18

Ястреб

преди 9 години

Разбирам ви злобата, драги ми българи - дължи се на дълбока завист! Защото и ви сте много наясно, че ако изостаналата Турция, населена с кривоглави *** като мене дори и да забие спирачките и включи на задна скорст, на великите българи от великия балкански бантустан *** ще ви трябват поне още 1300 години за да я настигнете! Вуте Вуте ...

17

Анонимен

преди 9 години

до 24Четеш новини, от които полвината са невярна информация!Ток не имало за няколко часа в някои градове! Този проблем е напълно решен отдавна!В Турция забравиха отдавна , че е имало такъв проблем :)))

16

kur

преди 9 години

i predi sam vi go kazval gyauri i pak 6te vi go kaja.vie ne ste coveci bulgarite vie ste jivotni.li4i si ot komentarite vi.vie ste maymuneci o6te.zatova nikoy ne vi iska .bokluci BOKLUCI,BOKLUCI STE O TOVA E.UMIRAYTE ZA6TOTO NE STE CIVILIZOVANI.I NIKOGA NYAMA DA SE CIVILIZOVATE.

15

Влади

преди 9 години

Така се прави с терористите! Обаче в Истанбул, когато говориш на български, ВСИЧКИ са доброжелателни. Затова, наши турчета, не плюйте България - тя е наша родина. Хубава или.лоша. А кръвта ни е обща...

14

Анонимен

преди 9 години

до 25Не, не роди,но българите родиха :)

13

Анонимен

преди 9 години

до 21Културата не означава да говориш празни приказки,виж на снимката горе зад полицаите - това е култура!

12

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с тока в Турция? Макемед усети ли се, че като се е облегнал е бутнал шалтера? Или още се опитват на телеконференция да разберат какво е шалтер и как работи, за да върнат тока в азитскта страна?

11

dron

преди 9 години

bravo na tr policiata! ne sa s racete v djobovete! :)

10

Анонимен

преди 9 години

Пише над 100 изтрела, терористите са станали на решето, и майките им няма да ги познаят.

9

:)

преди 9 години

Турска им работа -влезли са като слон в стъкларски магазин, тероретата са гръмнали прокурорчето в кухата китарка и сега е на път за Вечните ловни полета. Важното е Ердоган Паша да не изглежда слаб в очите на *** от Анадола. А и на кой му пука за някакво прокурорче... прокурорчета колкот искаш. Ердоган Паша е само един. Нация от роби !

8

Анонимен

преди 9 години

DOKOGA SHTE NI ZANIMAVATE S TAZI PROSTASHKA DARGAVA.

7

Анонимен

преди 9 години

"ТУРЦИТЕ НЕ СИ ПОПЛЮВАТ!ДО СЕГА, ОЦЕЛЯЛ ТЕРОРИСТ НЯМА!"Айде бе. Да не са почнали масови самоубийства до изчистванеот на териотирята от народността си?!?

6

Анонимен

преди 9 години

"...тийнейджъра Беркин Елван..."Много зле звучи това словосъчетание. Напишете "...пишелмето Беркин Елван...". Така повече се ядва. Остава само въпроса какво ми дреме на мене, че турчилята се изтрепват? Или викате - трябва и положителни новини да се публикуват все пак... Добре, айде.

5

Антисоросоид

преди 9 години

До Ястреба (Яребицата)Я кажи, опази ли си честта, докато беше спрял токът във великата Турция?

4

Анонимен

преди 9 години

Не са терориста а отговорни граждани които си отстояват демократичната гражданска позиция, хора които в България няма защото сме мишоци !

3

Антисоросоид

преди 9 години

До sulemanЗначи най-накрая е дошъл токът в Турция. Човек да не посмее да излезне от дома си по тъмно при толкова много загорели ястреби в Анадола.:-)

2

Анонимен

преди 9 години

ТЕРОРИСТИТЕ СА ЗАСТРЕЛЯНИ, И ДВАМАТ!ПРОКУРОРЪТ Е РАНЕНТТУРЦИТЕ НЕ СИ ПОПЛЮВАТ!ДО СЕГА, ОЦЕЛЯЛ ТЕРОРИСТ НЯМА!

1

suleman

преди 9 години

balgarino parvo se vij v goliyqt zadnik,mejdu bg i Turciq ima 200 godini razlika,,v polza na imperiyata.hayde 4ao 4e ne obi4am da sporq s,raqta.