17

V

преди 9 години

До Анонимен"След 10 години работа в Убер дали някой ще ми признае трудов стаж за пенсиониране?"Бабите и майките ни с 40+ години трудов стаж с колко пенсия се пенсионираха?!Е(|)АЛ съм ти осигурителната ни система!

16

Анонимен

преди 9 години

С удоволствие ще ви гледам посраните физиономии, след като убер получи бан и в България.

15

Злати

преди 9 години

Ххахааха, Uber е конкурент на градския транспорт, а такситата са му спътник. За това София продължава да е единственият голям европейски град без нощен транспорт.Пародия!

14

Анонимен

преди 9 години

Не може Революцията да се съобразява с Еволюцията.Не може ИТ индустрията да се съобразява с телефонните кабели.Не може Viber да се съобразява с телеграмата.Не може Vbox7 да се съобразява с БНТ.Не може БМВ 7 да се съобразява с каруцата.Не може Виртуалното пространство да се съобразява с хартиените закони.Не може Времето да се съобразява с часовника.Не може Свободата да се съобразява със затвора.Не може Uber да се съобразява с бакшиша.

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11...Е то понеже всички бакшиши в София са пример за добро психично здраве...Иначе все си мисля, че Юбер предоставя по-добра защита понеже резервацията на колата става онлайн, плащането става по електронен път и така скандал за пари не може да стане, клиента се знае защото е регистриран в услугата с телефон, име, кредитна карта и т.н.Колкото до това, че няма трудов договор за шофьорите е вярно, но мисля че им се удържат данъци според законодателството на съответната страна.

12

Тъжно

преди 9 години

"Грам не ми пука че не плащат данъци, на мен ми е удобно и евтино - това е!" Ето го и типичното мнение и манталитет, за съжаление, на доста голяма част от българите. После обаче всеки реве я за заплата, я за здравеопазаване, я за нещо друго. Как да очакваш да има промяна в тази държава, като дори хората от народа не правят нищо, важното е на тях да си им е добре. Колко мъка има, Боже...

11

Анонимен

преди 9 години

А кой ви дава гаранция, че ще ви качи психически уравновесен, трезвен, не-дрогиран водач, който има книжка? Айде отговорете ми. Не че при конкуренцията има 100% гаранция, но там поне подлежат на някакъв контрол, проверки и регулации, докато при Убер няма абсолютно никакъв контрол.

10

Анонимен

преди 9 години

spodeleno patuwane w germany ima ot mnogo wreme. Polzwal sam go nawremeto redowno. Tiq obache go wkaraha w gradowete i wdignaha mnogo shum. Dano ne go precakat generalno zashtoto si e dobra alternatiwa za dylgo patuwane.

9

до 4

преди 9 години

"Грам не ми пука че не плащат данъци, на мен ми е удобно и евтино - това е!"Заради такива като тебе държавата ни е на този хал и мошеници като убер я изцеждат и изнасят печалбите.

8

180

преди 9 години

Какъв трудов стаж бе, човек? Това е просто едно удобство, чрез което си спестяваш част от разходите по пътуването. Само в България можеш да видиш всеки да ходи на работа сам с колата си. После всички реват, че ставали големи задръствания.

7

Така

преди 9 години

Да спазват всички правила и закони, да си плащат данъците и да остават тогава. А таксиметровите компании вместо да вият как някой им "краде клиентелата", да вземат да се осъзнаят какви са им повечето шофьори и какви са им колите (тотално неподдържани в голяма част от случаите). Защото, аз поне, в София признавам 2 таксиметрови компании, в други населени места не знам- не съм използвал такси.

6

Анонимен

преди 9 години

Дейността им е прекратена също в Калифорния, където тече съдебен процес, забранени са в Колумбия, Бразилия, Торонто (Канада), съдят ги в Орегон, (САЩ), забранени са също така в Париж (Франция), Дания, Норвегия, Индия, Тайланд...

5

хаха

преди 9 години

Бакшишите коментиращи тук газ пикаят... Реалността боли нали? Не може да миришете на фасове и на дюнери, да бичите чалгата, да се държите като борсуци и да имате претенции. Не ставате, това е. КРай на чалгализацията, мръсотията и простотията с бакшишите Мухахахах

4

Анонимен

преди 9 години

Белгия, в частност Брюксел изгони убер, в Женева също, изгонени са и от Германия, Холандия (където властите претърсват офисите на фирмата и налагат по 10 000 евро глоба на компанията за всеки превозен клиент), Испания, Франция, Южна Корея, както виждате в цивилизования свят гонят тези мошеници. Между другото в са забранени и в щата Невада, САЩ, отново в САЩ се водят и съдебни дела за нелегална дейност, както и в останалите държави по света.

3

Анонимен

преди 9 години

Най-якото е че не плащам бакшиш. Няма коментари от сорта на "ами сега нямам точно да ти дам" или сметката ми е 14.20, подавам му 20 лв и той ми връща 5 лв с думите "лека вечер" или "тука си пуша, теб не ти пречи, нали". Ми сори ама на мен ми е удобно, ползвам го по 3-4 пъти на седмица и разликата е от небето до земята. Както пишещата машина умря след появата на компютъра, така и ще стане с таксиметровите шофери. Грам не ми пука че не плащат данъци, на мен ми е удобно и евтино - това е!

2

Анонимен

преди 9 години

В нормалните градове и държави гонят убер. Онзи ден бяха изгонени и от Женева.

1

гУбер

преди 9 години

Нашата пилотна услуга ГuberX е иновативно решение за споделено пътуване, което осигурява на пътниците надеждна, безопасна и достъпна възможност за транспорт, само внимавайте да не ви качи някой като оня психопат с Голфа.