26

Анонимен

преди 9 години

Държавата е тотално зле. Слугува на мутрите

25

Анонимен

преди 9 години

Ако предлагат по-евтин транспорт от билета на Фандъшка хората ще предпочитат Юбер и Фандъшка ще трябва да намали цената или да закрие линии.

24

Анонимен

преди 9 години

какъв е този лиценз за софтуерно приложение ?!?

23

Анонимен

преди 9 години

"В писмото си до комисията от Uber Technologies Inc и Uber B.V. Nederlands отговарят, че Uber B.V. е компания със седалище в Холандия, която притежава лиценз за предоставяне и използване на софтуерно приложение/платформа за смартфони (iOS, Android и Blackberry) в България."Да бяхте споменали, че Холандия забрани на убер да предлага услугите си и глобява компанията с по 10 000 евро за всяко хванато "такси", а в края на март холандските власти започнаха да претърсват офисите на компанията.

22

redordead

преди 9 години

Все пак за Убер позлващите го оставят фийдбек за шофьор, който са позлвали и услугата, която е предложил и след това всички виждат коментарите и преценяват дали да го ползват или не. В другите таксита, освен в тези зелените тойойти, колите са пълни кочини в 90% от случаите, смърди, мърсно, пуши се, слуша се чалга...

21

варненьец

преди 9 години

От коментара на общината си вадя извода че е по-добре и заплатата да си я получавам кеш, отколкото по сметката, по-сигурно е, така няма да има необложени с данъци пари :) такситата водят двойно счетоводство, защото така им излиза по-евтино, плащат смешни данъци, а са изработили много повече. Отделно "бакшишите", които си просят.. Ама не им изнася да разчовъркат тая рана, щото там са "наши" хора... Смях.. Спрете, вайбър, фейс, гугъл толк, what's up и тн... изядоха хляба на ментел и другите бирниц

20

Анонимен

преди 9 години

Айде, вчера и Женева изгони убер. :))Между другото са изгонени и от Брюксел, също и от Германия, така че не се напъвайте да ги защитавате, щото предполагам ви е ясно, че ние ще сме следващите изгонили убер.

19

Елемаг

преди 9 години

Като се сетя пък за жалките опити за спортни залагания.Еврофутбола орева орталъка.То бяха забрани проксита беше чудо.Ама като за мач има 1,12 а в "бета" е 1,36 кой им е виновен?!!Всичко тука е наопаки!!!Голям зор с тия защити на на монополите!!!Абе то още от парно не може човек да се откажа ,като хората ,пък какво остана за другото!!

18

Анонимен

преди 9 години

нека да унищожим една качествена услуги - возене от интелигентни шофьори, в здрава кола и без надцакване и надписване на цените, защото... защото хората са доволни и ще спрат да се возат в 20 годишни коли с невъзпитани, псуващи и лъжещи таксита...Браво!

17

османчо

преди 9 години

Да спрат и вайбър и скайп защото моб.оператори ще се обидят.

16

варненьец

преди 9 години

До Анонимен 16Мога да те уверя че бакшишите също не плащат данъци!!! Водят двойно счетоводство и така ощетяват държавата... Какво значи щом не плащат... Какво да плащат като принципа е съвсем различен?!

15

Анонимен

преди 9 години

Аз карам Uber в Маями!Тук в началото също имаше протести ,после всичко утихна!Как става това ли? С много пари!Тази компания е навсякаде и където реши да влезе няма какво да я спре!Само за миналата година имат 7 милярда скромен" profit "!MONEY TAlK,BULLSHIT WALK!Хайде лека и доходна!

14

az

преди 9 години

Причината е проста: Uber като услуга е ок - не е нещо незаконно , незаконни са обаче колите на Uber- нямат разрешителни, не плащат данъци, не минават психо както останалите таксиметрови водачи . Тоест услугата ще стане легална ,когато шофьорите си изкарат всички документи като бакшишите ,ама то тогава печалбата ще намалее доста и няма да има много навити.

13

Анонимен

преди 9 години

Всеки мрънка, че държавата ги задушавала и не знам си какво още. Проблемът е един и той е че Uber не плащат данъци. Щом не плащат значи трябва да се глобят! И аз искам нови неща, но да се регистрират като таксиметрова компания и тогава.

12

до Ники

преди 9 години

А бакшишите във Франция и Германия също ли са собственост на мутри, щом и оттам изгониха убер?

11

варненьец

преди 9 години

ама гледам всички се радват че ще ги гонят.. :) Това да не са безделниците в жълти катафалки, стоейки на някоя седалка да хейтят молейки се някой балама да се качи в каручката им? :)

10

Dd

преди 9 години

Столична община твърди, че плащанията кеш са по сигурни от тези с кредитна / дебитна карта?Ег*ти държавата, никога няма да се оправим с това мислене.

9

Анонимен

преди 9 години

Повозете се още малко на гУбер и им помахайте за сбогом, щото ще бъдат изгонени, както направи половината ЕС. :))

8

до 1

преди 9 години

Хе, че някой да те държи за рогата там ама като си един без книжка и автомобил така ще си умреш пред компа като вмирисан рейсаджия.

7

Елемаг

преди 9 години

Моловете,няма ли да скочат и те ,че почти всичко като дреха и спортни аксесоари взимам през OLX??Туриситическите останали, няма ли да плачат че ходя на почивки прз "Grabo" ? :)