68

войводи

преди 9 години

...*** в СЛИВЕН..явно има..нека видим войводи има ли..в този градн на 100 войвода?!?!Успех!

67

анета

преди 9 години

Не мисля че насаждането на етническо напрежение чрез репортаж недостоен за излъчване е в полза на когото и да било ! По целия свят има малценства и повярвайте са същите като тези в кв надежда. Живеят по същия начин и се ползват със същите привелегии от различните държави където живеят. В Ню Йорк едва ли някой журналист или полиция без предупреждение може да влезе в гето,да не споменавам това че афроамериканците са големи расисти и мразят всички бели! Може да се вземе пример от доста държави които имат същите малцинства и си решават проблемите доколкото могат без излишно насяване на етническо

66

Анонимен

преди 9 години

Най-после една ИСТИНСКА статия в този сайт.

65

Георги

преди 9 години

За това сме си виновни всички ние! Особено вие, " писателите". Масовите драскачи само изказват мнения под разни подобия на сериозни стаи, вместо масово да завят позицията си ЛИЧНО( всички знаят къде). Повръща ми се от площадна реторика и от *** хора, в това число и на хора наричащи се "журналисти".

64

до 75

преди 9 години

Казах че съм отвратен че съм българин,не че живея в България. От 20 години вече не живея там но никога не съм се откъсвал. Всичко което казвам е истина. ЗАЩО имаме такава лоша слава?? Защо всичко това което казах е факт?? Лъжа ли с нещо?? Аз не съм по различен,но аз се родих през 82 год в една страна,красива и подредена и днес тази страна е мъртва. Затова вече не мога да се гордея с нищо. Вие,ние,те,аз я убихме или позволихме да я убият

63

Без милост и пощада

преди 9 години

1. Детски надбавки - за абсолютно всички деца в България, ако те са първо и второ дете на родител, който има минимум основно образование - независимо колко брака има той. Омъжиш ли се за разведен с две деца, родените от теб ще са без надбавки! За майките с минимум средно образование - 3 г. платено майчинство.2. Надбавки само за първото дете на родител без основно образование.Омъжиш ли се за такъв с 1 дете, за родените от теб няма да има надбавки! Неосигурени майки - 6 месеца платено майчинство

62

Оптимист

преди 9 години

Стига с тази омраза, стига с този расизъм! Вчера разрешиха да се кърми в мола, това е важното!!!!

61

COLONEL K

преди 9 години

Добра гледна точка. Браво на автора. Благодаря на редакцията ,че докосна темата забравяйки за малко да ни нахъсва срещу Русия.

60

елементарно е

преди 9 години

детски да се плащат само ако:- родителите имат навършени 18 г и завършено средно образование- родителите не са осъждани и нямат регистрация в полицията- децата ходят на у-ще, ако не детските спираткато дава пари д-вата да гледа за какво ги дава - грамотни, цивилизовани хора, които си гледат децата.

59

мартин

преди 9 години

А защо Атака или Патриотичния фронт не излъчиха нищо и сякаш са в неведение с протеста ? Това се чудя, докато щраках каналите за да видя няма ли да се осмели някой на живо да поснима.

58

Сократис

преди 9 години

Аз поздравявам Автора за точното наименование на етноса а именно-***,и правилната гражданска позиция! Само преди няколко дена моя публикация беше изтрита защото употребих определението "***" а сега го виждам в заглавието на статията което говори за някакво "проглеждане" от страна списвачите и администраторите.Сега мога да Ви уважавам!По темата-мисля,че много лесно може да изстине любовта на управляващите към *** ако се въведе задължително гласуване и задължителен образователен ценз...

57

Анонимен

преди 9 години

Има проблем с медиите, не с ***. С търговските медии като БТВ и НОВА, които трябва да отговарят пред закона какви материали излъчват заради чисто търговския си интерес. Наказание от СЕМ не е достатъчно.

56

ermi

преди 9 години

До Анонимен Докато седим и гледаме безучастно - така ще е ...Но хайде сега да видим дали българите сме народ или ***. Защото досега сме ***, мълчим и всеки се свил и чака някой друг нещо да направи. Не става така скъпи сънародници. И без това българите останахме една шепа хора. Вече сме малцинство. По тези въпроси трябва да сме единни и да се вдигнем на протест.

55

до 96

преди 9 години

Имам предвид да се плащат детски за по 2-, най-много 3 деца общо. Защото не можем да ги делим на *** и българчета. А не може да се ощетяват българките ,които искат да родят повече от едно дете.

54

Анонимен

преди 9 години

Една от многото ,но не на последно място причина е ,че и никой не си гледа работата. Нито държавници, нито социални служители.

53

Анонимен

преди 9 години

Браво Саше, трябват повечко статии като тази със собствена мисъл и по-малко статии написани и спуснати от Брюксел и Вашингтон.

52

Ispolin4eto

преди 9 години

...тогава резултата дали ще е същия?

51

До 99 Анонимен

преди 9 години

Като си отвратен от факта, че си българин, кой те кара да стоиш тук? Ти с какво допринасяш да се подобрят нещата? Правиш ли нещо? Не се заяждам, сериозно питам. Защото едно е да се пишат коментари в интернет, друго е да действаш, та дори и за някаква минимална промяна.

50

Ispolin4eto

преди 9 години

А защо тези, които "се взимат" на по 12-13г. и създават деца не са подвеждани под отговорност за блудство, извършване на полов акт с непълнолетно лице? Защо никой не подава сигнал до прокуратурата за това? Защо социалните не се намесват с компетентно мнение дали 12-13годишните са годни да отглеждат дете? Децата копират поведението на родителите си. Ако новородените са отглеждани при др. условия, до момента в който непълнолетните им родители не осигурят необходими условия за нормално отглеждане на дете, а не на животни.

49

Ели

преди 9 години

Ехаааа, една открита статия за реалността, дано с времето се шуми още повече и този шум да доведе до предприемане на реални мерки срещу размножаването на този ген. Да не забравяме също и кой изсича голяма част от горските площи.