17

Анонимен

преди 9 години

И защо по дяволите " Ние" vs. "Те"? КАТО СМЕ В БЪЛГАРИЯ И СИ ИМАМЕ КИРИЛИЦА ЗАЩО ДА НЕ СЕ НАПИШЕ "НИЕ и ТЕ"? Високо ЕнтИлИгИнтно и ЕнтИлИктОално ли е да се ползва маймунската латиница?!

16

бай Иван

преди 9 години

И такаааа.До какъв извод трябва да стигнат Евроумчовците.Време е да си развържат кесиите и да инвестират в България.След като ни рекламираха Евроценностите ,а после се врътнаха и не ни искат да работим в държавите им,решението е пак да им работим,но тук при семействата и децата ни.Нашите дупетати да не спят по банките а да помислят до кога ще я караме така,защото недоволните ще започнат да разучават казачок...

15

Марин

преди 9 години

Нека си взимат имигранти от индия, пакистан и арабските страни.

14

Дора

преди 9 години

Скоро ще плачат за християни и европейци, па били и източни. Тогава аз ще следя развитието на действието пред монитора с пакетче пуканки в ръка. Хрус!

13

стефчо

преди 9 години

по-добре беден българин в българия,отколкото 4-та ръка след тъмно жълтите от техните задимперски губернии в азия ..

12

до гер

преди 9 години

Ако ще робуваме на стереотипи, тогава и аз съм против присъствието на британските бастуни, съставени от алкохолици, педофили и дебелогъзи . Това означава ли, че всички са такива? Най ме е яд, когато някой самозабравил се *** тръгне да ми обяснява колко били пропаднали българите в чужбина и че с право ни били мразели. Мен лично ме обижда олигофренското поведение на "напредналите" британци.

11

гер

преди 9 години

В Гермaния е пълно с всякaквa сгaн също - прости бългaри , *** сутиньори, пропaднaли хорa с ниско ниво нa интелигентност от цялaтa източнa европa. С прaво мрaзят бългaрите в Гермaния, кaто гледaм кaкви Гaньовци ги имa тукa ме хвaщa срaм ,че съм бългaрин понякогa...но основaтa нa проблемa не сме ние, a упрaвлявaщите - те осигурявaт лошите условия нa живот и дегрaдaциятa нa нaселението. Средaтa нa живот окaзвa нaй - голямо влияние , все пaк не се рaждaме нaучени ;)

10

Анонимен

преди 9 години

Вие как бихте се чувствали във *** гето?Ако съседите са ви разни с по 10-15 деца дето по цял ден къркат живеят затвупани в *** и вечно имат някаква врещяща драма независимо дали убийство или просто някое *** си е ожулило коляното вие ще бъдете ли приятели с такава ?Не ,нали?Ще ги заобикалята отдалеч и винаги ще ги смятате за ***.Свестните чисти и прилични хора нямат проблем.А за останалите е по лесно вместо да се вгледат в себе си да винят другите че са расисти.

9

Анонимен

преди 9 години

Повечето англичани са пълни ***.

8

радио Ереван

преди 9 години

Дреме ми на свирката какво мислели британците с кривите главички!

7

До 2.Точно така е

преди 9 години

Подобни разговори с хора, които за първи път виждат на живо някого от Източния блок, са ми се случвали още през 80-те години на 20-и век. Отначало те гледат стреснато и са напрегнати. След като чуят, че говориш добър английски и се уверят, че си интелигентен и възпитан млад човек, вече проявяват интерес към теб. Ако имат възможност да те наблюдават известно време - дори само седмица-две, свикват с теб. Убедих се, че има голямо значение фактът, че познаваш тяхната литературата и популярна музика.

6

Анонимен

преди 9 години

Въпреки че статията е ЕЖК (една жена каза) , с две ръце подкрепям емигрантите.Както се казва "каквото повикало такова се обадило) , ако не бяха съсипвали цели страни от алчност сега нямаше да имат проблеми с емигрантите.Тъпо имперско мислене - да гепя всичко , пък после ще му мисля.

5

Досадно

преди 9 години

Темата за имиграцията е централна преди вота в Индианския вигвам. "Мисля, че чужденците тук станаха прекалено много", каза ловецът Бързата стрела.

4

Юлиян

преди 9 години

Те са монархия. Нямат президент!! И няма да свикнат! Ние свикваме с тях! А ти затова си тук!

3

Анонимен

преди 9 години

Британците бяха имигранти в Австралия, Северна Америка, Индия. Индианците, индийците и аборигените не се оплакваха от тях.

2

Анонимен

преди 9 години

Спокойно, предпочитам да живея в концлагер, отколкото в мухлясалият ви прогизнал остров.

1

mda

преди 9 години

Интересна статия предаваща настроенията там. На мен лично ми е по-интересно, че те приемат източноевропейците както ние приемам жители на третия свят. Страх е основния мотив. Проблема не е в това че има хора които не са свои а това, че те не искат да се "интегрират" и това плаши и може би с пълно право както нас ни плаши ислямизацията в родината ни. Водил съм разговори с хора от различни държави и интелигентните хора започват да те приемат при условие че тис и готров да приемеш тях а останалите.