14

.

преди 9 години

Koi go e nael !????

13

Анонимен

преди 9 години

Топ новина. Ремонтираната сортна зала във Варна е пред срутване. Поддали са поне две носещи колони. Залата се ремонтираше за предстоящия Евроволей. Работниците са напуснали строежа. Фирмата наета за ремонта е същата.

12

Анонимен

преди 9 години

Дайте ги опорните точки.Кажете какво да пишем като лични мнения , за да не триете цивилизованото посочване на реалните факти.

11

Анонимен

преди 9 години

Босовете ще излязат от ситуацията , ще кажат че са били за скрап и са крали и така , , , , пред съда ! Вие г-н съдия вярвате ли че ние ще пуснем хора без трудов договор , това не сме го правили и няма да го направиме , това са крадци и ни събориха хотела , ще съдиме близките им, , , , и т н , , , приятели тая скапана управия си я знаеме , бития бит е-ния е-ан, , ,

10

vesko02

преди 9 години

След работа дърпали колоните и рязали арматура,своеволия.Няма виновни както винаги

9

Анонимен

преди 9 години

Защо никоя медия не казва че това е хотела Георги Гергов от Пловдив. От него трябва да се почне в търсенето на отговорност

8

Анонимен

преди 9 години

Отговорност носи възложителят, собственикът на строежа.Той е задължен да осигури обекта - включително да бъде с ограда висока 2.50 м. устойчива на природни въздействия и вандализъм.НоГергов е недосегаем - засега.Той бе един от радетелите вБСП на сътрудничество с Борисов.

7

Анонимен

преди 9 години

Повечето Българи са много долни хора за това няма управия.

6

юрист

преди 9 години

Собственик на хотела е назначения капиталист Гергов , шеф на БСП Пловдив . Като такъв трябва да носи отговорност , а не да търсят изкупителни жертви . Той е длъжен да знае какво ще става с неговата собственост . Когато в къщи правиш ремонт кой носи отговорност , бояджията или собственика . Айде стига с тия уйдурми .

5

Така ще се оправим

преди 9 години

Гергов на крана!

4

Анонимен

преди 9 години

И какво стана? Накрая му разчистиха терена на Гергов с ударни темпове, за да не му пречат на сезона.

3

bodko

преди 9 години

Каква реконструкция половин Варна знаеше,че ще го събарят.Нямаше да му разрешат и затова реконструкция.После вкарват хората да дърпат носещите колони,през вечерта сградата се срутва и няма сграда ,няма забрана за строежа който са искали.Тя не е за разправяне

2

1 анонимен

преди 9 години

Хотелът рухна. Четири жертви. Започва ПАНАИРЪТ. Участници - Гергов, физическо лице, прокурори, съдии, адвокати. Накрая след 5 години няма виновен. Битият бит , е......е. Как ще ги стигнем румънците.

1

Анонимен

преди 9 години

днес е прекрасен ден да разпънем свинаря, но в неделя няма да възкръсне. Свинар - бизнесмен и хотелиер, защо не се занимава с това, в което е добър!