13

Анонимен

преди 9 години

Е ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СПИТЕ СПОКОЙНО. РАЗРЕШИХА ПРОБЛЕМА С КАТАСТРОФАТА. НАЛИ ПРИ ВСЯКА КАТАСТРОФА ТРЯБВА ДА ИМА ВИНОВЕН. Е ВЕЧЕ ИМА. А ДАЛИ ИСТИНАТА Е ТАКАВА САМО ГОСПОД ЗНАЕ. ВАЖНОТО Е ТЕЗИ КОИТО СА ОТГОВОРНИ ЗА ТАЗИ КАТАСТРОФА ДА НЕ НОСЯТ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ.

12

Стрезов

преди 9 години

Главния въпрос е кой или кои ВЗРИВИХА 150 пасажера????

11

Анонимен

преди 9 години

В нашия рай не са го взели, но в оня със стоте девици - със сигурност. Таман, нали е останал без приятелка...

10

Стрезов

преди 9 години

Самолета на авиокомпания "Джърмануингс" не е разбит от Андреас Лубиц!!!Самолета е ВЗРИВЕН след отклонения си курс.Елементарно е, защото всичко е "разпръснато"и няма цели части.

9

pruda

преди 9 години

Здравейте, четящи и немислещи хора, Пиша ви от компа в хола и се чудя помните ли това, че всеки е невинен до доказване на противното. А тук имаме и виновник, който не е жив. Доста удобно!

8

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Ей този на снимката бас държа че не е ходил войник и не е мачкан в казарма.За това сегашните младежи са меки мари,лесно...изтрещяват и нямат никаква закалка;а имат...закалка,от мама в...кухнята.Ей такъв невзрачен да ти реши съдбата е трагично и...жалко.Отговорноста пред хората,които са ти се доверили е без алтернатива,задължава те до край да си на ниво,иначе си недостоен...*** и оправдание за това няма.

7

Стрезов

преди 9 години

Всичко на съдът е ясно, да влезе Андреас Лубиц за последни показания............. това е взрив в самолета, но не от подсъдимия!

6

Камбитова

преди 9 години

Сатаната в действие , опазил ни Бог

5

Анонимен

преди 9 години

Съюз ТМА-16М стартира от Байконур в 22:42 мск точно по план. Със задоволство държа да отбележа, че руската космонавтика работи като швейцарски часовник. Браво, братушки! Молодцьi!

4

Експерт

преди 9 години

Няма ясна граница между нормално и ненормално!Всеки може да изтрещи в някакъв момент.Няма как да се разбере.

3

Анонимен

преди 9 години

Съюз ТМА-16М стартира от Байконур след 5 минути! Жива транслация.

2

Нашмъркан

преди 9 години

ТРАГЕДИЯ!!!Но са виновни щото не правят на пилотите кръвни тестове поне на 6 месеца веднъж!

1

Опа

преди 9 години

И кога това?