40

Анонимен

преди 9 години

А техномаркет

39

Реалист

преди 9 години

Действията на НАП са закъснели и незаконни, което най-вероятно ще бъде лесно доказано от адвокатите на LIC33 пред съда и България ще загуби още много пари. Домораслите кухи и некомпетентни кратуни се сетиха за националната сигурност след ката сделката беше оповестена. Къде са спали досега ДАНС, КФН и още десетина институции със стотици дебело платени "експерти"?

38

Ами

преди 9 години

До от Сидни Ав$тралияПитай ***, тя ги разбира тия работи.

37

Анонимен

преди 9 години

През 2013 година ,,банката на Путин''-ВТБ получи 10 процента от КТБ, в борда и наш Дянков ,наричана ВТБ-Кепитал,управлявана от двамата братя Милен и Георги Велчеви..Прокремълската партия атакосациистотурдоган промени сума ти закони,за да може путин да построи южната ***,ако това някой е забравил.Но след спирането на патките от ЕК,путиновата банка-ВТБ си замина по живо ,по здраво....Сега,май,пак се завръща чрез Цветанов-Луврие.,,А дали е така,кой ще ми каже'',.....

36

Анонимен

преди 9 години

Интересно матриалче! На фона на важното решение на НАП две трети от него ни разказва за "грандиозните" намерения на този консорциум с многото букви! Па и да се запознаем какво още казал другаря Луврие. Ако това не е завоалирана пропаганда , здраве му кажи!!!

35

до 34

преди 9 години

Нито една руска *** не трябва да припарва до България!-Нещо да кажеш да американските ***. Само от американските ТЕЦове ни крадат стотици милиони лева годишно. Спряха ни Южен поток. Наложиха ни ембарго, от което губим милиарди. Америка съсипа икономиката на България.

34

до 20

преди 9 години

Тези са много зле. Изгубихме инвеститора, сега кой друг човек ще се престраши да инвестира тук?--Ха, ха, ха, какъв инвеститор е тоя - инвестира 2 лева. Той е същия мошеник като банкера. Двамата са се наговорили да скрият парите на банкерчето от държавата, но няма да им се получи.

33

БИВШ БАНКЕР МУСТАКА

преди 9 години

Аз от Сърбия заминавам за майка Рашка!!!! Интерпол там нема и *** ке ме пази за някоя моя подхвърлена троха!

32

Анонимен

преди 9 години

Новия руски сценарий не мина този път

31

koki

преди 9 години

ne na rusia

30

Анонимен

преди 9 години

Една добра новина за България!

29

Анонимен

преди 9 години

Спрян е поредния нагъл опит за тотално кремълско влияние върху икономиката и националната ни сигурност! Браво!

28

БГ

преди 9 години

Нито една руска *** не трябва да припарва до България!

27

Анонимен

преди 9 години

Всички дялове и фирми на Василев трябваше да са запорирани още в мига в който БНБ отне лиценза на КТБ а и по рано щом стана ясно, че е лъгал БНБ а и има липси!Той Василев вече източи парите от фирмите си и предприятията които държи и сега само дяловете продаваше но парите вече ги няма :D

26

Tina

преди 9 години

Прости управници - слаба държава...

25

ЦВЕТАНОВ

преди 9 години

НИЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ГРАБ И СИЕ ОБЕЩАВАМЕ ДА ВЗЕМЕМ КАКВОТО МОЖЕМ ОТ ВАСИЛЕВ И ДА ГО ВЪРНЕМ НЕ НА НАРОДА А НА НАС СИ И ОСОБЕНО НАШИЯ ПРЕДВОДАЧ БУДА!!

24

Анонимен

преди 9 години

Това си е типичен путински ,,бизнес''.Сенчестата война в България.

23

Анонимен

преди 9 години

Сега Русия ще врътне ли кранчето на газа?

22

Будалий

преди 9 години

И мен един ден ще ме погнете да върна откраднатите пари особено по схемата за 16-те милиарда *** аз моите пари ги кътам в швейцарски сметки и ке ме фанете за алпинците!!!

21

до 25

преди 9 години

Прав си,Внешторговскбанк е американска,от масква.