123

Шаман

преди 9 години

До 156, за някои е лукс, за други е необходимост, след като се предлагат масово и очевидно доста хора могат да си го позволят, на фона на данъците, които всички плащат за тях и от които няма никакъв резултат като изградена инфраструктура, това не е пореден повод за изнудване, което се случва с тази прекрасна идея, където парите почти сигурно ще потънат пак някъде в общинарите, без да се види нищо направено или построено, което да е смислено и в полза за обществото. Знаеш, че е безсмислено :D

122

.

преди 9 години

Не знаех, че със закупуването на автомобил, автоматично получаваш и паркомясто.Колата не е необходимост, а лукс!Ако не може да си позволиш гараж или да я потдържаш в техническа изправност, да плащаш такси и т.н., има достатъчно алтернативи.А все още има хорица, които си драскат рег. номера пред блока :)Но не виждам как паркирането по парковете и градинките и тротоарите е оправдано от лошата управа и недостига на паркоместа - паркирайте пред МС и парламента, а не на децата в пясъчника!

121

Анонимен

преди 9 години

Някое депутатче собственик на синя зона добре си извъртя работите.

120

Мурихей

преди 9 години

защо им плащаме данъци?защо плащам данък мпс на общината след като не мога да паркирам в скапаната община?

119

Шаман

преди 9 години

Наистина ли вярвате, трябва да плащате за паркиране, то трябва да се и безплатно право за всеки притежаващ автомобил, купувате автомобил, с който искате да сте активни, мобилни и трудоспособни в системата им, плащате си какви ли не данъци към този автомобил, с който сте активни и трудоспособни в системата им, а сега трябва да си плащате за паркиране, често пред дома ви и да се притеснявате дали няма да ви вдигнат колата, докато се занимавате с глупостите в системата им, наистина ли ви харесва :D

118

Ivan

преди 9 години

До АнонименДа, но имаме и изкарваме повече пари от теб :)

117

Анонимен

преди 9 години

Места за паркиране няма защото общината позволи на куцо и сакато да строи. Напълно нормално е да имаш кола и да има къде да паркираш. Не паркирам на тротоара, защото е голям кеф, а защото няма къде. Кола имам от 10 години, още преди вие селяните да се пренесете в София с парите от нивите на баба ви.

116

Анонимен

преди 9 години

До 140Ми не! За мен редът е санкции за всички, които нарушават реда и правилата, и възстановяване на правата на тези, на които са им отнети от хора като теб!

115

Анонимен

преди 9 години

Държава и граждани трябва взаимно да се възпитаваме.Тротоарите трябва да бъдат широки,със здрави и равни плочки,за да могат пешеходците да се предвижват спокойно.Болно ми става,когато видя майки с колички и възрастни хора да изнемогват ,заобикаляйки колите на самозабравили се шофьори.Слабите и болните са винаги с предимство.Отделно, да си дисциплиниран шофьор си е трудоемко деяние и се изискват здрави нерви .

114

77777

преди 9 години

Купуваш си апартамент някъде из комплексите на София, като гледаш да има достатъчно места за паркиране, примерно голям паркинг наблизо. Да, ама не, минават година-две и мафията от общината подарява паркинга на муттрите и те построяват нов блок на мястото на паркинга. За колите места вече няма, а и те са вече повече заради новия блок. Та така за съвета на един там нарекъл се Берлин - като нямало паркоместа, нямало да караме коли.

113

Обективен

преди 9 години

Депутатите узакониха рекета.Местата за паркиране са по-малко от колите, които трябва да се паркират, следователно винаги ще има неправилно паркирани коли. Идва глобяващия и ти предлага - дай 50-100 лева на ръка или ще плащаш 200 лева глоба и това сега го направиха депутатите.

112

Анонимен

преди 9 години

В Токио купуваш кола само ако имаш документ за парко място

111

До 137

преди 9 години

Ха, ха, ха реда според теб е санкции за едни и привилегии за други, като теб,а?

110

Анонимен

преди 9 години

Добре бе. Защо аз да не си карам колата, както тук някой ни поучават, а депутати, дипломати, министерши и общинари да си ги карат? И да не си плащат, от джоба, за паркиране? Нали сме "равноправни"?

109

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 133В България май по-скоро когато човек иска да живее в ред, а не в *** го мислят за платен. Пффф...

108

Анонимен

преди 9 години

А какво да се прави с хората които ходят по платното, при наличие на свободни от коли тротоари? Най-често това са служителите на ЦГМ, със зелените светлоотразителни жилетки.

107

Miro

преди 9 години

в допълнение - с удоволствие бих ползвал гараж под наем но няма .. изобщо в района ми има не повече от 30-40 гаража.и подземни паркинги няма, и парко места няма... та какво правя?!? имам 2 коли и 1 мотор и планирам още 1 кола. търся гараж от повече от 2 години....

106

Берлин

преди 9 години

Като няма места за паркиране - няма да карате коли. Много е просто.

105

Анонимен

преди 9 години

Тук няколко активисти за ред явно от ГЕРБ и служители на Картофената принцеса застават в защита на глобата. Така в Бъргария се прави когато ти се плаща или проблема ти е решен. Такъв е българина когато нещо не го засяга, става по проведен от Господ. В Соф. Община "работят" една купчина *** които миклят само за крадене е далавери. Къде потъват 22 милиона от зоните така и не се разбра. Данчето била честна и много загрижена за реда в София. Дреме и, важното е да се скубят живеещите. ***.

104

Miro

преди 9 години

добре де.. всичко е ок... ама какво се случва по кварталите.... нашия блок е с 5 входа и 6 паркоместа пред него... а тротоара - ами него го асфалтираха преди 4 месеца?!? сега мога ли да паркирам на асфалт или не мога... :)