242

Кофти е

преди 9 години

Кофти е, че така наречените "***" точно в тоя случай говорят истината. Путин го каза сам, "ще успеем, защото сме прави"

241

Платена кампания

преди 9 години

Видно е, че има платена кампания сред журналистите за очерняне на Русия. Колко плащат от Брюксел?

240

Аз

преди 9 години

Страшна реклама им направихте , особено с тия заплати!

239

Анонимен

преди 9 години

До ВладоАз пък само руска пропаганда се натъквам.И то такава на, която така си и личи все едно е писана по учебник на Гьобелс.

238

Анонимен

преди 9 години

А откъде да знаем, че "Людмила" не е *** на заплата от Киев, с поставена задача да плюе по Русия?

237

Владо

преди 9 години

Толкова се ровичкам в интернет и никъде не съм срещнал руска пропаганда, а само антируска пропагнада като тази статия. Отвсякъде ни заливат с глупости с измислени лица и случки.

236

Анонимен

преди 9 години

Чета и затвърждавам извода, че соросоида се интересува само от две неща: еднополови контакти в които тий да е пасивната страна, и пари изкарани по мръсен начин!

235

Теодор Светослав

преди 9 години

Да продължа за доверието. Кои и за какво са и платили на Людмила, за да хвали Русия, или за да я плюе?В статията има само храчки, явно е платено, за да се плюе. И защо в статията има фрази, които рускиня не употебява, като например:"Сутрин й спускали "задачите" за деня- теми, които да коментира"-в Русия има нареждане и то не се коментира, а се изпълнява. "Трябваше да тълкуваме всяко събитие"-какво тълкуване бе хора, това е политика! И така истината е-писана от българинът Людмил и за пари.Амин!

234

Анонимен

преди 9 години

До БългаринНие нито сме слепи ,нито сме глухи ,не сме и ***.вие сте просто рубладжии.

233

Теодор Светослав

преди 9 години

Вярвам и на тази статия! Изкл'чително, безусловно и напълно. Кълна се! Не в майка си, естествено, недейте да ми споменавате майката! Но събуди в мен доста размисли. Всяка война има най-малко двама противника. В случая те са Русия срещу всички останали. А тук има военни действия само от Русия. Така де, зулумите на другата срана толкова ли са много, че да не могат да се опишат? И толкова ли са ужасяващи, че не ги представят пред нашите очи?

232

Анонимен

преди 9 години

как са нашите копейкаджии

231

Ангел

преди 9 години

Работа като работа,на заплата при Путин.Аз си извършвам Анти ислямска, про ционистическа и про Американоагресорска пропаганда но никой неми плаща за това .Правя го за удоволствие и по мой собствени убеждения

230

Анонимен

преди 9 години

Още една съшита на бързо история за Руската пропаганда ! Вие имате ли човешко достойнство или мислите само за пари ?

229

Стефан

преди 9 години

До АнонименАми като се некадърен и мързелив, няма как да си богат.Като толкова ти харесва Русия - стягай чемодана и заминавай там да забогатяваш, *** ще те възнагради ;-)

228

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНали висим като сушеница пред райските порти на голямото ранчо и тропаме на шенгенската врата.А там никой не ни искал. Кой да плюе САЩ и Европа като нито в България се живее нито в Русия по нормален начин. А може, тука всичко е индианец, вожд няма.

227

цял ден

преди 9 години

И аз искам да съм платен сорос ама незнам агенция. И *** мога да съм зависи от рушветеца.

226

Анонимен

преди 9 години

Странно как няма нито една статия против Америка :) НЯкой задавал ли си е този въпрос. Искам да видя някъде в някоя статия как български журналист критикува американците за това как те рез НПО поддържат мрежи от *** с добри пари за да четкат имиджа им който вече съвсем е ръждясал. Те сами си признаха че ще отделят милиарди за пропаганда срещу Русия и резултата се вижда и в БГ тук закрихме радио Гласът на Русия. Ами нали уж в демокрацията поне това можеше да лаеш колкото си искаш явно вече не

225

Анонимен

преди 9 години

Благодарение на ЗАПАДналата пропаганда Америка ми става все по неприятна а Русия все по привлекателна. Ако не бах толкова беден (благодарение на хамериканците и нашите продажници дето разтуриха цялата бг индустрия) щях да отида на почивка в Сочи, Да посетя Волгоград, Санкт Петебург и град Петергоф с прочутия златен замък. Щях да се изкача на връх Елбрус и да се наслаждавам на дивата природа. Да посетя града с най-ниска средногодишна температура в света -Оймякон, да видя усурийски тигър

224

Анонимен

преди 9 години

До -10 ...това, че нашите медии не пишат не значи, че на руснаците не им е известна играта на западните "***" .... отвори руските сайтове и ще видиш какво пишат!

223

БГ ТРОЛ

преди 9 години

Ха ХА голям цирк в Америка так ива *** има стотици хиляди и не само там американците поддържат мрежа от *** навсякъде по света. Така че руснаците има от кой да се учат . Така де с камъните на американците по техните глави или 3 закона на Нютон "Всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие. "