10

бай груйо

преди 9 години

ОТДАВНА ИМ КАЗВАМ НЕ ВИЗАНТИИЦИТЕ ДА СИ ВЪРНАТ ДРАХМАТА АМА НЕЩО СЕ УСЛУШВАТ.СЛЕД ТЯХ ЩЕ СА ИТАЛИЯ ИСПАНИЯ ПОРТОГАЛИЯ И ОСТАНАЛИТЕ КОИТО ЩЕ СИ ВЪРНАТ СОБСТВЕНАТА ВАЛУТА. И ТАКА НЕДОСТРОЕНАТА ВАВИЛОНСКА КУЛА ЩЕ СЕ СРУТИ. А ЕВРОГЕЙЦИТЕ ОТ БРЮКСЕЛСКОТО ПРОКИСНАЛО ЗЕЙЕ ЩЕ УМРЪТ ОТ ГЛАД.

9

НИКОЛОВ

преди 9 години

Преди 1990г. на българо-гръцката граница си говорят българче и гърче . Гърчето се хвали: имаме маратонки НАЙК ,имаме шоколад Тоблерон !!! Българчето с посърнал глас : и ние ще имаме !!! Гърчето продължава да се хвали и на нашето му писнало и се ИЗРЕПЧИЛО : ДА , АМА НИЕ СИ ИМАМЕ СОЦИАЛИЗЪМ !!!!Гърчето позинало , не е чувало за такова, но да не остане назад, казало : И НИЕ ЩЕ СИ ИМАМЕ !!! Нашето се засмяло ехидно и казало : ДА , АМА ДРУГИТЕ РАБОТИ НЯМА ДА СИ ИМАТЕ !!!! Сега Гърция иска СОЦИАЛИЗЪМ

8

изнервен

преди 9 години

Ха-ха-ха, из сири са. В Гърция ще има нови избори най-късно до края на годината. СоциализимЪт отдавна доказа некадърността си да управлява.

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПрав си за НАГЛОСТА но ние българите сме първи по търпеливост , вродена простотия и беднотия и много завист към успелите хора и страни и нищо не правим за да си подобрим стандарта на живот винаги чакаме някой от вън да ни ОПРАВИ /н...е/

6

!

преди 9 години

Айде да се махат тия от еврозоната и да си мизерстват, да види целия свят за пореден път докъде водят социализма и популизма.

5

Анонимен

преди 9 години

Пълна лъжа, българска журналистическа порнография!

4

_|_

преди 9 години

Ние отиваме точно там, от където гърците се връщат, ама понеже сме чуждопоклонници - ще платим далеч по-висока цена!

3

Анонимен

преди 9 години

Определено гърчолята са номер едно в едно нещо - НАГЛОСТ!

2

Един

преди 9 години

От как тея смешници дойдоха на власт чух много ревове, вайкания, заплахи и откровени шантажи.Ни един път не ги чух да кажат на сънародниците си: почвайте да бачкате и да плащате данъци!

1

Анонимен

преди 9 години

Гръцката валута:Днес 1 евракис = 1 драхмакис.Утре 1 еракис = 50 драхмакис.9-ти април 1 евракис = 10 000 драхмакис.Желаем успех в начинанието на византийците! :)