28

123

преди 9 години

Това не е поздравление а анамнеза! Българското общество може да бъде купено! Това е факт и това ще ни преследва нас и нашите деца!

27

London

преди 9 години

boiko , napravi golemi nedorazumeniq s zdravnite osigurovki I saniraneto na panelite , Chte te gonqt s kamani za tezi nechta , zapomni go dobre

26

Анонимен

преди 9 години

Е,това че го е потупал е повод за национални тържества. Нали е от семето на онзи дето е ръсил из Европа -***, ***.

25

:)

преди 9 години

В ценоразписа на Саркози:- Потупване по рамото и снимка с посткомунистически диктатор-мутра = оръжейна сделка за закупуване на самолети и хеликоптери 18-та ръка на стойност поне 200 милиона евро. - Хвалби към политик с тъмно минало = прибиране на просещите му сънародници от площадите и гарите на Франция.

24

Анонимен

преди 9 години

При загуба включва платени протестуиращи от публиката, заедно с платената публика на политшоуто набива спечелилия, бойкотира, лъже и т.н. Мутренски победи.

23

Анонимен

преди 9 години

Боко Ренесанса.

22

Гнусно

преди 9 години

В началото бе комунизмът. Разбрахме, че е нещо лошо, когато си отиде. После дойде Костов---прецака демокрацията и разбрахме ,че и преходът е коварен. Сега е ред на отвратителен мафиот и ***----разбрахме , че е гнусен, но таяхме надежда... уви....Дойде Саркози - да го потупа...Вече няма надежда. Оставени сме сами на себе си. без перспектива, озлобени и бедни, изсмуквани от корупцията и пипалата на октопода............НАРОД , КОЙТО ИЗБИРА ТАКИВА УПРАВЛЯВАЩИ , НЕ Е ЖЕРТВА, А СЪУЧАСТНИК.

21

Анонимен

преди 9 години

Ех какъв силно ерудиран държавнически поглед на Тиквата. Като някой владетел от Ренесанса. Но все пак е хубаво да отбележим, че на тези владетели накрая гилотината им е изтрила усмивките.

20

познай кой кой е

преди 9 години

Слуга се снима с един от господари те си ...

19

Анонимен

преди 9 години

Саркози: "Браво, много работа ни вършиш, ти си пенсионер за всичко. Верни слуги бяхте на СССР, сега сте наши верни слуги. Унгарците пак нещо са недоволни, ни от СССР бяха доволни, ни от ЕС са доволни."

18

Анонимен

преди 9 години

Саркози-Оцеля бе,Боче браво...Бойко-Ааа нищо няма народа ме обича...С-Офшорката как е?Б-Супер е...Търси нови офорни зониС-А този твой приятел Цецо....Вече не знам как да му казвам-Цецо шестте апартамента или се замогна вече...Б-Ааа не съм го виждал скоро...С-Ок Боче..Айде чао...И още един фалкон си вземи-късмет имаш с този *** народ...

17

Чекист

преди 9 години

То Борисов освен да го "потупват" друго вземане даване с него нямат! Ще има пак с какво да се гордее няколко месеца.

16

Анонимен

преди 9 години

Че то ние за едно потупване по рамото живеем.Тъй де : *** ,*** .

15

Анонимен

преди 9 години

Когато има загуби, се намесрав протестуиращии на площадите. Появяват се студенти в будна кома и соросоидалии.

14

Анонимен

преди 9 години

Абе то и Лудогорец няма загуби, ама...

13

Анонимен

преди 9 години

Двама български *** попаднали в голямо задръстване във Франция.Дошъл един човечец, който много бързал, защото съпругата му раждала насред магистралата и ги помолил да се мръднат малко встрани та да се разминат. Ама нашите гледат като рапони...и почнал човечецът на френски, немски, английски...ама нашите продължават да се пулят...родила жената на магистралата . След малко единият казал на другия: Ей трябва да учим езици та да се оправяме някак, а другия - тоя като знаеше да не би да се оправи

12

Анонимен

преди 9 години

Е друго си е да имаме такъв виден полиглот за премиер.

11

с две думи

преди 9 години

Евреина саркози потупа по широкия гръб слугата на евреите-боко конграчулейшинов хъбов-разпределителенски ...

10

antiES

преди 9 години

нас само ни потупват,няма да се учудя ако почнат и да ни пощипват

9

Анонимен

преди 9 години

Боко Франкофона вече знаел и френски. Лю конграчулейшън мусю Саркози.