78

Анонимен

преди 9 години

китайското робство и икономически балон,на който му предстои спукване.

77

Анонимен

преди 9 години

До абе търговия ама с ресурси подправки опиум и коприна демек бананова държава

76

абе

преди 9 години

този коментатор не е лошо да си припомни на колко хиляди години е китайската цивилизация. Тогава да дава мрачни прогнози. Откакто се е появил светът Китай е работилница номер 1(нали заради това е открита Америка, заради път към Индия и Китай). Просто в момента китайците са много богати(имат огромни резерви) и ще пазаруват ЦЕЛИЯ СВЯТ.

75

Анонимен

преди 9 години

Китайски *** строени от африканци направо гениално тъпо

74

Анонимен

преди 9 години

Комуниста винаги обича да разпределя чужди пари и собственост.В това е най-добър.

73

Анонимен

преди 9 години

комуниста знае само два на4ина да прави икономика единия е да открадне а другия е да зароби собственото си население с много работа за малко пари. Единствения му шанс е да открие петрол и да изнася банани пардон нефт

72

Анонимен

преди 9 години

Какви заводи ще строят китайците,като всичките им технологии са западни и бяха ползвани за евтина работна ръка. Какво ще произвеждат в тия заводи като нямат качество,нямат технологии,нямат конкурентоспособност на запада,Япония и Корея.

71

Анонимен

преди 9 години

Китай е пряко зависим внася 60 процента от храните а ресурси и материяли с който произвежда *** си на 70 внос НА практика разполага само с евтина работна ръка която оба4е старее и с тази политика за 1 дете нямат никакъв шанс да се справят с пенсиите бъдещето му не е розово

70

Венелин

преди 9 години

Нормално е, когато една страна достигне определено ниво на развитие да премине от износ на стоки към износ на капитали. С други думи китайците вече няма да бълват продукция, а ще строят заводи по света, което е по-печелившо. Ние не сме достигнали още първото ниво и затова сме на загуба, а под "мъдрото" ръководство на селския тиквен вожд отиваме и към фалит.

69

bolbov

преди 9 години

Анализите на руските празноглави продажници ги чета още от времето на кулгурната революция в КНР.За тяхно съжаление резултатите са точно обратни на глупашките им прогнози и преди и сега.Поколението на червените хувейбини на Председателя Мао управлява икономика с гигантски размери,заплашваща да погълне целия свят.Червеното знаме свободно се вее над площада Тянъмнъм,а от СССР останаха само няколко несъборени статуи и грабливи олигарси в повечето случаи бивши криминали и комсомолски деятели.Руска икономика само на хартия.

68

Анонимен

преди 9 години

Не може така,*** каза ,че Китай е силен ,значи е вярно. Ушанките ще вдигнат Китай като им построят казани за варене на самагон.

67

Анонимен

преди 9 години

"Възможността човек да твори и да прави открития до голяма степен се определя от понятия като наличие на обществени свободи и демократични институции". Тази мисъл на автора избива рибата. Седерастията поврежда мозъците на хората.

66

1

преди 9 години

Е бати глупаците има тук във форума!

65

балканджи Йово

преди 9 години

До до 94 Какви революции,какви граждански войни,какви полит-пролети,са Ви влезнали в главата?Китайците най-после започнаха да живееят по -добре и Вие искате и тях да наТИКАТЕ В ТУНЕЛА на загиващият кръвожаден капитализъм.Това Вашето ,ако не е олигофрения,здраве му кажи.Не може така черногледо да се гледа на една велика и древна нация,разбрала плюсовете на сегашната си социална държава ,пазейки я,като зеницата на очите си.Ако се предизвика хаос в Китай,то неминуемо ще настъпи края на Европа.

64

Всъщност

преди 9 години

Китайското икономическо чудо е един балон под наляган. То е изградено върху нищожно заплащане на работниците кражба на ноу-хау от западните фирми, и отпускане юздите на безскрупулните новоизлюпени капиталисти, болшинството от които произлизат от червената олигархия. Такава система е обречена.

63

до 94

преди 9 години

"китаецът е многоброен"Точно това е големият проблем на Китай - много хора, само с едно дете, без социална система - кой ще храни тези хора? Китай го чака тежко и несигурно бъдеще, възможна е революция и гражданска война, Китайската пролет ще бъде тежка. Затова Ком.партията държи здраво юздите, спира интернет и т.н. - не заради "покварения запад", а за да пречи на масите да организират бунта.

62

Анонимен

преди 9 години

Живота е страхотен нали ? Големите държави си дърпат напред, ние си затъваме в *** и изобщо не ни е*е. Тъжна картинка сме...

61

до 91

преди 9 години

Проблемът е в производителността, а китаецът е многоброен, а като шмръкне мет става машина.

60

знайко

преди 9 години

пренасищане на пазара,сваляйте цените!след това всичко безплатно.

59

балканджи Йово

преди 9 години

До Анонимен - балканджи Йово е наистина "...не човек,а желязо..." просъскал агента -фашист. Доказал го е с миналото си ,защото не даде хубава Яна на турците/сега американците/, а вие сте най-обикновенни мекотели/фашисти/Той знае какво е работен човек,а китаеца е точно такъв човек.Така,че не берете грижа за Китай защото ви е беден разсъдака,доколкото го имате,и си вдигнете гащите,че много ви лъщят голите ***.Не ме е жал за вас,а за работният български народ,когото искате да тъпчете.