23

Сократес

преди 9 години

Зикооо, хунтата е кремъл и ще продава ракети на други твои приятели

22

Анонимен

преди 9 години

Някой откровено се гъбарка с държавен апарат.

21

ДОЛУ ГЕРБ=ГРОБ

преди 9 години

Американците няма да се спрат ,докато не закрият оръжейната ни промишленост! За тази цел с цената на платени протестъри и тв пропаганда беше насила върнат боко тиквата , който почти беше закрил вмз сопот .Кога ще прогледнете бе ?!

20

Хахахаха

преди 9 години

Е НЯМА такава държава!

19

Анонимен

преди 9 години

Спокойно, вътрешната министърка сега ще тресне с юмрук по масата и ще излови саботьорите.

18

РБ

преди 9 години

Тия забавляват ли се с гръмовете вече не знам!Но хич не е забавно за нормалните хора!

17

До 20

преди 9 години

Напълно вярно!Държавата е в пълен разпад във всички посоки!!!Пробвайте да се оплачете някъде, че законът не се спазва - МВР, Община, Прокуратура, РИОВС, Агенция по храните...и т.н.Ще ви се отговори, че не е тяхна работа и ще ви "посъветват" към кой да се обърнете - адвокати навред.Тяхна работа е НИЩОПРАВЕНЕТО и ТЕГЛЕНЕТО на тлъстата заплата от банкомат.

16

Под вола теле

преди 9 години

Причината за тези взривове е една - АЛЧНОСТ !Собствениците наемат най-ниско квалифицирани кадри, за да им плащат възможно най-ниски заплати. Тези цехове са разположени предимно по малки села, където всеки по-кадърен отдавна се е изнесъл.Крайно време е да се въведат строги регулации за подобни дейности, като работещите трябва да са завършили военни училища.Също трябва да се следи и за условията на работа.

15

Анонимен

преди 9 години

Саботаж, глупости... Просто държава вече няма, пълен разпад на всичко...

14

зико

преди 9 години

Боеприпасите са заминали за украинската хунта. А тук взривят няколко джепанета за да не се знае кой ял кой пил. Ама народа плаща.

13

Анонимен

преди 9 години

Станахме смешни като държава с тия взривове, аман. То пък бива простотии, ама това бие вече на тъпанарщина.

12

Иво

преди 9 години

Тези взривове са опит за нов Костинброд !Мръсни комунисти !

11

Биволъ

преди 9 години

Другарите минаха на партизанска война . Забраниха на фирмите от БСП да се внасят за утилизация мини от чужбина и ето го резултата . Кръв повръщам пари не връщам . Е кажете сега , че БСП не е проклятието на България .

10

Анонимен

преди 9 години

11-ти Човекът имаше предвид, че тоя управител е мега неграмотен.

9

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Извършителите на този саботаж са мутрите на Сергей Станишев и простата му жена Моника. Те не могат да преживеят, че бандитското правителство на Орешарски, които създадоха не е вече на власт!

8

Анонимен

преди 9 години

това са извънземни,но не смеят да си го признаят,за да не всяват паника,защото сме безсилни пред тях...

7

Анонимен

преди 9 години

До uuСпоред теб, нивото щеше да е високо, ако кара Мерцедес 600?

6

Анонимен

преди 9 години

кил на пиндоските ***

5

uu

преди 9 години

Само за размисъл какви хора ръководят ВМЗ-Сопот: Наскоро мой познат се запознава с един от заместник-управителите на ВМЗ Иван Гецов.Първото изречение на Гецов е : Аз карам служебна Тойота Адвентис, а ти?Това е нивото на момчетата.Като се прибави към това и нивото на Министър Лукарски.....

4

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Докато складове с бойни припаси се охраняват пт цивилни...гарги ще е...така.Ораната на тези обекти трябва да е съгласно Устава за караулната служба на Българската армия.Часови с автомати трябва да стоят на пост и да стрелят при нарушаване реда за влизане влизането в обекта.Ясно е вече и на...пеленачетата че това е саботаж.Една държава,която не е способна да си пази важнитв обекти е под...въпрос.Иначе наш Боко е в Париж,като се върне,може да не намери и.Министерския си съвет,гръмнат от...някого.