18

Анонимен

преди 9 години

До Пешко Можеш ли да ми кажеш колко спечели госпожа Бориславова и г-н Борисов при продажбата на БТК , на "Вева Венчарс" ?Колко пъти досега е препродавана БТК ?

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 12Защото двете фирми имат различна област на действие.

16

Анонимен

преди 9 години

Още през лятото в украинската преса беше публикувана схема за финансиране на ДНР, в центъра на която беше българин. Никой не и обърна внимание. После парите на БТК свършиха. В същност парите на наивните българи отидоха за снаряди на градовете и танковете на Путин. А сега с тях се взе и БТК и пр. Много *** народ сме!

15

Пешко

преди 9 години

Кутевци са преминали в атака - от "Боко е винове нза фалита на КТБ??? през Боко искал да придобие БТК, през "какаво са се хванали за 1 евро", та до не му била работа на МС". Ни вопъл ни стон какви са тия, откъде са. Смърди, та се не трае около тая сделка с други думи. Но явно има добри и лоши колонизатори и монополисти.

14

Анонимен

преди 9 години

Кабинетът иска яснота за парите, с които купуват БТКНародът иска яснота къде отиват 16-те милиарда дългКак Лъчо мозъка стана доцентИма ли пилот в самолета

13

Анонимен

преди 9 години

Бойко може да иска много работи, но не той е човекът, който може да изисква подобно нещо. Има си определени органи, чиито служители получават заплати за тази работа. Има си начини нужната информация да бъде събрана. А за Бойко остава да прочете доклада. Призивът му е знак, че сме на автопилот и зависим от нечия добра воля да ни предостави информация, ако прецени, че е удачно. Смях!

12

Melinvest Arbuzov

преди 9 години

neka pita premiera. :)))) nali i toi e obiknoven chovek ot bg narod, potrebitel, grajdanin, europeec i ima pravo da pita i iska information v Rodinata si RBG za vseka kopeika. dneska e premier, ama utre moje i pensioner da stane! :)))))

11

???

преди 9 години

Странно - Министерския съвет на Република България иска да знае произхода на 1 евро, с което е закупен пакета дялове на Цветан Василев. Няма ли си по-сериозни задачи Министерския съвет от това да търси произхода на 1 евро?

10

Анонимен

преди 9 години

Както винаги мъдрият народ е казвал, крадеца вика дръжте крадеца.

9

Анонимен

преди 9 години

Мен друго ми е чудно как е допуснато НУРТС и ВИВАКОМ ад имат един и същ собственик, и защо досега не са запорирани дяловете на Цветан Василев

8

Българин от Германия

преди 9 години

Драги от ЕЦБ отпуска 1000 милиарда Евро за инвестиции.

7

Пипи

преди 9 години

Прочетох, че фирмите са купени за 1 евро та нещо ми се струва странно ББ да иска да се доказва наличието на 1 евро. Малко смешно става май.

6

РБ

преди 9 години

Иска,ама нема!

5

Анонимен

преди 9 години

След като Буда успя да фалира КТБ и да разклати *** /това е истината с говоренето му от САЩ срещу тези две банки/, сега пък пита откъде са парите. Изобщо БУДАла Боко обича риторичните въпроси, когато финтира истината, която не му изнася. И както каза Петър Стоянов на Командира:"Иване, кажи си", сега му казваме на Боко:"Е, хайде Боко кажи си и се махни,че ни писна от от селско-мутренските ти номера". и...питай Пашата, той знае.

4

Питам

преди 9 години

ЛИЦ33 купува предприятия които не са държавни, какво има МС да преценява " дали ще влязат в контакт" с инвеститорите от ЕС.А къде беше МС при цесиите и прехващанията в КТБ, тогава защо не питаше откъде са парите ?А откъде са парите на КОЙ ?Ако МС спре тази сделка, става и на слепия асно, че МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ СИ ИМА ДЪРЖАВА.

3

Пешко

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Показателно кой какво е дал ще бъде поведението на "антоколониалиста" В.Сайдерович. Иначе очаквах първият коментар да е тролски

2

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

преди 9 години

Това е истински държавник , а не като Станишев , открадна 2 милиона евро и ги даде на Хохегер, а той ги върна на Моника т.е. на жена му . И това всичко е доказано и документирано , а Станишко се разхожда по Брюксел и ръси мозък и морал.

1

ognyanz

преди 9 години

Забравили са да дадат рушвет на бат' Бойко, затова нека ги проверят.