- знае си...

49

Анонимен

преди 9 години

Абе в тази държава всички невинни бе...Те затова такива като тая издават такива смешни присъди.

48

vesko02

преди 9 години

Борец за свобода?Боже,къде си?

47

Поредното ...

преди 9 години

... доказателство, че Борисов разсипа всичко в тази държава през 3.5 годишното си еднолично "управление" на неконтролируемия хаос в периода август 2009-март 2013 година.

46

Навредила е на ...

преди 9 години

... Олигархията, която насъска неграмотниците от ГЕРП и костоваците, лобиисти на чужди корпоративни интереси, срещу нея. Пожелавам и да издържи този стрес. Успех!

45

Анонимен

преди 9 години

Как ли се чувстват родителите на момчетата, дето ги изклаха пред клуб "СОЛО" и ей този ктокодил пусна убиеца им на свобода?

44

истинско зло 2

преди 9 години

Боко. Скоро,скоро ще разбереш,че нито този съдия,нито Петров са твоя проблем. ИСТИНСКОТО ЗЛО Е БЛИЗО ДО ТЕБ. ТЕ ТИ ДАДОХА ВЛАСТ НАД *** И ДУПКИТЕ ПО МАГИСТРАЛИТЕ.НАКРАЯ ЩЕ РАЗБЕРЕШ,ЧЕ Е ТРЯБВАЛО ТЯХ ДА НАПАДНЕШ-ТВОИТЕ НАЙ-БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ,КОИТО ТИ ДАДОХА ВЛАСТТА. НАКРАЯ ТЕ ШЕ ТЕ УНИЩОЖАТ. ЗАПИТАЙ СЕ?ЗАЩО ОСТАВИХА ПЕТРОВ?БОКО,СЪЖЕЛЯВАМ ТЕ. СКОРО ЩЕ ПАДНЕШ,НО ПРЕДИ ТОВА. ВИЖ, КАК УХОТО ВЛИЗА В ЗАТВОРА. ТОГАВА ЩЕ СЕ СТРЕСНЕШ И УПЛАШИШ. ТОГАВА РЪЦЕТЕ ТИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕКЪРШЕНИ. ТОГАВА ПЕТРОВ ИДВА

43

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 46 За съжаление ,българите хрупат доматите с колците .Това с Ченалова е само прах в очите . Отклоняване на вниманието . Уж скачаха против комунистите а начело на България са Комунисти ,начело с *** ,червеният Гербер от Банкя,Партиината от Плевен ,внуците от ЦКна БКП и АБПФК.Тука е проблема ,а Ченалова е само детайл.Та, затова Българите, консумират доматите с коловете.

42

Анонимен

преди 9 години

БОКО, не оставяй властта,защо паднеш ли от власт за повече от 5 години ще поличиш подарък от Петров. 5 години не е случайно число. Подаръкът е нещо страхотно за теб. Пред теб ще се отвори нова врата. Ти ще влезеш през нея, а от другата страна започва един нов живот. Много вероятно е мъките ти да бъдат вечни.Чаналова вече поиска от Петров да и върне услугата. Не случайно зад Петров стоят същите,които ти дадоха власт. Скоро,скоро ще разбереш,че нито този съдия,нито Петров са твоя проблем.