60

Анонимен

преди 9 години

Скоро увидите мост в крым...который мы построим к 2018 году. А Мариуполь заберут ополченцы так как в них РУССКИЙ ДУХ

59

123

преди 9 години

75, 76 - Дурак !

58

Анонимен

преди 9 години

и далее! Россия помнит предателей...вот этого бойтесь больше! Русские это не забывают. И когда вы будете в положении как Греция....я думаю Россия на вас член положит. Как она уже сделал с южным потоком. А могли бы жить не плохо! ПРАВДА?

57

Анонимен

преди 9 години

Я тут почитал ваши комментарии и стало мне совсем грустно! вы самая нищая страна в ЕС. И вы тут сидите Россию обсуждаете! (по крайне мере многие из вас) так вот в России на санкции член положили , это я вам говорю как Русский . Санкции у нас не кто даже и не заметил. А вот ЕС в данный момент от эмбарго России уже плачет!!! Мы не когда в отличии от вас не прогнмся под ЕС НАТО и вашего президента барака обаму! А что касается Мариуполя если бы он был России нужен,поверьте мы бы не только его взяли

56

ме

преди 9 години

"след като бил ранен при обстрел от контролирания от проруските сепаратисти източни райони" Това някой може ли да ми го дешифрира? Човекът е бил убит от район, или при обстрел идващ от въпросният район? Или всъщност не се казва кой го е убил, само че е убит. И че има контролиран от сепаратисти район. Брутална неграмотност.

55

спец геоисторик

преди 9 години

Ако погледнем във времето положението на РФ/Русия/след Руско-Турската война през 1878г все повече се влошава,а именно тя/Рф/се смалява като Шагренова кожа.1905г Япония побеждава руснаците и те губят Порт Артур,след ПСВотново загуба на Полша,Финландия,Балтийските реп-ки!Преди и след ВСВ има леко увеличение,но след това постепенно губи сила в сблъсъка си с/у САЩ и капитализма и логически се стига до ново огромно свиване,губи васали те си от Източна Европа и 15 от Съв.репблики.Извода: РФ е чао!

54

до 64

преди 9 години

Имам 2 висши образования в областта на историята, не че те плаша ,но всеки ,който е придобил властта си ,имперскияси трон,дори да е произлезнал от низините като Наполеон,Хитлер и т,н,- забележи- свършват като самотни кучета-без предишната слава,армии,почести-в САМОТА-това е прокоба, Да му мислят другите!???

53

без мен

преди 9 години

Нато ще праща в Украйна румънци и българи. На мястото на хилядите избити от опълченците укропи.

52

до 53

преди 9 години

Каква ти "неделима украйна" тъпанаро, когато полша вече ви е прибрала зап,части,благодарение на бандеровци,айде ,най добре е този ,който се смее последен, Казах¡9

51

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Не вярвам Мариупол да се остане в Западна Украйна - западна Украйна е срината, просто в момента има примирие и заради това не е превзет.Едно време Хитлер и Наполеончо са имали известен шанс да превземат Русия, но в момента дали има психопат, който ще нападне държава с 6600 ядрени ракети?

50

Анонимен

преди 9 години

Стига сте правили паралели с втората световна война бе, алфаджии! Първо - нискоинтелигентни сте, не познавате историята, не сте чели книжки и боравите с руски "аксиоми", вследствие на което се излагате чутовно. Не вдявате ли, че евтината ви пропаганда работи само сред вам подобни елементарни хора, точно както и вас са ви хванали за тази дейност.

49

морски

преди 9 години

Киевската фашистка хунта само опълченците я оправят,те са й майстора.Също както и западните корпораций,само опълченци могат да ги наритат и изринат.

48

чукча

преди 9 години

"Превземането му би означавало приключване на важен етап от създаването на връзка по сушата между Русия и Крим" Не се спирате с манипулациите. Разстоянието между Мариупол и Крим е повече от 300 км. Все едно като отскочим до Благоевград и вече сме првзели Солун. Добре че повечето ви читатели не си правят труда да разгледат поне една карта.

47

Анонимен

преди 9 години

ОБОНГО ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ ИЗБИТИ ПО НЕГОВА ВИНА И ФАЩТ

46

Венелин

преди 9 години

Тук разни соросоидчета се зъбят на руснаците, но нещо не ги виждам с оръжие в ръка за се хвърлят срещу тях. Пеят химни за силата на американците и НАТО, което почти повтара приказките отпреди 70 години (за силата на германското оръжие). Да не говорим за палячото президент. Само да се смени "НАТО" в изказванията му с "Тристранния пакт" и ще получите речта на Богдан Филов при присединяването на Бъргария към оста. Знаете ли какво стана след това?Е, този път ще е много по-лошо.

45

Анонимен

преди 9 години

*** ще си плати за убииствата , ще свърши като Кадафи и Янукович

44

Анонимен

преди 9 години

Тя вече е на съставни части т.н. Украина.

43

Анонимен

преди 9 години

Като се,е изолирал *** го нападни изолиран. Защо не го нападнеш?

42

Анонимен

преди 9 години

И накрая най големият купувач на петрол ще си го налива с фуния в задния двор.

41

Анонимен

преди 9 години

Кой напада Русия бе олигофран , НЕ ВИЖДАШ ЛИ ,ЧЕ ПУТИН СЕ ИЗОЛИРА САМ ОТ СВЕТА??!!Коя "велика Държава"---продава само суровини за да се издържа и храни народа си...???ИСТИНАТА Е --ЧЕ ПУТИН И ОЛИГАРХИЯТА СЕ СТРАХУВАТ ЗА ВЛАСТТА СИ ОТ "СВОБОДНИЯ ПАЗАР " и "КОНКУРЕНЦИЯТА"на ЗАПАДА И САЩ!РУСИЯ Е ИКОНОМИЧЕСКИ В НОК-ДАУН!!/..инфлацията ги гони по петите с моторетка.../