173

Иво

преди 9 години

Фашиста Путин нападна отново Украйна...

172

До Румбо

преди 9 години

Не е вярно, че Нива и Уаз не се внасят, продават се у нас, но не се купуват заради лесното чупене и калпава направия.За проходимост нямат грешка, но да ги е произвел качествено германец или японец.Лъжеш, че евростандартите за безопасност са в помощ на европейските авто производители - и други ги постигат и има много корейски коли.Само руснаците, отново изостават...

171

Анонимен

преди 9 години

Записвам се в батальон Азов! Чугуна прекалява

170

ххх

преди 9 години

Ясно е, че Украйна нарушава примирието. Защо ЕС мълчи, къде са санкциите срещу нея. А това, че пращат изрисувани гранати за Великден какво е. Фашизъм и ЕС не реагира. Когато се осъзнае заразата ще е дошла и при тях

169

до 326

преди 9 години

Принципно си прав. И едното и другото е танк...

168

до 324

преди 9 години

Моля те, потърси снимки в нета и спри да се излагаш...ако все пак държиш да се излагаш. Не моа те спра...

167

до 321

преди 9 години

Ако откриеш една поне прилика между Пантера и Т34, извън това, че става въпрос за танкове. Аз лично ще продуцирам книгата ти...

166

Анонимен

преди 9 години

До Ванко 2-Боленчо привлича пенсионерите русофили за изборите-не можахте ли да разберете-за тия негови *** в парламента- нали трябва да ги води на екз. курорти от сибсидията

165

Анонимен

преди 9 години

do exstremista 304- Slojih ti plus ( +) zaradi tova 4e si patriot , no ne moga da razbera zashto vlizash tuk da zashtitavash pogreshnata poziciq ? (Az bqh v Doneck kogato se zapo4na I nikoi ne moje da me prinudi da kaja na 4ernoto - bqlo).

164

Гражданин

преди 9 години

Путин няма да остави току така нещата в Украйна - ще прави,ще струва,вече си е прегрупирал си-лите,вариантите са преиграни по карта и сега започва да рови...А на Сидер-оглу сигурно той му е подметнал - това е повече от ясно! Много голям военен специалист го изкарахте тоя неосъзнат елемент ?!

163

Румбо

преди 9 години

До АнонименГерманския автомат лежи в основата на "Калашников'-факт!Но също е факт,че руснаците го направиха легендарно оръжие,докато немските варианти имат ограничено приложение!Колкото до Нива и УАЗ-да,наистина са забранени за внос,поради това,че не отговарят на актуалния ЕВРО стандарт.По принцип тоя стандарт е малко измислена работа,но все пак дава глътка въздух на европейските производители!Иначе Европа ще бъде зарината от азиатски и ....американски ***.

162

Ванко 2

преди 9 години

Ако Сидеров се окаже прав и войната започне през май, колко го оплюваха че лъже, аз отивам да гласувам за него. Имам си деца и не искам да живеят във разрушена страна или не дай си боже.... Сидера , може и да е луд за връзване, ама за сега ще свърши работа. По важно ми е мирна България.

161

Иван

преди 9 години

Сега след като Украинската стана наруши примирието, към нея няма ли санкции ? Или който ще да ги нарушава, все са санкции за Русия, защото искат да я въвлекат във война!

160

Румбо

преди 9 години

Mинското споразумение,макар и добро за Европа,страшно боде очите на американците!Меркел и Оланд лошо объркаха сметките на Америка!Опълченците пък изтърпяха множество провокации и запазиха крехкия мир.Сега това трябва да бъде поправено!Войната трябва да се разгори с нова сила,това е нужно на САЩ!А че щели да загинат още 10-15 000 души там-боли ги оная работа янките!Важно е всичко да върви по евре.йския план.

159

Анонимен

преди 9 години

До Просто истинатаВоенните ни летци например са недоволни от Спартан и си искат Ан- 26 за транспортен самолет на армията---------------- Първо, това не е факт, че искат Ан-26. Второ, не са военните летци, които решават какъв самолет да има армията. Военните летци са наети са шофьори на транспортен самолет, такъв, какъвто е изгодно да имаме. Спартан е прекрасен самолет и последното авиошоу в София през лятото, го доказа.

158

Анонимен

преди 9 години

do exstremista - Sumnqvam se za " 100 000-ki " , po veroqtno e da si maistor na "kusiq razkaz", koeto e pohvalno .

157

Анонимен

преди 9 години

До Анониментози щурмгевер никой не го знае после и немците не са го усъвършенствали щом е толкова велик-------------- Не го знаят само *** глави. Естествено, че точно Щурмгевеер е развиван в продължение на 50 години, повечето германски автомати са по тая схема.

156

Анонимен

преди 9 години

Klasacia na Taims Putin na parvo masto i e nai vliatelnia mag na planetata

155

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 251кое би избрал- англииски джип, със скъпа поддръжка за 60 000 минимум, или непретенциозен здрав руски джип за 24 000? За всеки влак си има пътници, но ни отрязаха вноса------------------Кой ти е спрял вноса, бе? Нима не се продават в България Нива, Уаз, Камаз и какво ли още не?

154

Анонимен

преди 9 години

Защо миенето на чинии винаги се свързва с щатите.Мое приятелско семейство работят от 10 години там, нямат намерение да се върнат тук/трябва да ги питам дали искат да емигрират в РФ