35

до 39

преди 9 години

Явно трябва да ти обяснявам като на дете, докато не подпукат горската мафия,това изказване е без стойност, наред с всички останали подобни изказвания.

34

бай Тошо

преди 9 години

Да ви поправя, Бойко се е специализирал в мачкането на уши, а не на ***.

33

до 33

преди 9 години

Никой не иска да се изсекат горите, просто изказването на Борисов е въздух под налягане. Ще повярвам едва когато ни залеят новини за масови арести заради сечта.

32

Анонимен

преди 9 години

Само кавали може да смаже за друго иска дупе

31

Малката Тиква

преди 9 години

Шефе с бухалката ли ще ги мажем или с голи ръце?

30

Анонимен

преди 9 години

А бре *** ,искате да се изсекат всички гори в БГ ли,

29

Анонимен

преди 9 години

Треперете ***!

28

Анонимен

преди 9 години

Хаххаха типично мутренски жаргон. Ще ти направя евала ако наистина ги смажеш, ама знам, че само си приказваш и нищо няма да направиш.

27

Анонимен

преди 9 години

Като чета изказването и на двамата ,премиера и министъра му ми става кеф.Само бои по главите с желязна дисциплина и работа може да се оправи нещо тук!Но това -ще ги смажем които ви пречи да си вършите работата направо ме кефи.

26

Анонимен

преди 9 години

Коментар 4, е на некадърен Млад човек борещ се за правата на хората и харчещ парите на Мама и Тате, доно родителите му не Крадът като тези които зашитава но Едва ли

25

Иван

преди 9 години

Какво ще смажеш Бойко ? Нали гледам по селата какво става и кметовете не предприемат нищо ! Изсякоха горите в Ботевградско и кметовете въртят далавери. Само лъжете народа...

24

ДС

преди 9 години

Добре говори. Дай боже да стане, че ми писна от празни приказки. Трябват законови промени, без тях това са празни приказки.

23

Анонимен

преди 9 години

А бе те горските служители крадат повече от теб ББ.2 за износ 3 за себеси в гората бройка нема,те са на максимална заплата без ДДС

22

Miro

преди 9 години

Те горските са в комбина с продавачите на дървен материал , не се заблуждавайте че ще промените нещо , трябва строг контрол от други институции извън горското стопанство иначе нищо няма да се промени !!! Забрана за изсичането на горите !

21

sante_dog

преди 9 години

Да обещаеш е чест... да го изпълниш?...Дано се случи нещо, но не вярвам. Това са мн. пари и 100% част от тях отиват във власта (която и да е тя)

20

Анонимен

преди 9 години

Горските да следели да не са претоварени камионите а даи за какво са те какво ше следят такса спокоиствие

19

социолог

преди 9 години

Не важно котката дали е черна или бяла , важното е да лови мишките . Бойко Борисов наистина работи за обикновените хора . Това дали червените *** го харесват няма никакво значение . След като хората го избират два пъти за Премиер значи го харесват . А след този както се очертава успешен мандат ще го изберат и за трети път .

18

Анонимен

преди 9 години

Нали знаете, че от свирепата сеч на горите се активизираха свлачища навсякъде из страната? Също и наводнения, защото няма какво да задържа водата по високите места и възвишенията, и тя се събира в ниското -където са селищата. Дървената мафия може да дава заплати, но пък много хора остават без домове за сметка на това.

17

До 14

преди 9 години

На мен ми е важно да работи някой и да се вижда че нещо се променя и подобрява а че всички са бивши комунисти за това не споря... Обаче Бойко поне върши нещо, което може да се види и пипне... Нали все пак сте всички на тоя принцип: Око да види, ръка да пипне, или се бъркам нещо?!? А като има за гледане и пипане пак мрънкате...

16

Анонимен

преди 9 години

какво облекло да им дадът по един снайпер...