10

edin

преди 9 години

Кьм пишещите-ами изнесете се,бе!При путин се изнесете!Драскачи на пасквили!

9

Анонимен

преди 9 години

Тук пишат и знаещи хора. И се сещам за Френсиз Бейкън който казва, че човек може толкова коркото знае. Какво знае Борисов за да взима правилно управленско решение, каква култура и грамотност има се знае от години. Човека е спрял развитието си още на 16 и нищо не е направил за подобрение на културата си. Сега го интересува само едно да се крепи като премиер докатохе жив. А България се обезлюдява, провинцията загива, богатите по-богати а бедните по-бедни. И какво бъдеще ни се предлага, нищо!!

8

вбесен

преди 9 години

Бойкоооо я кажи ти като си дал клетва некой иска ли ти разрешително да си премиер всеки месец бе?Всеки месец ли се молиш да ти разрешат да си премиер?Защото бизнеса е задушен от разрешителни и се издават само на хора близки до властта.Хем данъци плащаме хем не ни издават разрешителни,че и глоби минават да ни налагат!Теб Бойко всеки ден глобяват ли те,че се трудиш бе?!Ти молиш ли се всеки месец да ти разрешават да се трудиш?!Тояги ще има ей!

7

Венелин

преди 9 години

Руската газ ще ни заобикаля пред Турция-Гърция-Македония-Сърбия-Унгария (въпросните страни са се събрали в Будапеща да обсъждат проекта Турски поток), докато герб ще внася газ от Америка в бидони от кисело зеле. Няма начин, да не е скъпо. Същото и с тока. Там печалбите на американските инвеститори са гарантирани. Плащайте!

6

cha ch

преди 9 години

boiko samo vredi na BG

5

на Горанов баба му

преди 9 години

Ами то, не винаги е имало ток, бе другарЕ бизнесмени. И газ не винаги е имало.

4

анонимен

преди 9 години

БОЙКО КЬМ БИЗНЕСА---СТИГА СТЕ ИЗНАСЯЛИ БЬЛГАРИЯ НА ПАРЧЕ----ТРЯБВА ДА Я ПРОДАДЕМ ЦЯЛА

3

ех

преди 9 години

Ах този бг бизнес.Не разбра че всичко е с пари.

2

vesko02

преди 9 години

Питайте Овчаров.

1

кк

преди 9 години

Ами, че то и Народът на РБ се оплаква...Абе, като ревне "бизнеса", сутрин, обед, вечер все с това ни занимават.Като реве Народа на РБ, пускат му в политическото пространство разни залъгалки.