8

анонимен

преди 9 години

Всяка мутра може да обясни, че необезпечени кредити могат да се събират.

7

до 6

преди 9 години

Прав си за калинките - най-лошата комбинация нали знаеш коя е - *** и работлив - е, калинките са точно такива (е, освен това са лоялни и послушни, де, затова и са избрани). Калинки навсякъде, няма спасение.

6

знайко

преди 9 години

бойко иажи честно 1_то евро ти ли го даде или цветелинка?да нема после скандали за 1_но евро срамота е.

5

до 5

преди 9 години

Какви активи ще си търси държавата от КТБ, аман от недоразбрали. Проблема на КТБ е (и затова фалира), че 90% от отпуснатите кредити са необезпечени! Какво толкова трудно за разбиране? Актива на банката е вземане от един кредитополучател, който отдавна е запратил парите някъде другаде и няма НИЩО. НЯМА обезпечение, стига сте писали тея простотии с разграбеното имущество на банката, то си е разграбено в момента на отпускане на необезпечени кредити (90% са такива).

4

симпатяга

преди 9 години

Този гламар пак не е рабрал - БТК няма нищо общо с банката, тъй като акциите на БТК НЕ са заложени по отпуснат кредит от банката (то това е и проблема и затова и фалира банката, щото повечето кредити са все такива, необезпечени). А цената е 1 евро, защото купувача поема задълженията на фирмата, която купува (които надвишават активите й), бива бива некомпетентност, амо поне като човек е недоучил, да си трае. Всеки ден нови бисери, дерзаят калинките неуморно, дупе да ни е яко!

3

анонимен

преди 9 години

КТБ трябваше да бъде национализирана и пусната да работи. Така държавата автоматично щеше да придобие активи, които сега ще си търси доста време. Отделно, че ако банката беше одържавена и оздравена, хората нямаше да хукнат да си теглят парите от нея и нямаше да има нужда от такъв голям заем.

2

знаещ

преди 9 години

Боцееее, много си зле, бате! Данъкоплатците изобщо нямат пари в КТБ, а Гаранционния фонд е на банките. Изгоряха единствено "лакоми" вложители и държавни/общински такива дето са вземали тлъсти.

1

РБ

преди 9 години

Скромен,добре облечен човек,това е Бойко!