48

George G.

преди 9 години

През пролетта на 2012 си взех отпуската и реших да прекарам две седмици в България , да се видя с родата и да поприказвам на Български . Уредих и предплатих предварително престоя в 4 различни Хотели където смятах да престоя . Взех си под наем и Grand Cherokee , за да справям с дупките по Българските пътища. И ходенето по мъките започна . Където и да отидех , всеки се оплакваше от живота и немотията . Не успях да издържа дори една седмица на толкова черногледане . Опитах да си сменя датата за завръщане на полета с една седмица по-рано , но от Orbitz не се съгласиха . Наложи ми се да си купя нов

47

В.Узунов

преди 9 години

Поне няйният ще си отдъхне на секс. Саката и не може да ругае кво по -добро.Само отзад опппппппппп.

46

Stan

преди 9 години

"Ивета се вози на задната седалка, без колан. При удара изхвърча на около три метра от автомобила. Намират я върху мантинелата, с възможно най-тежката черепно-мозъчна травма."Затова се слагат колани и на задната седалка. И децата се возят в детски столчета. Иначе кофти за момичето, много лошо за подръжката на пътищата, но има проблем и с манталитета и спазването на правилата...

45

Боко Тракторист

преди 9 години

Достатъчно е да разгледате дупката и се вижда, че настилката на пътя е около 5 см асфалт, а отдолу е земя (почва). Доколкото ми е известно трябва да има няколко слоя от различни материали, пясък, чакъл и т.н., а тука - нищо, малко асфалт върху земята, това дето не са успели да откраднат. В строителството, особено в пътното, се краде най яко. Решението е - отварят трудово изправителните лагери и цялата агенция с лопатите на магистралата, най-добре е май цялата политическа каста на обекта.

44

горкото дете

преди 9 години

Горкото дете! Дано по-бързо да оздравее!

43

Д-р.Куртев

преди 9 години

До Georgi G.Герги,Георгиииии не знаеш какъв си късметлия !!!Тука сме си в комунизмааааа!Дай Боже тази година да спечеля зелената карта,за да си живея постоянно в нормална държава! Двата месеца които които прекарвам в USA,ме крепят за останалите 10 ! Но живота си тече,нямам повече сили да разбивам стена с глава !! р.р. Стискай ми палци-ще почерпя в Key Biskayne !!

42

АБВ

преди 9 години

До DinosaurusЗащо пишеш глупости? До момента в България няма платени пътища. Всички водачи на МПС са длъжни да си закупуват винетки и и след залепянето им на предното стъкло имат право да управляват автомобила си по републиканската пътна мрежа.За събиране на такси още нищо не е решено.А с парите от винетките се подържа пътната инфраструктура. Поне трябва да е така. Друг е въпроса, че не е точно така.

41

Анонимен

преди 9 години

ДАНО ПО ВСИЧКИ ПЪТИЩА НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОТВОРЯТ ТАКИВА ДУПКИ!!!! АМИН

40

до 43

преди 9 години

Ей, човече, нашите пътища също са платени - плаща се винетна такса в България. От тези пари трябва да се поддържат пътищата, освен това се плаща и данък за притежавано МПС. А че парите се крадат е друг въпрос. Какво значи платена магистрала? В Германия и Испания какви са пътищата, а няма разни кабинки за събиране на пари. Когато не знаеш и когато не си излизал от родното си селище - не коментирай!

39

до 44

преди 9 години

И не само на нея!Някъде в района трябва да има табелки с името, адресите и телефоните на фирмата поддържаща участъка.

38

Georgi G.

преди 9 години

Живея в Маями USA. Тук има верига магазини за домашни потреби " Home Depot", та преди 4-5 месеца ходих там да пазарувам. Пътя водещ до магазина се използва и от други бизнеси , но Home Depot е главният магнит. Изненадах се когато видях на пътя няколко дупки с диaметър 30-40см. дълбоки около 10-15см. Веднага при пристигането ми в магазина отидох да се жалвам на Customer service за дупките и после отидох да си пазарувам. Cлед oкoлo чaс на връщане от магазина видях Пoлицейска кола със светещи светлини и Полицай контролиращ движението, докато работници от магазина обработваха и ремонтираха същите

37

Анонимен

преди 9 години

Статията я залепете на вратата на дебелогъзото Лили а не ми я развявайте тук.

36

Dinosaurus

преди 9 години

Ало, троловете, да си спомняте, че до преди месеци строителите на новия участък на АМ Хемус протестираха, защото не им беше плащано половин година? А да знаете сучайно, че пари за ремонти и поддръжка няма или че "Хемус" НЕ Е магистрала!!! Няма магистрала Шумен-Варна и Ябланица-София. Истинските магистрали са ПЛАТЕНИ и съотвтно поддържани. С трици маймуни не се ловят, обаче във всяко българско село има по три джамии и Сърница искат магистрала... и ще им направим, с нашите данъци. А българите..

35

Мен

преди 9 години

Абе няма ли най-накрая даима някой виновен за нещо в тая страна, поне един да бъде осъден и да му бъде търсена отговорност !!! Хората умират поради факта, че други са се нагушили така, че едвам се движат алчност и беззаконие ! Друг е въпроса защо момичето се вози без колан

34

д-р.Куртев

преди 9 години

Ааааааа те от Пътна агенция са пожелали бързо възстановяване-така ,че спокойно!Ако не беше такава трагедия за близките щях да дам хубав коментар за цялата все още "Народна Република България" ,но дано момичето има още дни да живее нормално !!!

33

Запознат

преди 9 години

KAT няма отговорност да поддържа пътищата. Но е в неговите компетенции да затвори опаесн път. Та като има една дупка, участъка се затваря за движение, докато не го оправят. Но се сещате кога ще стане нали? Друго си е да седиш в колата и да просиш пари? Ама нали отиват и на нагоре по веригата. От затворен път не падат кинти?

32

Х

преди 9 години

Знае се кой е виновен но разполага с много пари и то държавни , а прокурорите знаят това и не повдигат обвинение-кой бяга от пари.

31

Анонимен

преди 9 години

ДА ТИКНАТ В ЗАТВОРА ТИЯ ДЕТО КРАДАТ ПАРИТЕ ЗА ПЪТИЩАТА.ПЛАЩАМЕ ВИНЕТКИ..ДАНЪЦИ..ЗАСТРАХОВКИ..ПРЕГЛЕДИ..НА КАТАЖИИ А ПЪТИЩАТА СА ИЗРОВЕНИ..НЯМА МАРКИРОВКА..ЗНАЦИ.НАПРАВО ДИВА ИНДИЯ.

30

Анонимен

преди 9 години

v BG nikoi i za nishto ne e vinoven. vinovni sa "putin i obama" te sa v ustata na vsichki.

29

За инфо

преди 9 години

Предлагам да се направи информационен уеб сайт за дупките по магистралите. Моята информация е за ужасни дупки на излизане и влизане в Тракия посока Свиленград. Бъдете внимателни!