11

Анонимен

преди 9 години

Всичката работа на западняците е такава! Отвънка лъскав самолет, нарисуван с картинки, а всичко е фалш и лъжа, както и цялата им система! Отвътре изгнили двигатели и ръждясали железа! Руснаците залагат на качеството, а не на рекламите. Русия има най-великото самолетостроене в света. Най-качественото, най-сигурното, най-доброто по всички показатели.

10

Осман

преди 9 години

Изгледал съм повечето епизоди на Разследване на Самолетни Катастрофи и си мислех, че руските са летящи ковчези. Но погледнах в стстатистиката и се оказа, че най несигурни са Еърбъс, Макдонал Дъглас и Боинг. Най сигурен е Конкорд но го спряха заради катастрофа причинена от парче метал на пистата.

9

Анонимен

преди 9 години

TAKAVA KATASTROFA S RUSKI SAMOLET E IZKLUCENA--PERSONALA E DOBRE OBUCEN, A SAMOLETNOTO PROIZVODSTVO E S ABSOLUTNO KACESTVO

8

Анонимен

преди 9 години

Germanwinds ima mnogo inzidenti dosega.........ostareli samoleti, pesteni ot remonti i profilaktika....Gospoda Politizi, vmesto da nalivate miliardi v Greece i v Ukraina, investiraite v ostarelite samoleti i vlakove !!!!

7

NatGeo

преди 9 години

Забравих да спомена, че след като не е имало връзка с пилотите, значи не е имало ел снабдяване в самолета, което също показва, че причината може да е взрив на борда.

6

NatGeo

преди 9 години

Няма как да има загуба на съзнание при положение, че има кислородни маски. Най-вероятно избухва бомба на 11 хил км височина, самолета се разхерметизира, поради което пилота предприема снижаване, за да изравни налягането. За 8 мин да слезе от 11 000 км височина си е било рязко падане, при положение че от Барселона, чак до Ница се е изкачил на нужната летателна височина.

5

Анонимен

преди 9 години

Няма сигнал за бедствие от екипажа! Внезапно падане ! Отломките от самолета разпръснати на 2 км ! Прилича ми на Атентат ?

4

Анонимен

преди 9 години

Това твърде много прилича на разхерметизация и губене на съзнание в пикирането надолу.А след като Луфтханзатехник са го преглеждали вчера не мисля, че му е паднала врата.Много вероятно е да е бомба.

3

Анонимен

преди 9 години

Трагедията е неописуема.

2

Анонимен

преди 9 години

Съболезнования на близките на загиналите! Те поне ще бъдат наясно каква е причината за смъртта им...

1

Анонимен

преди 9 години

Явно при рутинния преглед вчера нещо са объркали. Гражданското въздухоплаване включително и нашето познава доста такива случаи.