175

Анонимен

преди 9 години

Ами да ходят на Гърция хората трябва да си оправят баланса.Къде полицай ги спре,къде в кръчмата понадпишат .Морето е по чисто но е достатъчно студено още ,но когото си го влече.Аз избирам в БГ на планина.

174

...

преди 9 години

Олалал, тука какво е станало. Из записки от българските... летувания. Исках да прочета всичките коментари, но стигнах до No. 100 и се уморих!!! Аз няма да разказвам моите ваканции, но да питам: Добре де, как им изглеждаме на всички западноевропейци, платежоспособни и руснаците примерно, които постоянно ги каним да си почиват тука. Значи ние щото сме хитри, дайте да се спасяваме [от самите себе си] в Гърция, пък да ги "набутаме"тях тука. Това е почти подигравателно,но и аз последно избрах Гърция!

173

край

преди 9 години

България няма друг толкова успешно конкурентен отрасъл като туризма. От българския туризъм всеки един от плювачите косвено получава нещо. НО телесата са ви много изискани и непременно трябва да почиват на Малдивите. Шшш ало да не сте Фики или Николета Лозанова.

172

2013

преди 9 години

На юг, но в България!

171

Анонимен

преди 9 години

А на остров Мавриций цяла година времето е едно и също,т.е. много приятно и хубаво.

170

Анонимен

преди 9 години

де ще ходите стойте си на топло в село хем ще почерпите с комшията турчин с козунак

169

Балкантурист

преди 9 години

Защо обаче ние спорим къде е по добре и визираме само Гърция Турция или Българското черноморие.Защото тия дето ни призовават да си даваме париците в родните курорти ни докараха до там,че да нямаме избор.Затънали в дългове с ниски доходи много българи не могат да си помислят за почивка.А тези,които отидът в Гърция или Турция са щастиви овчарчета.Ония,които обраха държавата обаче хадят на такива екзотични места дето обикновения труженик може само на картинка да гледа.

168

Анонимен

преди 9 години

Освен високите цени и лошото обслужване,което пък се дължи на факта,че собствениците са ***,които искат някой да им работи за по 500 -600 лв,а от своя страна да дерът почиващите като за последно,най-голям минус на БГ морето е времето.При тия дъждовни лета да планираш почивка е чиста лотария.Никога не знаеш кога ще има десетина наистина слънчеви и топли дни.В Турция сезана почва от май и свършва септември октомври.В Гърция също е топло през повечето летни месеци.

167

Аман от невежи

преди 9 години

Кире, на Созопол пречиствателната станцие е нов модел от най-модерните в Европа....прочети малко бе! Едно време беше мизерийка ама сега бая модернизираха от европрограмите.

166

без граница

преди 9 години

Само Чужбина! Никаква България!

165

Кирил Софийски

преди 9 години

Не става въпрос само за пари и цени ! Българската клоака е опасна за здравето ни ! Някои да е чул някъде да има пречиствателни станции които да пречистват фекалиите на милионите цвъкащи ! Като допълнение е отровната храна която се мъчат давсякъде да ни пробутат на цени далече над европеиските и мазните гларуси чакащи да отмъкнат парите ни ,като не предлагат нищо срещу това! Мръсотия ,чалга , пияни руснаци и *** британски хипита ! Стоите си на това гадно място ! Плувайте сред ..... ! Живейте

164

N.N.

преди 9 години

Edin golqm minus na Garciq e che nqma poleti ot Sofia do ostrovite ili blizo do kurortite!

163

до 182

преди 9 години

ти май не си бил в България на море. Как може да се изцепиш че от Бургас надолу по Черноморието не слушат чалга и чак пък там да е истината, карай я по-полека. В Албена е 100 пъти по-хубаво, който е ходил знае.

162

Малко разнообразие

преди 9 години

Хората искат нещо различно-кухня,бит,природа.....затова ходят в чужбина....откъсваш се от сегашния си живот. Като си останеш тук пак даваш същите пари и нищо ново.

161

Анонимен

преди 9 години

Драги ми Българи, по нашето черноморие не всеки е мутра!Лятото главно млади хора работят по курортите, вашите деца са там!На юг от Бургас е истината. Там собствениците са местни, няма/или не толкова/ чалга, морето е по чисто, обслужването е сравнително добро, не е застроено, и най важното е наше и красиво!!!Айде живи и здрави!

160

Таня

преди 9 години

Мойта почивка ще е на село при баба за велик ден, хем салатка с пресен лук ще ям на корем от градината и пресни яйца, от които ще направи домашни козунаци без всякакви Е-та. На почивка в хотел не съм ходила от сватбата си тоест от 6 години, и най вероятно няма да имам възможност ида ида със тези пикливи заплати. Аз и мъжа ми вземаме чисто по 480лв с две деца сме и живеем във Варна.

159

Анонимен

преди 9 години

Това лято пак ще почивам в Созопол, няма *** като Слънчев бряг, и туристите са културни, обслужването е на ниво, има много забележителности и плажове!За Грееце... нямам толкова пари, а и от мой приятели и познати разбрах че обслужването не е това което е било.

158

Анонимен

преди 9 години

Логиката на ***- няма да храня мутри по морето, затова ще храня мързеливите гърци.

157

Анонимен

преди 9 години

У нас си е най добре!А това лято Българския турист ще бъде на почит, и се надявам чрез намаления и промоции да се привлекат повече Български туристи!Никой вече не иска пияни руснаци и англичани!

156

Анонимен

преди 9 години

Преди две години изкарах лятото в Гърция и не видях нищо кой знае какво, така че не знам защо я превъзнасяте. Имаше места с добро обслужване, имаше и места с кофти обслужване. Морето е доста солено, а на плажа е ад през деня.