23

Сладур

преди 9 години

До антиЕСАма не ми задавай въпрос, приеми, че съм незапознат с политика и икономика и нищо не разбирам. Обоснови се, развий си тезата, обясни ми, за да разбера, да схвана и да зацепя защо аджеба си прав. С думи прости ми обясни защо смяташ, че Гърция държат козовете. :)

22

антиЕС

преди 9 години

до 28на въпроса с въпрос ще ти отговоряхайде замисли се как ще ги изритат от ЕС и какво би последвало,второ как ще ги накарат да си върнат кредитите-никак,щат не щат ще си ги отглеждат

21

Сладур

преди 9 години

До антиЕСХайде обясни тогава. Защо по-точно смяташ, че те са в тези позиции? Даваш някакво твърдение - обоснови се. :)

20

антиЕС

преди 9 години

народа им народ,премиера им премиер,колкото и да злобеете по-зле няма да станат,по-добре вземете пример

19

антиЕС

преди 9 години

не си и помисляйте ,че гърците бяха до тук,тепърва ще щипкат още парички от ЕС и ако се замислите ще видите ,че Гърция са в позицията на тези които ще казват правилата на играта

18

Тоя па , я у лево

преди 9 години

До ЛИЗИМАХ ПЕТРОДИСИ това кога го реши ? Дреме ми на мен за смотаната ти страна .

17

КДК

преди 9 години

Трябва да се мисли един за друг, не кой е под нас и да злобеем от щастие и кой е над нас и пак да злобеем от завист. Извода е че сме доста злобни. Имали взаимна изгода всяка страна просперира, а ако спрем да се делим толкова много цялото човечество ще просперира. Трябва да се мисли мащабно, света не е само Гърция, България и Румъния.

16

Анонимен

преди 9 години

голяма радост че някой ще пропадне под нас. Предпочитам аз да се изравня със гръцкия стандарат, а не гърците да пропадат под мен.

15

I'm

преди 9 години

Абе Петродис, никой не иска никаква гибел за гърците. Европа обаче, иска да си плащате сметките след като сте пили и яли!

14

Анонимен

преди 9 години

Явно на Ципрас му харесва червения цвят,затова държи на червените линии.Затова ходи и до своя червен господар в Кремъл,за да получи безценни червени съвети как да се прави на мъж.Гърците сега не протестират,защото им е студено,а те са свикнали да им е удобно.Но изчакайте да се стопли и тогава пак ще гледаме гръцкото позорище.

13

......

преди 9 години

хаха е аз и Американска *** съм виждал...това няма нищо общо

12

Дърводелеца

преди 9 години

До Анонимен 13Леки жени да не кажа ку*ви има по целия свят . В САЩ , която е много напред (според мен не е , но това си е мой проблем) също има американки , които проституират ? Не ги мисли ти гърците.

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 13 видях гъркиня *** в БГ в гърция ще става се по зле до 10 години ще са под нас

10

Анонимен

преди 9 години

ГЪРЦИТЕ НЕ ГИ МИСЛЕТЕ. МНОГО ОТ ТЯХ ИМАТ БАНКОВИ ВЛОГОВЕ ЗА КОИТО САМО МОЖЕ ДА СИ МЕЧТАЕТЕ. МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ И БЕЗ ПОДАЯНИЯТА ОТ ЕС ЕС. ИМАМ МНОГО ПОЗНАТИ ГЪРЦИ КОИТО МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ ДО КРАЯТ НА ЖИВОТА СИ САМО ОТ СПЕСТЯВАНИЯТА СИ. НАД 30 ГОДИНИ СА СПЕСТЯВАЛИ И СЕГА СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ ОТДАДЪТ НА ДОСТОЕН ЖИВОТ. ДА СТЕ ВИДЯЛИ ГЪРКИНЯ ДА МИЕ ЗАД.ИЦИТЕ НА БАБИЧКИТЕ И СТАРЦИТЕ В НЯКОЯ ДЪРЖАВА? НЕ СТЕ НЯМА И ДА ВИДИТЕ. ДОКАТО БЪЛГАРКИТЕ КОИТО ХИЧ НЕ СА МАЛКО В ГЪРЦИЯ ГИ МИЯТ ЗА 500 ЕВРО НА МЕСЕЦ.

9

Румбо

преди 9 години

До БГ бизнесменвсеки месец имам по 200 до220 часа,а ми дължат хиляди!Български бизнесмени-днес им трябват пари за "Астон Мартин",утре болница почват да строят,други ден кораб купуват,ама да си платят заработеното-пари няма!

8

хм

преди 9 години

така и немците са стояли вцепенени от Хителр до пълна разруха. Ципрас също "ще води" Гърция до пълна разруха, в очакване на Чудото! ПРосто е необяснимо как цял един народ СЕ ЗАЛАГА заради болните, мегаломански амбиции на един луд. Жалко за Гърция, беше хубава страна и пример за всички. Сега ще се разпаднат. Виждам доволната усмивка на Ердоган и Груевски.

7

Мърдогъз

преди 9 години

До ГРЪКТока у нас не плащат само *** - привилегирована и богопомазана класа от българското общество.*** като гледам и вас ще ви напълнят с такива , така че свиквайте и вие да им плащате всичко.Е как да са салатите? Като гръцка салата само,че направена в България - бедна на съставки ,малка като количество и съмнително качество,но със звучно име и висока цена.Абе в общи линии добре е.Човек като свикне да го клатят и после не му прави впечатление.Не дай си Боже да спрат за малко и му липсва.

6

Почивка

преди 9 години

Аз съм в почивка, питам БГ бизмесмен: Какво ли ще да е това чудо ДАЛАВЕРКА? Ти от таквиз неща печелиш или си си намерил работа? Иначе нашите кредитори са по ресторанти и спокойни, а ние се блъскаме свирепо за хляб.

5

стреличката

преди 9 години

До гърка от преди 4 мин.И си нахален на всичкото отгоре !!!!Ние ще се оправим, ама вие с вашето лицемерие и двуличие доникъде няма да стигнете. Познавам доста такива като теб ( май всички сте такива )

4

Наблюдател

преди 9 години

Спасителни планове до безкрай. Гръцката "трагедия" е смешна.